Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bende normalde çok üşürüm, yarın titreyerek uyanıcağım kesinleşti:) Fotoğraflarımı sizinle paylaşıcam kızlar. Sizde benim icin dua edin nolur İstediğim gibi sorunsuz olsun hersey

Bende normalde çok üşürüm, yarın titreyerek uyanıcağım kesinleşti:) Fotoğraflarımı sizinle paylaşıcam kızlar. Sizde benim icin dua edin nolur İstediğim gibi sorunsuz olsun hersey

Cnm ins hersey cok guzel olucak merak etme :)))dualarim seninle bak bni dusun nasil kolay olduda bitti sonucta iyi cok sukur seninde oyle olcak:)))

Elayaember waawww diyorum..harika gozukuyo burnun bayildim ve gercekten ne kadar cok inmis sislerin...
lelagncy hadi seninde bantlarin ciksada daha net goruntu alabilsek:))) sizden cok ben meraktayim vallaaa:))))

birdy37: canım teşekkürderim böyle güzel yorumlar görmek beni çok mutlu ediyor.her geçen gün daha çok iniyor ve şekli daha iyi oluyor.

miagold: hadi şimdiden geçmişolsun canım. canım bende sigara içen biriydim (ama öyle 1 paket falan değil) ama ameliyat olacağım gün öncesi içmedim hiç ve hala da içmiyorum. narkoza alışkın benim bünyem ben hiç zorlanmadım yan odamda bahsettiğin gibi istifra eden biri vardı ama umarım sende olmaz. anlamıyorsun bile ne olup bittiğini. rahat ol mutlu ol iyi düşün nasıl girersen öyle mutlu uyanırsın tatlım.

Cnm ins hersey cok guzel olucak merak etme :)))dualarim seninle bak bni dusun nasil kolay olduda bitti sonucta iyi cok sukur seninde oyle olcak:)))

Canımm çok teşekkürler, senin burnun inanılmaz moral oldu bana. Cünkü tam benim istediğim kavis ve kalkıklık. Fotoğrafını cektim yeni burnunun. Necdet Beye göstericem, böyle istiyorum diycem:)

miagold: hadi şimdiden geçmişolsun canım. canım bende sigara içen biriydim (ama öyle 1 paket falan değil) ama ameliyat olacağım gün öncesi içmedim hiç ve hala da içmiyorum. narkoza alışkın benim bünyem ben hiç zorlanmadım yan odamda bahsettiğin gibi istifra eden biri vardı ama umarım sende olmaz. anlamıyorsun bile ne olup bittiğini. rahat ol mutlu ol iyi düşün nasıl girersen öyle mutlu uyanırsın tatlım.[/QUOTE]

Bana cok moral oldu bu yazdıklarınız:) Aynı heyecanı siz yasadınız, kaygılarımı biliyorsunuz. Ama senin burnunda harika nefes alma probleminde yok sanırım. İnşallah bende boyle sonuclarla yazarım buraya yarından sonra

Bana cok moral oldu bu yazdıklarınız:) Aynı heyecanı siz yasadınız, kaygılarımı biliyorsunuz. Ama senin burnunda harika nefes alma probleminde yok sanırım. İnşallah bende boyle sonuclarla yazarım buraya yarından sonra[/QUOTE]

ameliyat öncesinde baya sorun vardı ama çok şükür kurtuldum artık. görüceksin benim burnumdan çok daha güzeli olacak seninki. şimdi çok heycanlı olduğunu düşünüyorum hiç sıkıntı yapma herşey olup bitecek anlamayacaksın ne zaman ameliyat olduğunu burnunun o minicik fıstık gibi olduğunu görünce. biz yanındayız canım. sende ameliyattan sonra anlat bize. dualarım seninle..

Son bi soru :/ Yarın bi canta götürücem pijamam baska ne koyıyım bu cantaya neler lazım oluyor?

Bnm gbi pis bogazlar weremiyo ama ehehe bn bol bol yedim sadece cok yawas yawas yiyodum baya waktimi aliodu yemk ymk:)))cnm cantana pijama takimi koy orda hersey wR zaten odanda terlik bile weriyolar hirka flnda al yanina oda sicacik oluyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…