- Konu Sahibi EstetikEditor
-
yaa bende bayramdan sonra ameliyat olmayı düşünüyorum benimde burnum aynı seninki gibi hafif kemeri var yoksa ucu ufacık şekilde düşük etrafımdakler olmamı gerektircek bişiy yok diyolar ama ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum böyle. allah korsun kötü olmasından korkuyorum bende yoksa ameliyattan korkmuyorumallahım yardım et bize lütfen ya
günay canım senin burnun şekil olarak nasıl? şişmi? benimki gibi bi tarafa doğru mu? açıkçası ben çok endişeliyim. yaşadığım bu durum normal mi? bir tuhaflık var da doktorum mu oyalıyor emin değilim. biri çıksın ve "11.gün daha 15güne geçecek... "vb. desin istiyorum.
tampon takınca ben acile gidip iğne yaptırmıştım gene de ağrım geçmemişti. o sıkıntılı günlerime rağmen bu şekil bozukluğu çok daha kötü. ağrı geçicek morluk geçicek bunu biliyorsun bir şekilde. ama şu an endişelerim var. eşim evham yaptığımı düşünüyor ama ben korkuyorum elimde değil.
inşallah kısa sürede buraya "kızlar şişlerim indi burnum tampondan eğriymiş geçti şu an güzel ve minik bir burnum var" yazmak nasip olur bana da.
ameliyatımın üzerınden uc gun gectı gelısmelerı aktarıcam :)
turamit çok çok geçmiş olsun önce. yaşadıkların çok zormuş inşallah düzelir tabiki. yavuz beyin dikkatsizliği olabilir bilmiyoruz. günay senin tamponlarını kim aldı ? turamit eğer uygunsa resimlerini koyarmısın burnunun bakalım belki dışardan bakınca pekte belli olmuyodur ? görmek isterim burnunu.
ameliyatımın üzerınden uc gun gectı gelısmelerı aktarıcam :)
canım sağol. şimdi pc kamerasından çektim resimlerimi. mesaj sayımı 25 e tamamladım.becerebilirsem albüm yapacam burnumun bu hali için. sizler de bakarsınız. ama cidden yamuk ve çok şiş bana göre.
açıkçası p.tesi günü (dün) benim sargım çıkana kadar bir şey anlamadım. p.tesi necdet bey sargımı aldı. orda da detaylı bakmadım burnuma üstün körü baktım ve "sola doğru eğik dedim" necdet bey de "sağda tampon vardı, burnun şiş" dedi. çok takmadım kafama. eve geldik. aldım aynayı inceledim ki burnumun ucu değil tüm burnum eğri. dünden beri çok moralim bozuk. iştahım gitti hiç yemek yiyemiyorum ağlıyorum bir de zaten burnum tıkalı nefes alamıyorum ağladıkça da ateşim çıkıyor.
belki diyorum çok erken endişe etmek için belki de geçecek 1hafta 15 gün içinde. belki de diyorum böyle eğri kaldı burun kemiğim bi ameliyat daha olmam gerekecek. eşim de diyo burnunda eğrilik yok. ben öyle aşırı takıntılı da değilimdir kendimi kulp takmaya çalışmam. ama yamuk bu burun bariz eğri.... eşim detaycıdır bir de beni mi teselli ediyor anlamadım ki...
çok sıkıntılıyım yapacak bir şey de yok ama içim içimi de yiyor o yüzden üye oldum. bu şekilde psikolojim bozulacak benim. inşallah biran önce iner şişlerim burnumun eğriliği geçer.
ama siz siz olun aman he tamponu konuşun. benimki eğer eğri kaldıysa bile keisnlikle o devasa tamponladan. hem canım çok yandı hem burun deliklerimi bozdu hem de burun kemiğimi eğdi... umarım geçicidir bu durum.
p.tesi (haftaya) gel demişti. o zamana kadar değişme olacak mı diye bekliyorum. adamı da sık boğaz etmek istemiyorum belki de abartıyorumdur diye.... p.tesi burnumun durumuna göre tekrar konuşacağım. bakalım...
ihtiyacım olan zaman ve sabır biliyorum ama bazen panik oluyorum.
teşekkür ederim.
bende bazen yeter moryuzden bıktım sokaga cıkmak ıstıyorum dıyorumcene altlarıma kadar mosmorum
çok geçmiş olsun canım yaa seninki daha zor ameliyatmış ama iyi olmana çok sevindim çok güzel enerjili olmuşsun burnunda istediğin gibi ortaya çıkar umarm gelişmeleri yaz bize
bende az önce necdet beyle görüştüm yarın öğleye doğru gidiyorum muayane olup ameliyat günü almaya gidicemm off ne kadar stresliyim benim 15 gün içinde dönüş yapmam lazım iş yerine ya morluk falan olursa ben bittimmmmmmmmmm((
herkeste bu kadarı olmuyor merak etme umarım sende de olmaz bende yarın kontrole gıdıyorum
olsun güzelim burnun kemik yapın ii olsun da morluk geçecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?