- Konu Sahibi EstetikEditor
-
ayrıca baska sormak ıstedıgın bısey varsa cvplayabılırım
ben de şu nazardan korkma olayınızı anlamadım,hani birisi demiş burnum çok güzel foto koydum,davet yolladım bakabilirmiyim diyorum,ki burun ameliyatı konusunda cidden yardıma ihtiyacı olan baya araştırması gereken biriyim iki kez ameliyat oldum,olumlu olumsuz gösteremem veya gösteribilirim diye bi cevap yok.
kendi aranızda aman nazar değecek de korktum da falan diyorsunuz.afedersiniz de adriana limamısınız nazar değdirelim ya,zaten kendi burnunuz değil ki nazar değsin.doktorun yaptığı bi burun,a güzel yapmış der geçeriz,aman ne güzel burnu var denmez çünkü artık o Allahın yarattığı bi güzellik değil,bi insanın onardığı bişey.mesela gerçek güzellik estetiksiz güzelliktir ona nazar değer maşallah diye,estetiğe değmez zaten sonradan yapma olduğu için kimse kıskanmaz veya imrenmez,çünkü bilirki ulaşılmıcak bişey değil.
sadece cevap verilebilirdi ben kimseye göstermek istemiyorum diye,veya hiç konusunu açmayın madem nazardan korkuyorsunuz,biraz onu tuhaf buldum.neyse ya,bol şanslar herkese.
canımm yaa acayip gerginimm hiç hiç bişiy bilmiyorum ameliyata girerken nasıl soyunuyoruz çıkınca kim giydiriyo onlara kadar bilmek istiyorumumarım çok iyi geçer ameliyatın ve iyileşmen çok hızlı olur dualarım senınle :)
canımm yaa acayip gerginimm hiç hiç bişiy bilmiyorum ameliyata girerken nasıl soyunuyoruz çıkınca kim giydiriyo onlara kadar bilmek istiyorumallahın izniyle perşebe günü ameliyat olucam ama bi gün önce gidip necdet beyle konuşayım yaptığı burunların resmine bakım diyorum. sizden haber aldıkça mutlu oluyorum nefes problemin nasıl rahatmısınn abdest alabiliyomusun mesela çok merak ediyorum? hani resm hanii resim bu arada Allahım daha iyi etsin buruncuklarınızı sağlıklarınızı inşallah inşallah.:18:
çok teşekkür ederim süper açıklamışsın her şeyi bir şey daha sorsam bu sabah öne doğru eğildim sanki burnuma bir ağırlık gelmiş gibi oldu birşey olmuş mudur sence:)
canımm yaa acayip gerginimm hiç hiç bişiy bilmiyorum ameliyata girerken nasıl soyunuyoruz çıkınca kim giydiriyo onlara kadar bilmek istiyorumallahın izniyle perşebe günü ameliyat olucam ama bi gün önce gidip necdet beyle konuşayım yaptığı burunların resmine bakım diyorum. sizden haber aldıkça mutlu oluyorum nefes problemin nasıl rahatmısınn abdest alabiliyomusun mesela çok merak ediyorum? hani resm hanii resim bu arada Allahım daha iyi etsin buruncuklarınızı sağlıklarınızı inşallah inşallah.:18:
12. günümdeyim canım evet sızı oldu sanki burnuma kan hücüm etti sandım .ya burnumun ucu düşer filan diye korktum :)
hıı tamam canım anladım yok bundan sonra asla eğilmem çok fena tırstım zaten :)) bu arada turamit cidden çok güzelsin ya gözlerine bittim :))
günay çok güzel görünüyorsun maşallah. burnun süper. şişlik yok. benim burnumda hala şişler var. maşallah canım. bak geçti bitti işte. ne morluk kaldı ne şişlik. geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?