Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Aynı fikirdeyim aynı konuyu üç kere sor ücününde cevabı durumuna göre değişir doğru bir tane değil onda duruma göre değişebilir. Duyumlarıma göre doğruluğu tartışılır,mahkemeye verip başkasına yapıştırdığım ameliyat parasını alanlar olmuş galiba bu tarz mahkemelerde araştırmak lazim

Uzun zamandır girmemissiniz burnunuzda son durum ne merak ettim yakında bende nejdet beye üçüncü ameliyatımı olacagim

ben ameliyat olalı 10 ay oluyor. 3 ay önce burnumun sol tarafında hafif bir çöküklük oluştu. sağdan bakıldığında sanki yamukluk var gibi. necdet bey sağ tarafında şişlik olduğu için öyle duruyor düzelicek dedi. şuan 10. ayımdayım ama o çöküklüğü hala görebiliyorum. çoğu kişi hiç belli olmuyo diyo ama ben bariz biçimde görüyorum o çöküğü. şimdi 2. 3. kez ameliyat olanları görünce korktum sizce benim de tekrar ameliyat olmam gerekir mi?

Ameliyat olmalumisiniz bilmem ama o cokukluge yaptığı dolgu iğnesi 6 ay sonra yine eriyor

arkadaşlar selam tamam necdet bey özünde iyi biri olabilir ama maalesef ki yaptığı burunlar iyi değil çöküyor yamukluk oluyor ve kemer kısmı resmen duruuyor ben şuan 3 ameliyatım için doktır araştırıyorum ama maalesef ki bu 10-15 bin arası değişiyor hem maddi hem manevi zarar kurumla konuşucam yasal yollara başvurarak o verdiğim parayı geri alıcam ben acı çekmek için vermedim sonuçta o parayı o yüzden olucak arakadşlar gene en iyisini kendiniz bilirsiniz ama 1-2 bin daha fazla vererek daha iyi bir kurum ve doktora ameliyat olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…