- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.421
Bende normalde çok üşürüm, yarın titreyerek uyanıcağım kesinleşti:) Fotoğraflarımı sizinle paylaşıcam kızlar. Sizde benim icin dua edin nolurİstediğim gibi sorunsuz olsun hersey
Elayaember waawww diyorum..harika gozukuyo burnun bayildim ve gercekten ne kadar cok inmis sislerin...
lelagncy hadi seninde bantlarin ciksada daha net goruntu alabilsek:))) sizden cok ben meraktayim vallaaa:))))
Yarın saat 9 bucuk gibi ameliyata giriyorum kızlar:) şimdilik heyecanlı değilim ama beni tek korkutan narkoz. Daha önce hic narkoz almadım, ameliyat olmadım ve sigara kullanıyorum. Günde yaklasık 1 paket iciyorum. İstifra ederek uyanmaktan korkuyorum ve bikaç saat oyle kalmaktan. Sizler nasıl uyandınız narkozdan. İcinizde sigara kullanan var mı?
Cnm ins hersey cok guzel olucak merak etme :)))dualarim seninle bak bni dusun nasil kolay olduda bitti sonucta iyi cok sukur seninde oyle olcak:)))
miagold: hadi şimdiden geçmişolsun canım. canım bende sigara içen biriydim (ama öyle 1 paket falan değil) ama ameliyat olacağım gün öncesi içmedim hiç ve hala da içmiyorum. narkoza alışkın benim bünyem ben hiç zorlanmadım yan odamda bahsettiğin gibi istifra eden biri vardı ama umarım sende olmaz. anlamıyorsun bile ne olup bittiğini. rahat ol mutlu ol iyi düşün nasıl girersen öyle mutlu uyanırsın tatlım.
cnm bnm kapalı olmus v tampon konmamıstı blkı sanada koymaz necdet bey:)
insallah koymaz ya :) koymazsa cok sevinirim...o beyaz bantlari nezaman cikartabilirsin?ben galiba onlari almanyada cikartmaliyim cünkü sadece 10 gün kaliyorum
Cnm cmrtesi cikicak tam 11. Gununde:)
Kızlar kilo verdiniz mi hiç peki:) Yemek yiyememe gibi bir durum var mı
ben biraz vermiştim ilk günler pek yemek yiyemiyodum sıvı şeyler tüketiyodum
Son bi soru :/ Yarın bi canta götürücem pijamam baska ne koyıyım bu cantaya neler lazım oluyor?
Son bi soru :/ Yarın bi canta götürücem pijamam baska ne koyıyım bu cantaya neler lazım oluyor?
başka olan arkadaşlar varmı? ben de görüşmeye gidicem yorumlarınızı bekliyorum :18:
bn 9 gun once oldum resımlerıme bakabılırsın
İnşallah bende veririm:O bi taşla iki kuş misali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?