Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

seni merak ediyorum umarım iyisindir herşey yolundadır :26:

canım öncelikle çok geçmişolsun. bende necdet beyi füşünüyorum. yaptığı iş kadar kendiside önemli benim için. yani hastalrının sorunlarını sıkılıp terslemeden cevaplayan bir dr mu nasıl?? ameliyatın kaç saat sürdü? hastanede kaldınmı? ve benim 2 yaşında kızım var acaba ameliyat sonrası nelere dikkat etmem gerekir sence?? çok sordum canım kusurabakma..

cok saol necdet bey cok ıyıdır cepten ararsın yanına gıdersın sabırla cvp verır 2saat surmus amelıyatım ama uyanmam vs. yarım saat kendıme geldıgımde 2,5 saat olmustu 1gece kalınıyor hastanede benım cocugum yok ama yegenımı bıle kucagıma alamıyorum daha yenı dıye cunku cocuk bu elını atıyor soruyor onemlı degıl :)

çok teşekkürdereim cevap verdiğin bilgilendirdiğin için.. Ben şimdi kızımın büyümesinimi belkicem( benden başka bakabilecek kimse yok uff tam karar veriyorum hep bi şey çıkıyor...

çok teşekkürdereim cevap verdiğin bilgilendirdiğin için.. Ben şimdi kızımın büyümesinimi belkicem( benden başka bakabilecek kimse yok uff tam karar veriyorum hep bi şey çıkıyor...

bende bebek düşünüyorum diye hemen yaptırdım sonra hamilelik doğum o küçük büyüsün vs. yaptıramam diye

ya kızlar ben veli beyle anlaştım ama şimdi korkuyorum.necdet bey daha mı iyi? vaz mı geçsem?necdet beye mi olsam? nasıl olur ya?

veli beye ameliyat olan bi tanıdığım yok ama veli bey adına açılan konuyu okursa ilk önce cok memnun yorumlar var ama gün ilerledikçe insanlardan şikayet sözleri var. ama burada necdet beyden amelıyat olmuslardan 2-3 aylıklarda var hallerınden memnunlar bıde amelıyat gunumde bı cocuk gormustum 1ay olmus amelıyat olalı yandan burnu cok guzeldı ama onden yamuktu sıkayete gelmıstı tabı ben daha sonra ne gorustu velı beyle bılmıyorum ben amelıyata girdim 2aydır doktor görüşmelerine gittim araştırdım benim fikrim necdet bey ama bence sen kendin araştır iyice içine sinene karar ver herşeyin gönlünce olması dileğiyle...

aynı endişeler bende de vardı canım umarım herşey güzel olur ne gün olacaksın şimdi tam olarak karatoydan hbr aldın mı oda geçen cuma amleıyat oldu

karatoy o günden sonra girmedi hiç zaten 22 ekimdeydi büyük ihtimalle daha ayaklanmamıştır..
ameliyatım yarın canım:) saatini bugün arayıp söyleyecekler..
bu arada sen necdet beye nasıl karar vermiştin?

ya aynı korkular bendede var ameliyattan korkmuyorum ama şeklinden korkuyorum gerçekten. özellikle karşıdan bakınca burun deliklerinin içi görünen insanlar var ne bilim o durumda olmak istemiyorum. gerçi şmdiki halimden kötü nasıl olabilir diyorum ama yinede risk var acısı korkusu ne bilim Günay lütfen resimlerini koyarmısın inşallah muhteşem bi burnun olmuştur çok merak ediyorum sizi. ben bayramdan sonrası için anlaştım ama o güne kadar malum insanın içi sıkışıyo düşündükçe siz ameliyat olduktan sonra ne hissettiklerinizi yaşadıklarınız paylaşın burda. nedense sizden cesaretle güvenle gidiyo gibiyim necdet beye:44:

karatoy o günden sonra girmedi hiç zaten 22 ekimdeydi büyük ihtimalle daha ayaklanmamıştır..
ameliyatım yarın canım:) saatini bugün arayıp söyleyecekler..
bu arada sen necdet beye nasıl karar vermiştin?

yarın necdet bey orada mı bana 3gun sonra kontrole gelırsın demıstı ama sonra burnundan bandaj cıkınca gelırsın demıstı
ben cok arastırdım amelıyat olan arkadaslarımdan vs. 1-2 doktora kontrole gıttım ıçıme sınen bu oldu yanı

yüzümün şişi ve morlukları geçer geçmez koyucam

Günaycım geçmiş olsun, ameliyat olacak arkadaşlara da acil şifalar, umarım herşey gönlünüzce olur..

bende sizin gibiydim ameliyat gününe kadar beklemekten bunalıp tarihi öne aldım çünkü endişelerim yüzünden vazgecıyordum
bütü yasadıgım acı ilk uyandıgımdaydı kötü bi acıydı burnum agrıyordu kendıme geldıgımde annem eşim ve hemşire başucumdaydı kendıme gelır gelmez burnum agrıyor dedıgımde hemen agrı kesıcı ıgnemı yaptılar cok surmedı etkısını gosterdı acıkcası ondan sonra kayda değer bi acı yasamadım hatta doktorn verdıgı agrı kesıcıyı hıc kullanmadım 14 ekımde amelıyat oldum bugun tam 10 gun oldubenim eksim yüzüm cok morardı yanaklarımda dahıl ama bu benım yapımla alakalı en kucuk carpmada ıgnede vs. hemen morarır tenım ve normal bırınde 3gunde gecıyorsa bende hıc abartısız 3hafta surer suanda gordugum burnum gayet guzel kalkık degıl duz hos bı burun tabı sıslıklerden sonrası onemlı he bu arada burun ıcındekı sılıkon ve alcı cıkarılacagı pansumandan cok korkuyordum ben 1hafta azap cektım bı o anı atlatsam dıye ama hıc canı yanmıyor ınsanın sılıkonlar cıkarken burnundan bıseyı cekıp alması doktorun acı değil negatif bi duygu veriyor insana şimdilik sana söyleyebileceklerim bu kadar umarım yardımcı olmusumdur :)

ya canım yaa zahmet edip cvplaman bile beni mutlu etti motive etti. ağrıya acıya katlanabilrim elbet geçer ama etrafıma karşı mahçup olmaktan korkuyorum. birde tam 10 gün oldu senin yani dışarı çıkabiliyomusun hala evdemisin. benim 10 günde iş yerine dönmem lazım sence düzelirmi? bakımın nasıl oldu sürekli yattın mı benim yanımda bakım için pek kimse olmıcak çünkü yalnız başıma yapablirmiyim ameliyattan sonra acaba yengem var ama oda çalışıyo annemde yok kendim yapabilirmiyim sence? nefes alımın nasıl acaba. sen kavisli burun ucu küçülmüş burun mu istedin.yüzüne baktığında değşikliği fark ediyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…