Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

tabıkı degısıklık farkedılıyor suan nefes alımım ıyı ılk 2gun esım baktı sonra 4-5 gun annem sımdı evımde ve yalnızım ama ılk gun ayaga kalkmaya basladım cevremde olmasalardı evet bıraz ılk hafta sıkıntılı olabılırdı benımle aynı gun amelıyat olan bırını cumartesı gordum onun yuzu gayet duzelmıstı ıncecık bı cızgı seklınde gozaltlarında morluk dısında dedım ya benım bıraz yapımla alakalı ama acıkcası calısıyor olsaydım suan gıdecek halde degılım ama sende bu etkılerı yapar mı bılmem cevremde cok olan kısı var ama kımsenınkı benımkı kadar olmadı dıyebılırm kavıslı burun ucu duz bı burun ıstedım asırı kalkık olması en buyuk korkumdu tam ıstedıgım suanda ama daha net konusmam ıcın tamamıyle normale donmem lazım ama sen amelıyat olana kadar fotograf koyarım dıye dusunuyorum

bu arada doktor taburcu olurken yanı ertesı gun bana sureklı yatma otur gezın demıstı bende oyle yaptım gunduz pek uzanmadım zaten gece uyuma problemı yasamıyım dıye gunduz hıc uyumadım ve acıkcası boylelıkle hıc gece uyku problemı yasamadım amelıyat gecesı harıc tabı umarım yardımcı olabılmısımdır :)

Bende Necdet beye olmayı düşünüyorum acaba ya istemediğim gibi olursa lütfen olan arkadaşlar yazsınlar memnunlar mı burunlarından ay korku filmi gibi (

evet fotonuzu koysanız ayrıca geçmiş olsun bende bayramdan sonra kesin olucam param hazırr arkadaşlar ben 20 gün rapor alıcam iş yerine döndüğümde kimse farketsin istemiyorum ( ameliyat olacağımı biliyorlar fakat nerden olduğumu söylemek istemiyorum ne yapabilirim ayrıca kararsız kaldım ama bana en mantıklı gelen necdet bey bayramdan sonra kesin olucam

Kızlar ben geldim...Durumum gayet iyi,hatta ben burun ameliyatım dışında küçük dilim de kısaltıldı,boğazımda da iki dikiş olmasına rağmen çok iyiyim,Silikonlar çıkmadığı için şeklini anlayamıyorum daha ama hoşuma gideceğe benziyor...Suratımda şişlikler var ama morluklarım yok denecek kadar az...Şu an ki durumdan çok memnunum...Cuma günü pansumana gidicem,yine yazarım size şekerler :)

canım ben 8.30 ameliyat olacağıma göre öğlene kadar mutlaka ordadır..sen yinede ara arar sor..

hiç korkmuyordum ilk defa şimdi korkmaya başladım..ama hala inanamıyorum ameliyat olacağıma:)
benim için dua edin kızlar..allaha emanet..öpüldünüz.

burun ucun çok kalkık olmaması benim içinde önemli yaa rabbim sen yardım et hallederim kendime bakabilirim diye düşünüyorum herkes sürekli yatman gerek gibisinden söylüyolardı bu dediğin içimi rahatlattı. şişliklerinin geç iyileşmesine çok üzüldüm ya ama evdesin bu avantaj bizm gibi çalışanlar için çok zor inşallah çabuk iyileşenlerden olurum bende:) normalde necdet beyde söyledi burnum önden bakıldığında gayet normal güzel ideal burun gibi görünüyo ama yandan kemik eğriliği hafif düşüklük var. çok göze batmıyo etrafımdakilere göre beni vazgeçirmeye çalışıyolar hatta ama ben hem nefeste sıkıntı yaşıyorum hemde bu halimden gerçekten rahatsızım.burnumdaki o kemik beni deli ediyo aynaya baktıkça burnuma kafa atasım geliyo eğer vazgeçmezsem ameliyattan bayramda tahlilleri vericem bunun için ne yapmak gerekiyo çünkü kayıt yapılırken bana bi kağıt felan vermediler kendilerine aldılar.

çok geçmiş olsun canım yaa seninki daha zor ameliyatmış ama iyi olmana çok sevindim çok güzel enerjili olmuşsun burnunda istediğin gibi ortaya çıkar umarm gelişmeleri yaz bize

ameliyat günü aldığın günay hnm var ya onun odasına gittim ben tahliller için geldım dedım o yanına bırı verıyor senı yonlendırsın dıye yapıyorsun testlerını zaten kan verıyorsun bıde rontgen cektırıyorsun kısacık bı zamanda halledıyorsun

merhaba hanımlar,

buradan okuduklarımla ben de necdet beye ulaştım. ameliyat oldum. ilk hittiğim doktordu. ilk muayenemdi. bi anda 13ekim perşembe muayene olmaya gittim 14ekim cuma ameliyat oldum. inşallah pişman olmam bu kadar ani davrandığım için.

günay sanırım mesajında bahsettiğin gözünün altı hafif mor kız benim :) kırmızı bi kabanım vardı eşimle gelmiştim ve sanırım sen içerideyken konuştuğumuz da snein eşindi.

sen çok morarmıştın canım gerçekten aynı gün ameliyat olmmaıza rağmen etim çok pis morarır olmasına rağmen bende pek morluk olmadı.

ben bu mesajı okuyunca üye oldum. ben de deneyimleirmi yazmak istiyorum.

