- 2 Mart 2011
- 591
- 33
- 118
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.961
Buci cnm odemeyi nasil yapiyorus ameliyat oncesimi yoksa sonrasimi?
Orda arabayi park etme alani varmi hastaneye ayit
Evet canim bu carsamba olacagim. Ozel mesaj atamiyorum t.u.b.a..n.k.s.@.h.o.t.m.a.i.l..c.o.m soyle yazayim 2 noktali yerlerde bi nokta kaldirirsin, aradaki noktalari atinca oluyor. Tesekkur ediyorum. Bu arada sana da cok gecmis olsun, buyuk burunlarda dusukluk olmiyormus sanirim. Dedigin gibi buyu burunlarin delikleri genis oldigu icin daha rahat amelyt sansi olabilir. Ama benim derim coj kalinmis, gec iyilesirmisim. Size butun ayrintilari anlatmaya raziyim. Tamponlari baska doktorlarin almasinda sikinti olmamasina da cok sevindim sagol canim :)Insallah güzel bir buruna kavusursun canim. ama genelde zaten o kemerli sisko ve etli dedigin burunlar sonradan güzel oluyor. bence burun ne kadar büyükse o kadar iyi oluyo sonradan :)))
aynen cnm ben ikince kez ameliyat olacagim. aslinda ilk ameliyatim cokta kötü degil, yani mesela estetik oldugum hic belli degil. benim burun ucu biraz büyük ve uzun kaldi iste. bakalim doktor ne diyecek. ama keske ilk ameliyatta tabi hersey bitseydi daha iyi olurdu. bu arada bana burdan bi arkadasimiz hastaneden ona gelen e maili iletti. ordada yapilmis burunlarin resmi var(ama sirf necdet beyin yaptiklari degil karisikmis) istersen emailini bana yolla sanada ileteyim.
sen bu carsamba oluyosun dimi ameliyati?
Cnm hayirlisi olsun bak adamin acik sozlu olmasi cok iyi. Eleyincemi anladi kikirdak fazla oldugunu?
Ama buyuk burunlar genellikle daha guzel yapiliyor onu farkina vardim. Ayin kacinda ameliyat olucaksin?
Evet canim bu carsamba olacagim. Ozel mesaj atamiyorum t.u.b.a..n.k.s.@.h.o.t.m.a.i.l..c.o.m soyle yazayim 2 noktali yerlerde bi nokta kaldirirsin, aradaki noktalari atinca oluyor. Tesekkur ediyorum. Bu arada sana da cok gecmis olsun, buyuk burunlarda dusukluk olmiyormus sanirim. Dedigin gibi buyu burunlarin delikleri genis oldigu icin daha rahat amelyt sansi olabilir. Ama benim derim coj kalinmis, gec iyilesirmisim. Size butun ayrintilari anlatmaya raziyim. Tamponlari baska doktorlarin almasinda sikinti olmamasina da cok sevindim sagol canim :)
Evet canim bu carsamba olacagim. Ozel mesaj atamiyorum t.u.b.a..n.k.s.@.h.o.t.m.a.i.l..c.o.m soyle yazayim 2 noktali yerlerde bi nokta kaldirirsin, aradaki noktalari atinca oluyor. Tesekkur ediyorum. Bu arada sana da cok gecmis olsun, buyuk burunlarda dusukluk olmiyormus sanirim. Dedigin gibi buyu burunlarin delikleri genis oldigu icin daha rahat amelyt sansi olabilir. Ama benim derim coj kalinmis, gec iyilesirmisim. Size butun ayrintilari anlatmaya raziyim. Tamponlari baska doktorlarin almasinda sikinti olmamasina da cok sevindim sagol canim :)
tamam canim cok tesekkur ederim, cok heyecanliyim bugun arayip kacta gidecegimi neler istediklerini soyleyecekler, umarim ilk ben olurum diye dua ediyorum, bilmiyorum iyimi yapiyorum:)cnm sana yolladim e maili. insallah dogru adrese yollamisimdir ( tuba ile nks nin arasindaki noktayi biraktim sadece, diger bütün noktalari kaldirdim).
ayy bu arada bir günün kaldi. lütfen bizi haberdar et gelismelerden.
tamam canim cok tesekkur ederim, cok heyecanliyim bugun arayip kacta gidecegimi neler istediklerini soyleyecekler, umarim ilk ben olurum diye dua ediyorum, bilmiyorum iyimi yapiyorum:)
heyecanini anlayabiliyorum. birinci ameliyati sen olursan doktor dahami iyi yapar diyorsun :))) bence sonuncu daha iyi hem eli alisir doktorun :)))))))) ya iyi gecsin de ameliyat o yeter insana.
ya bende ne düsündüm. bu necdet bey tasarim yapmiyor galiba. ama bu siteden biri yazmis hastanenin sayfasinda fotografini yükleyebiliyosun ve orda ismail bayram diye doktor tasarim yapiyormus. o kizinkinide yapmis iste ve necdet beye göstermis.
siz ne diyorsunuz bu duruma kizlaaaar????
