Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

aslında benım amelıyat olma amacım ılk tamamen nefes sorunuydu,burnum çirkın oldugu halde estetık hıc dusunmedım...burnum cok sorunluymuş ve bıcok yerı zaten duzeltılmek zorundaymş ondan estetıkte olayım dedım..zaten Necdet bey yuzun çok guzel ama burnun kapatıyor demişti,çok daha guzel olacaksın bana bırak dedı bende hemen gun aldım amelıyata ıyıkıde oldum keşke once olsaydım gercekten daha da guzelleştım

bende seminer döneminde olayım dedim ama doktor hakkında fikrimi değiştirdiğim için ve yeni bi doktor hakkında da henuz araştırma yapamadığım için olamayacağım heralde.

bende seminer döneminde olayım dedim ama doktor hakkında fikrimi değiştirdiğim için ve yeni bi doktor hakkında da henuz araştırma yapamadığım için olamayacağım heralde.

serın havalar daha ıyı olur bence,dıkısler yaralar daha cabuk kapanıyor bence eylulden sonra ol acıl nefes problemın yoksa

bu işte sabır gerektıgıne artık cıdden ınandım,dun kaşımın arasında elıme cıkıntı gelıyordu takmamıştım zaten normaldır dıye,bu sabah baktım çıkıntı gelmıyor..demekkı zamanla ınıcek cıkıcak sonra oturacak
benım 2 ay oldu amelıyat olalı..artık burnuma dokununca hıc acımıyor sadece burun ucu şiş ve hassas.
demekkı zamanla acısıda kayboluyor
artık yanaklarımdakı şişlıklerde görulmemeye başladı ,4 ay sonra bakalım neye benzıcem

arkadaşlar bende daha önce boğaziçi tıp merkezinde ameliyat oldum tip plasti ikiside fiyaskoydu şimdi necdet bey 3. revizyon ameliyatımı yarın yapacak bunun da kötü olmasından korkuyorum ama doktor çok güven verdi bana:97:

harikaevre teşekkürler beni eklemişsin ama 25 yorumum olmadığı için resimlerini göremedim. eminim burnun çok güzeldir.

sadelina seni de ekledim seninde burnunu çok merak ediyorum ama 25 yorumum olması gerekiyormuş senin burnunu da merak ediyorum...

bende ona oldum cok guven vermişti burnum çok begenıldı çevrem tarafından

canım tipplasty olmayı düşünüyordum boğaziçi tıp merkezinde kimlere ameliyat oldun da revizyon gerektirdi? bilgilendirirsen sevinirim

Arkadaşlar,

Aranızda revizyon ameliyatı olup sitede konusu olanlar varsa lütfen özel mesaj ile bana bildirsin. Yeni ameliyatlarla rezivyonlar başlıklardan belli olmalı düşüncesindeyim

merhaba herkese
uzun zamandır yazamıyordum iş güç düğün telaşı derken hepsi bitti çok şükür...hep dıodum şu işimlerim bitirimm sıraa gelsin amel. işinee ama işin içine gırdımmı ınsan korkuları baslıoo acıkcası ben cok korkuyorum cesaret edemıyorum gercı hala necdet beyle görüşemedım suan zaman konusundada engel yok ama ben cok korkuyorum canım cok kıymetlıdır özellıkle bu narkoz amel. masasını düşündümmü hayır dıorum bi türlü cesaretmı toplayıp gidemıyorum offf yaaa bide etraftakıler ne der ne konuşur buda benı cok düşündürüoo kısacası kafam cok karısık ama bi o kadarda cok istiyorumm

selam canım, bende çok korkuyorum ama gün aldım artık dönüş yok benim için..ama devamlı iyi düşünmeye çalışıyorum..inşallah iyi olur..burnumda sorun cıkmasında millet ne derse desin artık umurumda değil onlar..yeterki ameliyatım iyi geçsin

hayırlısı olsun ttlımm ben cokkorkuyorum canım cok kıymetlı bnm ayrıca panık atagım kime olucan sen tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…