Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kusura bakmayın ben anlatmak istediklerimi yanlış ifade ettim sizi yanlış anlamadım memnun olmadığınızı düşünmedim ufak problemleminiz var hafif bi çıkıntı bunu belirttiniz burnunuzdan memnun olduğunuzu hep söylüyodunuz ama bu çıkıntıdan bikaç kişide olduğu için ben doktora ameliyat olmaya karar versemde içimde hep bi kuşku olucak acaba bende de olur mu diye yoksa yaptığı burunların hepsi doğal ve güzel kimsede memnun değilim diye yazmamış tekrar teşekkür ederim cevabınız için

kızlar kaldırdım albümü bakan bakmıştır heralde benim 4 ay biitti dün 5 aydan almaya başladım 5.ayımda necdet beyi görcem bakalım ne dicek

Son düzenleme:
kızlar bugün Necdet Bey ile görüştüm.

Evet küçük birşey var orda dedi baktı dokundu bastırdı falan , bazen bu olabiliyor malesef dedi, bazen kendiliğinden geçebiliyor onun için 6 ayın dolmasını bekliyoruz
geçmezsede Mart ayında hallederiz dedi.Burun deliği içinden girip, neyse işte korkuyorum: )) birasçık, çok kısa sürecek bir işlemle olabiliyormuş, anlattı bana.
En kötüsünü düşündüğümde Mart ayına kadar geçmezse bu durum sonrasında bir şekilde halledicek doktorumuz

Tabi aynaya baktığımda çok mutlu olduğumu tekrar belirttim, yamuk burnumdan ve gözkapaklarımdan harikalar yarattığını:)))

kaş arasındakı çıkıntı neden oluyor bılen varmı

bende yavuz bey almaya çalıştı biraz ama çok acıtmıştı,o esnada necdet bey geldi yavuz bey beni ona devretti,necdet beyin eli çok hafif,hiç acıtmadan çıkarıverdi tamponu

merhaba.. bende necdet beyi düşünüyorum ameliyat için.. önce veli beyle görüştüm ama yorumlardan sonra tırstım . henüz ameliyat günü almadım. memnunmusun burnunda şuan? resimlerini görme şansım varmı? yardım edersen inan çok mutlu olurum çok...

canım ya msn ni açarmısn eklemişsin açsana yaaaaaaaaaaaa

senin için sevindim canım korkma

slm arkadaslar
ben necdet bey den 14 ocak a gun aldim .o gun olacak amelyatim. ve cok heyecanliyim.sonrasinda nasil bir burnum olacak cok merak ediyorum:))
ayni gun olacak kimse var mi burda??

Canım merhaba, sen gözkapaklarınıda mı yaptırdın .Alt mı üst kapaklar mı merak ettim .Burnun da gayet iyi duruyor bence .Marta kadar inşallah her şey istediğin gibi olur.Sevgiler..

Ya kızlar ben de sanırım Ocak ayı içerisinde Necdet Bey'e ameliyat olucam. Genel itibari ile olumlu konuşulmuş. Ama kimsenin daha burnunu göremedim maalesef. En azından bir iki burun resmi görsem benim için yeterli olacaktır. Öyle fazla kavis istemiyorum ben doğal olsun yeter benim için. Arkadaşlık gönderir misiniz? En azından bir iki güzel burun göreyim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…