- Konu Sahibi EstetikEditor
-
merhaba tekrar Kaiti, canım sanırım yanlış anlaşılmalar oluyor kendi adıma düzeltmek istedim.
öncelikle benim genel durumumla ilgili bir memnuniyetsizliğim yok. Aynaya baktığımda mutluyum hem de çok, nasıl yamuk bir burnum vardı amel. öncesi, şimdi hem güzel hem doğal hem şirin.Küçük bir sorun oldu, oda çözülür diye düşünüyorum..
Necdet bey e ameliyat olmuş , bilgi veren kişiler henüz bir elin parmaklarını geçmiyor bu sitede , hemen herkes de memnun gibi geldi bana...
Ama yönlendirme yapılmaz böyle bir durumda, zamanı geldiğinde sen konuşur araştırır ameliyatını da içine en sinen dr. a olursun, umarım istediğin gibi olur
kızlar kaldırdım albümü bakan bakmıştır heralde benim 4 ay biitti dün 5 aydan almaya başladım 5.ayımda necdet beyi görcem bakalım ne dicek
ben buraya yeni üye oldum . veli bey ile necdet bey arasında kararsız kaldım. albümüne nerden bakabilirim? nolur plisss... çok kararsızım
kaiticim önden de birkaç foto istemişsin ekliyorum albüme
bakabilirsiniz arkadaşlar...
allık çok sağol buradaki yardımlaşma bizim için bi şeyler yapmanız o kadar güzel ki hepiniz harikasınız
kızlar bugün Necdet Bey ile görüştüm.
Evet küçük birşey var orda dedi baktı dokundu bastırdı falan , bazen bu olabiliyor malesef dedi, bazen kendiliğinden geçebiliyor onun için 6 ayın dolmasını bekliyoruz
geçmezsede Mart ayında hallederiz dedi.Burun deliği içinden girip, neyse işte korkuyorum: )) birasçık, çok kısa sürecek bir işlemle olabiliyormuş, anlattı bana.
En kötüsünü düşündüğümde Mart ayına kadar geçmezse bu durum sonrasında bir şekilde halledicek doktorumuz
Tabi aynaya baktığımda çok mutlu olduğumu tekrar belirttim, yamuk burnumdan ve gözkapaklarımdan harikalar yarattığını:)))
kaş arasındakı çıkıntı neden oluyor bılen varmı
bende yavuz bey almaya çalıştı biraz ama çok acıtmıştı,o esnada necdet bey geldi yavuz bey beni ona devretti,necdet beyin eli çok hafif,hiç acıtmadan çıkarıverdi tamponu
merhaba.. bende necdet beyi düşünüyorum ameliyat için.. önce veli beyle görüştüm ama yorumlardan sonra tırstım . henüz ameliyat günü almadım. memnunmusun burnunda şuan? resimlerini görme şansım varmı? yardım edersen inan çok mutlu olurum çok...
Evet küçük birşey var orda dedi baktı dokundu bastırdı falan , bazen bu olabiliyor malesef dedi, bazen kendiliğinden geçebiliyor onun için 6 ayın dolmasını bekliyoruz
geçmezsede Mart ayında hallederiz dedi.Burun deliği içinden girip, neyse işte korkuyorum: )) birasçık, çok kısa sürecek bir işlemle olabiliyormuş, anlattı bana.
En kötüsünü düşündüğümde Mart ayına kadar geçmezse bu durum sonrasında bir şekilde halledicek doktorumuz
Tabi aynaya baktığımda çok mutlu olduğumu tekrar belirttim, yamuk burnumdan ve gözkapaklarımdan harikalar yarattığını:)))
senin için sevindim canım korkma
acam senden haber bekliyorum. bende ameliyat olmak istiyorum.
3hafta sonra gitcem haber verirrim mutlaka:)sağol , artık korkmuyorum, Necdet Bey acıtmaz
sen de gelişmeleri paylaş bizimle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?