Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Canım merhaba, sen gözkapaklarınıda mı yaptırdın .Alt mı üst kapaklar mı merak ettim .Burnun da gayet iyi duruyor bence .Marta kadar inşallah her şey istediğin gibi olur.Sevgiler..

evet rosecum, üst gözkapağı ameliyatını da burunla birlikte aradan çıkarmıştım:)), inşallah .sağol, hepimiz için bu yılın daha güzel geçeceği kesin, 2011 biraz acılı oldu ameliyatlar falan..
bu yıl sefasını süreriz artık

Amelyat olan arkadaslar , .ben 2hafta sonra amelyat olucam,oncesinde yapilmasi gereken tahliller icin ben mi arayip sormaliyim acaba yoksa onlar zaten arar mi??

bende bu gün necdet beye ve yavuz beye muayene oldum. ve inanılmaz tatlı doktorlar. 15 gün sonra arayıp ameliyat için randevu alıcam ama çok heycanlıyım şimdiden..:) necdet bey,n dediğine gör öyle çok dayanılmayacak ağrım olmayacakmış ameliyat olan arkadaşlar biraz bilgi verirmisinizz??

kızlar haftaya merkezi arayıp necdet beyle görüşmek için randevu alıcam burun ve gıdı ameliyatı için hem fiyatı öğrenicem hemde nasıl yapcak sonucu nasıl olcak bilgiler alıcam şimdiden çok heycanlıyım ilk adımı atmama az kaldı:)

korkma , evet doğru söylemiş, dayanılmıycak bişey yok, ilk gece biraz sıkıntılı o da dayanılmaz değil:))Biraz az uyku ile geçiyor ilk gece..Atlatılıyor merak etme..

korkma , evet doğru söylemiş, dayanılmıycak bişey yok, ilk gece biraz sıkıntılı o da dayanılmaz değil:))Biraz az uyku ile geçiyor ilk gece..Atlatılıyor merak etme..

peki çok teşekkürederim öncelikle bilgilendirdiğin için bazı testlerden bahsediliyor burda ne gibi testler. bana anlatmadı necdet bey?? ne zaman yapılacak bu testler??

kızlar ameliyat sonrası ne kadar süre sonra yan yatabiliriz.Sırt üstü en fazla 1 hafta 10 gün yatabilirim offf yaaaa. 1-2 ay sonra burunda ağrı sızı kalıyor mu acaba? Benim burunda kemer var sadece.Yamukluk yok burnumun kalkıklığı da son derece iyi ,genişliğinden memnunum yani sadece kemere müdahele edilecek.İyileşmem çok uzun sürmez umarım.

ben yan yatmadan duramayanlardanım, 3-4 gün sonra yavaş yavaş başlamıştım.1-2 ay sonra benim ucu hala hassastı, 5 ay oldu hala ani hareketlere duyarlı..Ama sadece kemerse o kadar sıkıntı çekeceğini sanmam geçmiş olsun..

@ALLIK

Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler canım. Doktorla görüştüm ameliyat için senin durumunda kemiğe bile müdahele etmemize gerek yok dedi.Kıkırdağı alsak yeterli oluyor dedi. Burun delikleri ya da genişliğine de dokunmuyor, ya da kalkıklığına da aynı şekilde. Zaten öyle istemiştim. Fazla kaviste istemedim. Sanırım hem doktor hem benim için nispeten daha kolay bir ameliyat olacak. Ne kadar az müdahale o kadar az komplikasyon riski taşır diye düşünüyorum.İyileşme sürem de kısalır sanırım. Hayırlısı bakalım. :18: Bu arada gerçekten çok güzel bir burnun olmuş canım darısı başıma artık

@sadelina

Bir burun bu kadar mı değiştirir insanı. Yüzünün güzelliğini kat kat ortaya çıkartmış.Çok başarılı bir operasyon. Harika olmuş canım

Son düzenleme:
kan testleri ve akciğer filmi benim ameliyattan birkaç saat önce olmuştu, birkaçgün öncede yapılabiliyor.

çok teşekkürederim heyecandan ölücem. Ben izmitte yaşıyorum aradan arayıp randevu alacağım ameliyat için. Öyleyse ameliyat olmadan birkaçgün önce gelmem gerekecek. peki kan testinde bi sorun çıkarsa ( bende kansızlık var) ameliyat olamazmıyım?? Her gece ameliyat olmuş görüyorum kendimi bu güne kadar çok araştırdım tam sonuna gelmişken korkudan vazgeçmek istemiyorum ama çok korkuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…