Necdet bey tasarım yapmanın insanları kandırmaya sebep olduğunu düşünüyormuş. Veli bey de öyle. Sonuçta onlar şekli veriyorlar, burun ne kadar tutuyor meselesi var. Ben beklenti yaratma açısından da hiç istemedim. İlk mail attığımda yollamıştım, geri göndermişlerdi ama hiç hoş değildi. Çok küçük bir burun yapmışlardı. Şimdi tasarımsız şekilde, çok az bir anlatımla, o da ucu kalkık istemiyorum ve düz bir burun istiyorum dedim. O kadar. Yarın giriyorum ameliyata, hayırlısı olsun diyorum hep.
Yazın ameliyat olanlar sıcaktan nasıl korundu arkadaşlar bilgi verebilirler mi? Herkesin kliması mı var. Vantilatör var sadece elimizde.
Bütün konuyu sayfa sayfa okudum, toplamda ameliyat olup durumu tam anlamıyla paylaşan 10 kişi kadar var. Karar vermek için yeterli midir bilmiyorum
Ayrıca Necdet bey'in yaptığı ameliyatlarda ilk zamanlarda sorun olmasa da sonradan çıkıntılar vb oluşan kişilerde var.
Özellikle lelagncy, elayaamber1, mersam00, ALLIK bazı problemler yaşamış fakat sonradan sorunlar düzelmiş.
Sormak istediğim yukarıda bahsettiğim arkadaşların şu an kalıcı bir sorunu var mı? Hem fizyonomi olarak hemde sağlık olarak şikayetçi oldukları bir durum var mı?
Ayrıca ameliyattan 15 gün sonra yüzünde dışarıdaki insanların fark edeceği kadar şişlik kalan var mı? Malum 15 gün sonra işimin başına dönmem gerekiyor.
Ayrıca ilk görüşmede veya daha sonrasında çizim üzerinde tasarladığı burnu gösteriyor mu? Tam olarak gerçekte olacak burnu yansıtmasa da insana fikir verir.
Benim burnumda eğrilik var ayrıca büyük :) ve sağ tarafta kemik var. Sağ kısımdan almam gereken nefesin %40'ını alabiliyorum sol tarafta ise nefes anlamında sorun yok.
Operasyon geçirmeye kalkarsam herhalde kbb uzmanı ile birlikte girerler ameliyata değil mi?
Aslında Emre İLHAN ile Necdet UÇAR arasında kaldım siz olsanız hangisini seçerdiniz? İkisiyle de görüşmeye gideceğim.
Birde özellikle yukarıda bahsettiğim arkadaşlar beni ekleyebilirse fotoğraflarını görmeyi çok isterim, iyi akşamlar.
Bütün konuyu sayfa sayfa okudum, toplamda ameliyat olup durumu tam anlamıyla paylaşan 10 kişi kadar var. Karar vermek için yeterli midir bilmiyorum
Ayrıca Necdet bey'in yaptığı ameliyatlarda ilk zamanlarda sorun olmasa da sonradan çıkıntılar vb oluşan kişilerde var.
Özellikle lelagncy, elayaamber1, mersam00, ALLIK bazı problemler yaşamış fakat sonradan sorunlar düzelmiş.
Sormak istediğim yukarıda bahsettiğim arkadaşların şu an kalıcı bir sorunu var mı? Hem fizyonomi olarak hemde sağlık olarak şikayetçi oldukları bir durum var mı?
Ayrıca ameliyattan 15 gün sonra yüzünde dışarıdaki insanların fark edeceği kadar şişlik kalan var mı? Malum 15 gün sonra işimin başına dönmem gerekiyor.
Ayrıca ilk görüşmede veya daha sonrasında çizim üzerinde tasarladığı burnu gösteriyor mu? Tam olarak gerçekte olacak burnu yansıtmasa da insana fikir verir.
Benim burnumda eğrilik var ayrıca büyük :) ve sağ tarafta kemik var. Sağ kısımdan almam gereken nefesin %40'ını alabiliyorum sol tarafta ise nefes anlamında sorun yok.
Operasyon geçirmeye kalkarsam herhalde kbb uzmanı ile birlikte girerler ameliyata değil mi?
Aslında Emre İLHAN ile Necdet UÇAR arasında kaldım siz olsanız hangisini seçerdiniz? İkisiyle de görüşmeye gideceğim.
Birde özellikle yukarıda bahsettiğim arkadaşlar beni ekleyebilirse fotoğraflarını görmeyi çok isterim, iyi akşamlar.
canım benim yarın 15.günüm. şuan suratımda şişlik yok. hafif var aslında ama az yani. yanaklarda tombulluk var o kadar. burnumda zaten bant var. yarın bantı çıkarıcak sanırım. tam anlamıyla hayatıma dönücem inşallah.
