Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

teşekkur ederım

bende gölcükte oturuyorum sen ne zaman ameliyat olacaksın

merhaba arkadaslar
cts gunu amelyat olucam,yanımda neler goturmem gerek 1 gece kalacagım ,nelere ıhtıyacım olabılır.
sımdıden tsk ler:))

merhaba arkadaslar
cts gunu amelyat olucam,yanımda neler goturmem gerek 1 gece kalacagım ,nelere ıhtıyacım olabılır.
sımdıden tsk ler:))

şimdiden geçmiş olsun canım üst giyimlerinin yakaları rahat olsun hatta düğmeli,rahatça giyip çıkarabilmelisin burnuna temas etmeden.Üşüyebilirsin anesteziden çıkınca kalın birşeyde al üzerine hırka gibi, çorap falan.Fotoğraf makinası unutma:))Bulantı ağrı gibi durumlar için orada müdahale ettiklerinden ilaç almana gerek yok.
Mutlaka bir dudak yumuşatıcısı bulundur yanında ameliyattan sonraki günler için çok ihtiyacın olur, dudaklar kuruyor.
Ve en önemlisi çok uykucu olmayan gece seninle ilgilenip yüzüne buz koyabilecek bir yakının olsun yanında, umarım gönlünce olur..

anlıyorum seni, heyecanlanma diyemem hepimiz yaşadık .. umarım herşey kolay ve gönlünce olur.Ameliyatla aynı gün de olabiliyor testler benim öyle oldu..
Ama kansızlık konusunda bişey diyemem dr. la görüş istersen önce..
Geçmiş olsun..

tsk ler verdigin bilgiler icin Allik:) İns sonuc ıstedıgım gıbı olur.

çok teşekkürederim günler geçtikçe heyecanım artıyor:) umarım sonuç güzel olur güveniyorum necdet beye..

kızlar be yarın necdet bey sabah 9 da ameliyat oluyorum ne olur dua edin. çok heyecanlıyım.inşallah herşey çok güzdel olur.

kızlar be yarın necdet bey sabah 9 da ameliyat oluyorum ne olur dua edin. çok heyecanlıyım.inşallah herşey çok güzdel olur.

canim ben de 1 den sonra olucam.ins cok iyi gecer ikimizin de cok guzel burunlari olur:))

kızlar allah gönlünüze göre verir umarım lütfen en küçük ayrıntısına kadar yazın yaşadıklarınızı bende 10 gün sonra ameliyat için randevu alıcam merakediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…