- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.401
nesecımmm hadı hayırlısı cok sewındım bnı soylersın necdet beye hatta ıstersen ben bıle gelıırm senle gorusmeye zaten bol bol zıyarete gtcem necdet beye :)))dun bogazııcndeyken ısmaıl beyın 6 aylık bı hastası geldı kontrole kızın burnu cok guzeldı ısmaıl beyde necdet beyde cok ıyı dr lar bn ısmaıl beylede gorusmustum ama necdet bey ıcıme daha cok sındı kı ısmaıl bey yaptııgı buurnları gostedıgı halde v tasarım yaoptıgı halde:))
caniiim eveet gel lütfenzaten yanliz ucacagim burdan oraya..tamam orda tanidiklar kuzenler var ama yinede kendimi yanliz his ediyorum ..annem ve babam calisdiklari icin gelemiyorlar ..ama telefondaki günay hanim sok sempatik geldi bana cok sevdim ...cok cana yakin..ben 12.4 saat 8.30 da muhane olacam ve bir kac saat sonra ameliyat :)
hıc merak etme cnm bn yalnz bırakmam senı cunku senı en ıyı ben anlıyorum bıde annen babn gelemıyo yanında aynı operasyonu gecırmıs bırı olursa sana cok moral verır kı o kısı bn oluyorum ehehehh sen almanyadamı yasıodun cnm nerdesın??
evet almanyada yasiyorum :) hannover ´de ...aslinda bende cok hizli gelisdir hersey...normalde yazin izine geldigimizde yapacakdik..ama babam biraz kizdi...tatilimizin icine edeceksin dedi :) seni simdi gönderelim dediginde soka girdim..birde su an calisiyorum ameliyat parasini teklesdirmek icin..bana ben veririm sende itsersen sonra geri verirsin dediginde bu dünyada en mutlu kisi ben oldum..sonra hemen patronumu aradim anlatdim herseyi..tamam dedi sen kafana takma ..bak gel biletcide su an acdi dükkani biletini al dedi ...tam sokdaydim o an..nasil evden cikdim nasil oraya vardim biletimi aldim anlamiyorum .. 11.2 de ordayim ertesi gün hemen ameliyat..insallah hersey yolunda gider insallah pisman olmam
evet almanyada yasiyorum :) hannover ´de ...aslinda bende cok hizli gelisdir hersey...normalde yazin izine geldigimizde yapacakdik..ama babam biraz kizdi...tatilimizin icine edeceksin dedi :) seni simdi gönderelim dediginde soka girdim..birde su an calisiyorum ameliyat parasini teklesdirmek icin..bana ben veririm sende itsersen sonra geri verirsin dediginde bu dünyada en mutlu kisi ben oldum..sonra hemen patronumu aradim anlatdim herseyi..tamam dedi sen kafana takma ..bak gel biletcide su an acdi dükkani biletini al dedi ...tam sokdaydim o an..nasil evden cikdim nasil oraya vardim biletimi aldim anlamiyorum .. 11.2 de ordayim ertesi gün hemen ameliyat..insallah hersey yolunda gider insallah pisman olmam
bnmde ablam munıhte yasıo cnm ewlı orda :)ıyı duusn ıyı olsun pısman olmassın cnm sonucta sende dogal bı burun ıstıosun bnde bılıyorum senın skntın kemerın v dusuk olması necdet bey halleetcek sen ıcını ferah tut sen 11 nısanda gelıosun sanırım 12 nısandada amelıyat dımı kaç gun kalcaksın cnm burda v hangı semtte kalıcaksın kuzenlerındemı ??
canım ay hadi hayırlısı olsun valla ben bile heyecanlandım şimdi:)) 11.2 ne ben anlamadım ama hangi gün geliyorsun ist te olursam gelirim seni ziyarete. saolsun benimde kütük kocam gelmemişti yanımda arkadaşım kalmıştı:))) bu arada yeni resimler yükledim bakın bakalım beğenecekmisiniz her geçen gün daha iyi oluyor
11.2 yazmisim heycanldan11.4 diyecekdim yani 11.nisan ...vallah gelin derim ..12 nisanda gelin hastaneye burun ameliyati olan nese isimdeki kiz nerede diye sorun odama pat diye girin
ay inşallah 12sinde istanbulda olurum kesin gelirim zaten. ee senin yanında kimse olmayacakmı ??
ay inşallah 12sinde istanbulda olurum kesin gelirim zaten. ee senin yanında kimse olmayacakmı ??
tamince kuzenlerim yanimda olacak ... zaten 1 gün hastanede kalacagim sadece
iyi bare sana benden tavsiye ben uykum çok var ama uyuyamıyorum diye hemşireden ilaç istedim saolsun oda verdi ve mışıl mışıl uyumuştum:))gerçi o zamana daha var ama şimdiden söyliyim:))
ben 8 ay önce bir burun ameliyati daha gecirmisdim..ama estetik deil ...sadece nefes alamadigim icin...basarisiz gecdi-.- halen nefes alamiyorum..onun icin biliyorum :):) ...ozamanda bana ilac vermislerdi ..uyumama icin..süper birsey..insan rahatliyor resmenama tamponlari cikardiklarinda öldüm resmen..yemin etdim birdaha ne olursa olsun ameliyat olmiyacagim diye..ama dayanamdim
canim bende yurtdisinda yasiyorum daha dogrusu almanyada...bende cok kararsizdim ayni senin gibi cok doktor aklimdaydi sonra dr.dilber beyle ile mailestim ..bana tasarim resmi yapdi ayni istedigim gibi olmusdu fiyat da gayet uygun 2.200 euro istedi..sonra bogazici tip merkezine resmimi yolladim orda dr.bayram tasarim resmi yapdi bana ve ayni dilberin yapdigi gibiydi..ben burdada bir kac doktora gitdim cogu ayni tasarim resmini yapdi ...ama cok pahli rakamlar söylediler ...sonra bakdim isde bogazici ayni tasarimi yapdi..ordaki sekreter bu tasarimi necdet beye göstermis oda evet güzel zaten bende böyle düsünüyürum ama daha dogal olacak demis...bende su an biletimi aldim :):) 10.4 istanbuldayim ve 12.4 necdet beyde ameliyat olacagim... :):) ..yani hic korkmana gerek yok ben simdiden doktoruma cok güveniyorum ..
Elayaember waawww diyorum..harika gozukuyo burnun bayildim ve gercekten ne kadar cok inmis sislerin...
lelagncy hadi seninde bantlarin ciksada daha net goruntu alabilsek:))) sizden cok ben meraktayim vallaaa:))))
Yarın saat 9 bucuk gibi ameliyata giriyorum kızlar:) şimdilik heyecanlı değilim ama beni tek korkutan narkoz. Daha önce hic narkoz almadım, ameliyat olmadım ve sigara kullanıyorum. Günde yaklasık 1 paket iciyorum. İstifra ederek uyanmaktan korkuyorum ve bikaç saat oyle kalmaktan. Sizler nasıl uyandınız narkozdan. İcinizde sigara kullanan var mı?
Yarın saat 9 bucuk gibi ameliyata giriyorum kızlar:) şimdilik heyecanlı değilim ama beni tek korkutan narkoz. Daha önce hic narkoz almadım, ameliyat olmadım ve sigara kullanıyorum. Günde yaklasık 1 paket iciyorum. İstifra ederek uyanmaktan korkuyorum ve bikaç saat oyle kalmaktan. Sizler nasıl uyandınız narkozdan. İcinizde sigara kullanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?