şuan burnum kemerli gibi görünüyor. bantı dayanamayıp ucundan çıkardım daacaba şişten mi duruyor bilmiyorum. tam kaşımın altındaki kısım şiş, altı düz ondan kemerli görünüyor. umarım iner. birde burun ucum düştü. gerçi adama ameliyat masası dahil 1000 defa dedim kalkık olmasın diye. ondan kaldırmadı bu seferde ucu düştü pff.
canım benim yarın 15.günüm. şuan suratımda şişlik yok. hafif var aslında ama az yani. yanaklarda tombulluk var o kadar. burnumda zaten bant var. yarın bantı çıkarıcak sanırım. tam anlamıyla hayatıma dönücem inşallah.
şuan burnum kemerli gibi görünüyor. bantı dayanamayıp ucundan çıkardım daacaba şişten mi duruyor bilmiyorum. tam kaşımın altındaki kısım şiş, altı düz ondan kemerli görünüyor. umarım iner. birde burun ucum düştü. gerçi adama ameliyat masası dahil 1000 defa dedim kalkık olmasın diye. ondan kaldırmadı bu seferde ucu düştü pff.
sıcaktan değil ki güneşten koruman gerek. direk güneş ışınlarını almaman gerek, o da bildiğim kadarıyla suratındaki şişlik ve morluklara etki ediyor o yüzden. bizde hiç bişey yok. ben evden çıkmadığım için pek etkilemedi beni. sıcaktanda pişersen zaten kafan hariç vücudunu soğuk suyla yıkar duş alır serinlersin. pek sorun olmuyo yani sıcak korkma :))
bu arada fotograf ekleyecekmisin??? lütfen ekle. biliyosun fotolar herkese cok yardimci oluyor cnm
HIm sevindim bunları duyunca. Yarın1 de hastanede olcağım. Sabah 8.30dan itibaren hiçbirşey yememem söylendi. kahvaltı 8 de olacak ve sonrasında su da dahil hiçbirşey almayacağım. Oruçlu gibi yani. 4 gibi de ameliyatım olacakmış. Çok heyecanlıyım ve korkuyroum. Hatta keşke olmasaydım bile diyebilirim. Hala da uyuyamadım. Sonrasında sıcaklardan dolayı çok korkutmuşlardı beni, şimdi bir nebze rahatladım. Buz tedavisi yapmak gerekecek sanırım sık sık. Onun dışında ilaçlar ve sürekli yatma uyuma sanırsam. Bir de Derinn arkadaşımıza fazlasıyla katılıyorum arkadaşlar. Bir nebzeye kadar doktor tabiki çok öenmli, ama şans faktörü de çok fazla maalesef. Umarım şansımız yaver gider bende güzel güzel eklerim fotograflarımı.
fotoğraf eklemiştim zaten, herkesede açıktı albümüm. gören görmüştür diye düşünmüşyüm ondan dün sabah sildim albümü.
ya korkma inan bişey hissetmiyosun. ilk 2 gün zaten yataktan çıkamıcaksın kendini toplaman için. 2 gün sonra rahatlayıp gezmeye başlıyorsun. evet suratına falan buz tedavisi uygula bol bol. sağa sola yatma suratını 2 kat daha fazla şişirir. gözünü açamazsın şişlikten. birde kesinlikle devamlı başucunda su ve bardak olsun. bu çok önemli bak. burnun tamponlu olduğu için ağzından nefes alıcaksın o zamanda çok kuruyor boğazının kupkuru olduğunu dilinin sanki yapıştığını sanıyosun. aniden uyandığında su istiyosun ondan başucundan suyu iç ağzını ıslat tekrar dal uykuya. benim öyle oluyodu. uyanıp 5 saniyede suyu içip tekrar uyuyodum. 10 gün tamponlu geziğim için (bildiğim kadarıyla tamponu en uzun kalan benim) tecrübe kazandım, alıştım artık.
HIm sevindim bunları duyunca. Yarın1 de hastanede olcağım. Sabah 8.30dan itibaren hiçbirşey yememem söylendi. kahvaltı 8 de olacak ve sonrasında su da dahil hiçbirşey almayacağım. Oruçlu gibi yani. 4 gibi de ameliyatım olacakmış. Çok heyecanlıyım ve korkuyroum. Hatta keşke olmasaydım bile diyebilirim. Hala da uyuyamadım. Sonrasında sıcaklardan dolayı çok korkutmuşlardı beni, şimdi bir nebze rahatladım. Buz tedavisi yapmak gerekecek sanırım sık sık. Onun dışında ilaçlar ve sürekli yatma uyuma sanırsam. Bir de Derinn arkadaşımıza fazlasıyla katılıyorum arkadaşlar. Bir nebzeye kadar doktor tabiki çok öenmli, ama şans faktörü de çok fazla maalesef. Umarım şansımız yaver gider bende güzel güzel eklerim fotograflarımı.
merhaba, acaba bana yeriyle ilgili bilgi verebilirmisiniz?? Ben yurtsidinda yasadigim icin hicbi bilgiye sahip degilim anca 1 ay sonra istanbuldayim. Tam olarak istanbulun neresinde necdet bey hangi hastane vs??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?