14 ekimde ameliyat oldum. ilk muayenemdi birden karar verdim.

burnumun sol içinde etler (birden fazla imiş), sağında kemik eğriliği, darbeli bir burunmuş ayrıca burnum ve görsel şekil bozukluğu vardı. ameliyatıma kbb cerrahı yavuz bey de girdi.

ameliyatım 3 saat sürmüş. önce yavuz bey girmiş snaırım sonra necdet bey. benim tamponlarımı yavuz bey koymuş. kbb doktoru olduğundan mı bilemiyorum ama benim burnuma bu eski usul gazlı bezler konmuştu. acayip bişi o. neyse ameliyat oldum. anestezi sonra inanılmaz bir üşüme geldi bana acayiptim. serum takılıydı. ben daha evvel küçükken ameliyat geçirmiştim o zaman çok kusuyordum... bunda kusma olmadı. titreme üşüme halsizlik ve garip bi sıkıntı oldu. 1saat sonra wc ye gitmek istedim. eşim izin vermedi. sor dedim hemşireye. hemşire tansiyonumu ölçtü ve tamam kalkabilirsin dedi. wc ye gittim. ve çok tuvalete giderek sanırım anesteziyi attım. afedersiniz yarım saatte bi wcye gidiyordum. sabaha kadar zor uyudum ama uyandığımda çok iyiydim.

bende öyle çok morluk olmadı. dudağım uyuşuk. üst dudağımı tam hareket ettiremiyorum. gülemiyorum eskisi gibi. yanaklarım şiş. ama çok abartı değil.

tampon aldırmaya yavuz beye gittim. o eski usul tamponlar acayip acıyo. burnumdan beynimi söktü sanki. neyse dayandım falan. eve gittim. kanamam durmuyo sağ tarafta. yemek yiyceğim tabağa akıyo şıp şıp değil baya bi kanamam var. zaten zayıfım korktum açıkçası. eşim aradı doktoru gelsin demiş. gittim gene yavuz beye. şerit gibi böle kaşık sapı gibi sert bi tampon koydu sağ tarafa. kızlar ameliyat süresince ilkkez o zaman ağladım. o kadar canım yandı ki sanki beynime çivi soktu ya. yeni ameliyatlı burnuma rüzgar esse canım yanıyor yavuz bey tamponu cart diye soktu daha derine gitmesin diye ağladım. öyle bıraktı ucunu kesti.

bu sebeple benim sağ tarafım tamponlu sol tarafım tamponsuz ve burnum alçılı idi.

c.tesi alçı aldırmaya gittik. günay sanırım sen ve eşin de ordaydınız. yavuz beyden korktuğum için necdet beyin odaya saklandım. ama geldi buldu beni. odasına götürdü. yavuz bey sağolsun çok titiz bir doktor ve herşeyimle o ilgilenmek istiyor ama ben estetik kısmına özen gösteremeyeceği için endişeliyim. açıkçası tamponumu da alçımı da necdet bey alsın istiyodum ama yavuz bey kendi ilgilenmek istiyor.

neyse yavuz bey aldı tamponu. biraz dinlendim. necdet beyin yanına geçtim. o da alçımı aldı. burun ucun şiş dedi. bandaj yaptı. eve geldim.

p.tesi günü gittim gene. bandajı aldı necdet bey. kızlar morluğum yok ama burnum inanılmaz şiş be vurnum sola doğru yamuk. doktor diyo hem şiş hem de sağda uzun süre tampon kaldı. ama korkuyorum ya böle kalırsa yamuk. yavuz bey çaktı tamponu yeni buruna acaba kaydırdı mı kenara acaba düzelmez mi? çok endişeliyim ben. keşke şiş olsam mor olsam yamuk olmasa...

bugün 11. günüm. burnum çok şiş. yanakların az şiş. burnum sola yamuk. burun ucum tam karşıya bakmıyo yani. burun derim uyuşuk. kemiklerim çok ağrıyo dokunsam ama burun derim hissiz gibi. üst dudağım uyuşuk. tam hareket etmiyo. çekiyo snaırım burnum.

böyle işte. atladığım bir şey var mı bilemiyorum.

