Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

alçım ve tamponum sonunda çıktııııııı :))

burundan nasıl nefes alınıyodu acaba biri anlatabilir mi? hayır yani 10 gündür tamponlu olduğum için nefes almayı unutmuşum

Hahaha hadi gecmis olsun cnm insallah dileledigin gibi olur. Simdi sen aynanin karsisindan ayrilmiyorsundur:))) sislik cokmu???

ah kızlar çok teşekkür ederim.
yeni resimler koydum bakabilirsiniz.

@smurfin; canım şişlik var mı bilmiyorum sarılı burnum yani bant var üstünde yine. ama şişliğim yok. gerçi görenler tanımadı beni halbuki o kadar değişmemiştim. annem yanaklarında biraz şişlik var dedi ama ben farketmiyorum. burnumdada ödem var. elleyince hissediyorum sanki başka bişeye dokunuyomuşum gibi oluyor. ama çok yok ödemde az var sanırım. bide burun ucum sert o kadar.

ayrıca ayna da ne demek? :) bugün kuaföre gidip kaşımı aldırdım saçımı kestirdim. bide kahkül yaptırdım. yarında saçımı boyamayı düşünüyorum annem bambaşka biri oldun dedi. şu bant bi çıksın da bakım yaptırıyım cildim çok kötü oldu. doğru dürüst yüzümüde yıkayamıyorum zaten, yağlandı iyice. hep söylenen soyulmalar şimdiden başladı bile. kadın kaşımı aldı. kaş ortam kanadı nokta nokta. neden oldu bilmiyorum ama sanırım ameliyattan sonra hassaslaştı.

Son düzenleme:

kızlar alçı ve tamponunuz çıktıktan sonra suratınızın şişmesi normal mi? sizde şişti mi? şiştiyse ne zaman indi? öyle çok abartılı bişey yok ama şişmiş benimki farkedilir derecede. göz diplerimden burnumun kenarı şiş, bir de elmacık kemiklerim şişmiş azıcık. normal mi bu?

Canim bence sislikler normaldir. sonucta daha yeni tamponlar falan cikarildi. bir de herkesin bünyesi farkli oldugundan kimsinde daha cok sis veya daha az sislik olabilir diye düsünüyorum.
Sislikler zaten bir hafta icinde falan iner bence.

Kizlar merhaba, bende bugün gittim Bogazici Tip Merkezine. Gayet merkezi rahat ulasim sekli varmis. O acidan rahatladim gorur gormez. Personel ne cok vicik ne cok ukala. Olmasi gerekigi gibi bence. Necdet bey i bekledik biraz. Sonra girdik erkk arkadasimla. Sormak istedigim herseyi sordum. Burun hakkinda detayli bilgi sormadi. Yakisani yapacagini soyledi. Burun ucum cok toplu, top gibi. Basta cok korkmus ucu kuculmez diye, sonra muayene edince ohh dedi. Kikirdak fazlaymis, bu da avantajmis. Diger turlu kikirdak eksilmesi yasandigindan problem oluyormus. Ben aceleci davrandigim icin carsamba gunune aldim. Cok durust oldugunu dusunuyorum. Acikca soylemesi herseyi inancimi arttirdi. Belki bilenler vardir 2 yildir arastiriyorum. Cok yapmacik ya da cok ilgisiz doktorlara muayene oldum. Bilmiyorum neden Necdet beye guvendim. Erkek arkadasimda oyle.

Tek problem bayanlar bilginiz olsun Necdet bey ayin 15 inde yurtdisina cikiyormus. 10 gun yok yani. Bnenimde tamponlarimi baska doktor alabilir. O korkutuyor beni birtek Bu konuda fikri olan varsa, yazarsa cok sevinirm. Daha sonra Yavuz beyle gorustum. Bende et problemi en buyuk dert ve kemik erimesi mevcutl, Nefes problemim de fazlasiyla var. Col ilgilendi, aciklamalar yapti. Burun etlerimin en aaindan derdinden kurtulacagim. Sizleri ameliyattan sonra da bilgilendirmek isterim. Ben cok faydalandim yazan arkadaslardan.

demek sende necdet beye ameliyat olacaksin. bende kendisiyle 28 agustosta revizyon ameliyati icin görüsecegim. ilk ameliyati almanyada oldum. vallahi yazdiklarini okuyunca rahatladim biraz. yani doktorun insana güven vermesi önemli bi faktör cünki.
bu arada bence tamponlarin baskasinin cikarmasi fazla sorun degil. cünkü orda üc tane daha estetikci var ayni isi yapan.
insallah sonra foto da eklersin. senin de dedigin gibi insan yazilanlardan cok faydalaniyor

Valla cok feci olmazsam eklerim, feci olursa zaten bir ay aglarim, okadar korkuyorum. Birde benim burnum kemerli, etli, uzun ve sisko. Cok kuculmeyecegi icin begenirim insallah diye dusunuyorum. Suanki hedefim biraz da iyi olmasi. Ilk ameliyatin olumsuz gecmis sanirim. Ikinciyi olacaksin.

Insallah güzel bir buruna kavusursun canim. ama genelde zaten o kemerli sisko ve etli dedigin burunlar sonradan güzel oluyor. bence burun ne kadar büyükse o kadar iyi oluyo sonradan :)))
aynen cnm ben ikince kez ameliyat olacagim. aslinda ilk ameliyatim cokta kötü degil, yani mesela estetik oldugum hic belli degil. benim burun ucu biraz büyük ve uzun kaldi iste. bakalim doktor ne diyecek. ama keske ilk ameliyatta tabi hersey bitseydi daha iyi olurdu. bu arada bana burdan bi arkadasimiz hastaneden ona gelen e maili iletti. ordada yapilmis burunlarin resmi var(ama sirf necdet beyin yaptiklari degil karisikmis) istersen emailini bana yolla sanada ileteyim.
sen bu carsamba oluyosun dimi ameliyati?

Cnm hayirlisi olsun bak adamin acik sozlu olmasi cok iyi. Eleyincemi anladi kikirdak fazla oldugunu?
Ama buyuk burunlar genellikle daha guzel yapiliyor onu farkina vardim. Ayin kacinda ameliyat olucaksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…