- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Canım merhaba, sen gözkapaklarınıda mı yaptırdın .Alt mı üst kapaklar mı merak ettim .Burnun da gayet iyi duruyor bence .Marta kadar inşallah her şey istediğin gibi olur.Sevgiler..
3hafta sonra gitcem haber verirrim mutlaka:)
ok... iyi olacak inşallah
Canım çok teşekkürler... Gerçekten çok güzel duruyor burnun, tam istediğim gibi,bakalım bu ay darısı başıma:)))
Canım çok teşekkürler... Gerçekten çok güzel duruyor burnun, tam istediğim gibi,bakalım bu ay darısı başıma:)))
ekledım bakabılırsın
resime bakmak istedim ama ben göremedim nasıl gorebilirim . teşekkürler
resime bakmak istedim ama ben göremedim nasıl gorebilirim . teşekkürler
eklemen gerekıyor yada yenı uyeysen belırlı sayıda mesaj gerekıyor
bende bu gün necdet beye ve yavuz beye muayene oldum. ve inanılmaz tatlı doktorlar. 15 gün sonra arayıp ameliyat için randevu alıcam ama çok heycanlıyım şimdiden..:) necdet bey,n dediğine gör öyle çok dayanılmayacak ağrım olmayacakmış ameliyat olan arkadaşlar biraz bilgi verirmisinizz??
korkma , evet doğru söylemiş, dayanılmıycak bişey yok, ilk gece biraz sıkıntılı o da dayanılmaz değil:))Biraz az uyku ile geçiyor ilk gece..Atlatılıyor merak etme..
canım çene kısmında operasyon gecirdi mi. burnunla birlikte çene yapında degişmis gibi gozukuyor.
kızlar ameliyat sonrası ne kadar süre sonra yan yatabiliriz.Sırt üstü en fazla 1 hafta 10 gün yatabilirim offf yaaaa. 1-2 ay sonra burunda ağrı sızı kalıyor mu acaba? Benim burunda kemer var sadece.Yamukluk yok burnumun kalkıklığı da son derece iyi ,genişliğinden memnunum yani sadece kemere müdahele edilecek.İyileşmem çok uzun sürmez umarım.
peki çok teşekkürederim öncelikle bilgilendirdiğin için bazı testlerden bahsediliyor burda ne gibi testler. bana anlatmadı necdet bey?? ne zaman yapılacak bu testler??
kan testleri ve akciğer filmi benim ameliyattan birkaç saat önce olmuştu, birkaçgün öncede yapılabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?