Geçmiş Olsun canım bende ameliyat olmaya karar verdim bayramdan sonra kesin olucam açıkcası necdet bey hakkında yazılanlar hep olumluydu şimdi senin yazdığını görünce vazgeçme derecesine geldim allahım ya ağlıycam şimdi benim burnum düz hafif kemer var bide ucunu kaldırtıcam biraz çok sorun yok .. ama bu yazılanları görnce herşey gözümde değişiyo ya bende kararımı verdim olucam doktorlar hakkında olumsuz birşey görünce vazgeçesim geliyor sanki bana yardım edin kızlarrr (

canım necdet bey iyi bir doktor.

benim burnum böyle mi kalacak? yaa ben buraya teseli bulayım diye yazdım sen ne yaptın şimdi bana :)) duralım bir. bak 11.günüm daha belki şişlikten öyle gözüküyordur.

ayrıca hangi doktora olursan ol çok az da olsa böyle bir ihtimal var. ben inşallah o kötü şanız yüzdelik dilimde değilimdir. inşallah şişlikten böyledir. şu an sokağa çıkamıyorum. yüzümden utanıyorum. ama doktorumu suçlamak için henüz erken.

ayrıca Allah korusun eğer ki benim burnum yamulmuşsa belki de dediğim gibi kbb uzmanının özensiz tamponundandır. belki necdet beydendir, belki şanstır, belki....

üff bilmiyorum ya. benim moralim çok bozuk. bi sabah uyanayım şişlerim insin. burnumun yamukluğu geçsin istiyorum. o gün gelene kadar rahatlayamayacağım.

lütfen dua edin bana. inşallah burnumda bir sorun yoktur şişliklerden böyle gözüküyordur inşallah.

turamit çok çok geçmiş olsun önce. yaşadıkların çok zormuş inşallah düzelir tabiki. yavuz beyin dikkatsizliği olabilir bilmiyoruz. günay senin tamponlarını kim aldı ? turamit eğer uygunsa resimlerini koyarmısın burnunun bakalım belki dışardan bakınca pekte belli olmuyodur ? görmek isterim burnunu.

çok geçmiş olsun bense seni görünce eşime ben niye bu kadar morardım diye sormustum ama bu kadar sıkıntı cektıgını bılmıyordum benımde burnumun soltarafında et vardı ama ben pek nefes konusunda sıkıntı yasamıyordum hatta ogun yavuz bey senı alınca esıme bu ne nıye necdet beyın hastalarını alıyor benı cagırısa ben gıtmem deyıp korkuyla soylenmıstım:18: ama zaten sen gelmeden necdet bey geldı bende yenı usul sılıkon tamponlar vardı o pansumandan cok korkuyordum ama oyle olmadı canım hıc yanmadı acıkcası daha tekrar kontrole gıtmedım

yaa bende bayramdan sonra ameliyat olmayı düşünüyorum benimde burnum aynı seninki gibi hafif kemeri var yoksa ucu ufacık şekilde düşük etrafımdakler olmamı gerektircek bişiy yok diyolar ama ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum böyle. allah korsun kötü olmasından korkuyorum bende yoksa ameliyattan korkmuyorum allahım yardım et bize lütfen ya

günay canım senin burnun şekil olarak nasıl? şişmi? benimki gibi bi tarafa doğru mu? açıkçası ben çok endişeliyim. yaşadığım bu durum normal mi? bir tuhaflık var da doktorum mu oyalıyor emin değilim. biri çıksın ve "11.gün daha 15güne geçecek... "vb. desin istiyorum.

tampon takınca ben acile gidip iğne yaptırmıştım gene de ağrım geçmemişti. o sıkıntılı günlerime rağmen bu şekil bozukluğu çok daha kötü. ağrı geçicek morluk geçicek bunu biliyorsun bir şekilde. ama şu an endişelerim var. eşim evham yaptığımı düşünüyor ama ben korkuyorum elimde değil.

inşallah kısa sürede buraya "kızlar şişlerim indi burnum tampondan eğriymiş geçti şu an güzel ve minik bir burnum var" yazmak nasip olur bana da.

canım öncelikle geçmiş olsun bende ameliyat için necdet beyi düşünenlerdenim. artık onda karar kılmıştım. ve bence biraz sakin olmalısın burda bir kaç kişininde böyle şikayetleri olduğunu ve masajla düzeldiğini okumuştum. ki, ameliyatın daha çok yeni.hemen kendini sitrese sokma bence olumsuzlukları hiç düşünme tatlım.Kuzenimde burun ameliyatı oldu ordanda bilgim var biraz zaten burnun şiş ve dediğin gibi kocaman bir tampon yerleştirilmiş allahın izniyle düzelir herşey umarım. ben bayadır doktor arayışındayım necdet bey ile ilgili olumsuz birşey okumamıştım. umarım en kısa zamanda şişlerin inerde sonucu görür vee bizede gösterirsin canım..

İnşallah istediğin gibi olur canım gerçekten çok tereddüte kaldım allahımm ya ne kötü bi durum bu kararsızlık(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…