- Konu Sahibi EstetikEditor
-
hayırlısı olsun ttlımm ben cokkorkuyorum canım cok kıymetlı bnm ayrıca panık atagım kime olucan sen tatlımm[/QUOTE
benim canım da çok kıymetli, sinek ısırsa dünyayı yıkıyordum şimdi napıcam bilmiyorum..bi cesaret gideyim dediim doktora hemen gün aldım..zaten doktora gittmek işin %50 sini bitirmek demek..ben buğra çöllüye olucam..bakalım inşallah sorun çıkmaz cunku cok karamsar bi insanım Allah korusun kötü fln geçerse yandımmama iyi düşünmek lazımm inşallah istediğim gibi olur
arkadaşlar bende daha önce boğaziçi tıp merkezinde ameliyat oldum tip plasti ikiside fiyaskoydu şimdi necdet bey 3. revizyon ameliyatımı yarın yapacak bunun da kötü olmasından korkuyorum ama doktor çok güven verdi bana:97:
benım 4 ay oldu burnumdan cok memnunum resmen kendıme guvenım geldı.tek sorunum burun içi şişliklerım bıraz nefes almamı zorlaştırıyor..en son necdet beye hazıran sonu muayene oldum durumun ıyı gayet dedı..bı daha 4 ay sonra gıdıcem..necdet beye amelıyat oldugum için çok şanslı oldugumu dusunuyorum
sadelina gerçekten burnun muhteşem olmuş, çok yakışmış yüzüne. doktora karar vermek ameliyatı kesinleştirmek o kadar zor bir süreç ki . . . bu kadar güzel doğal bir sonuç elde edeceğimi bilsem hiç korkmam hemen olurum ameliyatımı.
necdet beyi bende çok merak ediyorum muayene olmak ücretlimi acaba ?
teşekkur ederım hem güzel hem doğal duruyor burnum çevrem zaten çok begendı her goren doktorun adresını alıyoro eskı burnumun bu hale gelıcegını bılseydım yılar once amelıyat olurdum hep korkup ertelıyordum,zaten nefes alma problemınden amelıyat oldum ıyıkı de estetık olmuşum bence doktorun guven veren bırı ıse hıc korkma,bende arkadaşımla gıtmıştım hadı gostereyım dedım doktorum oyle guven verdıkı 1 hafta sonra amelıyat oldum hemen gün aldım
aslında benım amelıyat olma amacım ılk tamamen nefes sorunuydu,burnum çirkın oldugu halde estetık hıc dusunmedım...burnum cok sorunluymuş ve bıcok yerı zaten duzeltılmek zorundaymş ondan estetıkte olayım dedım..zaten Necdet bey yuzun çok guzel ama burnun kapatıyor demişti,çok daha guzel olacaksın bana bırak dedı bende hemen gun aldım amelıyataıyıkıde oldum keşke once olsaydım gercekten daha da guzelleştım
sadelena ben de ameliyat olmayı düşünüyorum ama karar veremedim doktor konusunda.Benim bburnumum iç tarafında kemik var üstelik.Sende de bu tarz bir sorun mu vardı.Hem KBB ci olup hem de estetik operasyonlar yapan başka bir doktora gtmemi önerir misin yoksa necdet bey halldeder mi sorunumu
evet kendısı de soyledı Ankarada da çalışıyor orda da amelıyat yapıyor..ben bogazıcınde oldumforumda denk gelmiştim hatırladığım kadarıyla necdet beyin ankarada da ameliyat yaptığını söylemişlerdi. bilgin var mı bu konuda? boğaziçi tıp m. de oldun ameliyatını değilmi? çok güzel gerçekten geç olsun güç olmasın demişler,:) yıllarca bekleyip kötü sonuç elde edenlerde var.
bende ankara da olmak istiyorum kontrole gidecekseniz ankara da hangi hastane ile anlaşması var öğrenir misinz?evet kendısı de soyledı Ankarada da çalışıyor orda da amelıyat yapıyor..ben bogazıcınde oldum
bende ankara da olmak istiyorum kontrole gidecekseniz ankara da hangi hastane ile anlaşması var öğrenir misinz?
bende ankara da olmak istiyorum kontrole gidecekseniz ankara da hangi hastane ile anlaşması var öğrenir misinz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?