- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.961
Aynı fikirdeyim aynı konuyu üç kere sor ücününde cevabı durumuna göre değişir doğru bir tane değil onda duruma göre değişebilir. Duyumlarıma göre doğruluğu tartışılır,mahkemeye verip başkasına yapıştırdığım ameliyat parasını alanlar olmuş galiba bu tarz mahkemelerde araştırmak lazimtekrar ameliyat için bende ona asla güvenemem. ayrıca ameliyattan sonra ki kontrol günlerinde yaklaşımlarıda çok kötü. hastane tıklım tıklım olduğundan 3 dklık bir görüşmeyi ancak yapabiliyosun necdet beyle. görüşmenin yarısı sizi dinleyip sırıtmasıyla geçiyor ağzından çıkan doğru dürüst cümle yok. siz birşey sorarsanız cevap veriyor onada verdiği cevap fix masaj yap geçer zaman geçsin geçer
sırf bu yüzden 6. ay kontrolüne bile gitmedim
elime birşey geçmiyor ki
Uzun zamandır girmemissiniz burnunuzda son durum ne merak ettim yakında bende nejdet beye üçüncü ameliyatımı olacagimArkadaşlar size tavsiyem olmayın. Paraya kıyın Emre beye yada Muhammed beye olun. 3 kere aynı acıları çektim. Sonuc ne olur bılmıyorum. Ama gerçekten güzel olsun dıyorsanız kesinlikle ismini verdiğim doktorlar. Acıları boşuna çekmeyin. Zaten kötü sonuçta mutlaka suçlu burnumuz. Memnun kalan çok az. Zaten oda ilerde çöküyor
ben ameliyat olalı 10 ay oluyor. 3 ay önce burnumun sol tarafında hafif bir çöküklük oluştu. sağdan bakıldığında sanki yamukluk var gibi. necdet bey sağ tarafında şişlik olduğu için öyle duruyor düzelicek dedi. şuan 10. ayımdayım ama o çöküklüğü hala görebiliyorum. çoğu kişi hiç belli olmuyo diyo ama ben bariz biçimde görüyorum o çöküğü. şimdi 2. 3. kez ameliyat olanları görünce korktum sizce benim de tekrar ameliyat olmam gerekir mi?[/
Ameliyat olmalumisiniz bilmem ama o cokukluge yaptığı dolgu iğnesi 6 ay sonra yine eriyorben ameliyat olalı 10 ay oluyor. 3 ay önce burnumun sol tarafında hafif bir çöküklük oluştu. sağdan bakıldığında sanki yamukluk var gibi. necdet bey sağ tarafında şişlik olduğu için öyle duruyor düzelicek dedi. şuan 10. ayımdayım ama o çöküklüğü hala görebiliyorum. çoğu kişi hiç belli olmuyo diyo ama ben bariz biçimde görüyorum o çöküğü. şimdi 2. 3. kez ameliyat olanları görünce korktum sizce benim de tekrar ameliyat olmam gerekir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?