- Konu Sahibi EstetikEditor
-
evet canım öğretmenım,hastane bana ılk bır hafta açık rapor yazdı,sonra 3 gun uzadı çunku burnum çok şişti açık amelıyat olmştum...kalan 2 gunude ıdareden mazaret ıznı aldım..toplam 2 hafta okula gıtmedım..2 haftaya da zaten burnum şişi ındı yuzumde de morluk kalmadı..2 hafta sonra işe başladım
ben eylulde dusunuyordum okul başlamadan semıner donemınde,ama artık nefes alamaz hale gelmiştim yol yuuryemıyordum necdet bey bana sen uyurkende nefes alamazsın tamamen kapanmş dedı o nedenle okul ortasında amelıyat oldum
bende seminer döneminde olayım dedim ama doktor hakkında fikrimi değiştirdiğim için ve yeni bi doktor hakkında da henuz araştırma yapamadığım için olamayacağım heralde.
kızlar necdet bbey hangi günler hastanede oluyor ? saat kaç gibi?
arkadaşlar bende daha önce boğaziçi tıp merkezinde ameliyat oldum tip plasti ikiside fiyaskoydu şimdi necdet bey 3. revizyon ameliyatımı yarın yapacak bunun da kötü olmasından korkuyorum ama doktor çok güven verdi bana:97:
arkadaşlar bende daha önce boğaziçi tıp merkezinde ameliyat oldum tip plasti ikiside fiyaskoydu şimdi necdet bey 3. revizyon ameliyatımı yarın yapacak bunun da kötü olmasından korkuyorum ama doktor çok güven verdi bana:97:
merhaba herkese
uzun zamandır yazamıyordum iş güç düğün telaşı derken hepsi bitti çok şükür...hep dıodum şu işimlerim bitirimm sıraa gelsin amel. işinee ama işin içine gırdımmı ınsan korkuları baslıoo acıkcası ben cok korkuyorum cesaret edemıyorum gercı hala necdet beyle görüşemedım suan zaman konusundada engel yok ama ben cok korkuyorum canım cok kıymetlıdır özellıkle bu narkoz amel. masasını düşündümmü hayır dıorum bi türlü cesaretmı toplayıp gidemıyorum offf yaaa bide etraftakıler ne der ne konuşur buda benı cok düşündürüoo kısacası kafam cok karısık ama bi o kadarda cok istiyorumm
hayırlısı olsun ttlımm ben cokkorkuyorum canım cok kıymetlı bnm ayrıca panık atagım kime olucan sen tatlımmselam canım, bende çok korkuyorum ama gün aldım artık dönüş yok benim için..ama devamlı iyi düşünmeye çalışıyorum..inşallah iyi olur..burnumda sorun cıkmasında millet ne derse desin artık umurumda değil onlar..yeterki ameliyatım iyi geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?