Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)


aynen canm dedigin gibi birazda sanss.. aynen öyle yapicam daha 3 haftam var 3 hafta boyunca biraz daha arastirim bakim napim..
 
antibiyotiği 3 gün kullan demişti necdet bey bugün son hapıda içtim neyseki daha iyiym şimdi. tamponlara da alıştım eskisi kadar rahatsız etmiyor. sadece burnumdan sarı su geliyor. tek korkum pazartesi tampon çıkınca tekrar kanar diye. zaten kansızım. geçen ki gibi bir kanama daha olursa heralde bunu kaldıramam kanamadan giderim

aranızda hiç enfeksiyon kapan yok mu kızlar ya?
 
G


Gecmis olsun cnm
Yeni ameliyat olmussun necdet beye ilk ameliyatinmi?
İnsallah diledigin gibi olmustur bende gun aldim necdet beye 23 agustos
Korkuyorum ama
 
23 agustos necdet ucara gun aldim ben yurtdisindan gelip duzceye gidicem ilk
Ordan iki gun sonra 23 agustos istanbula gidicem burnum icin fakat kucuk kizim var. Bensiz durmaz biyerde hastanede bir gun kalmam lazimmis mecburmu kalman? Burda ayni gun eve yolluyorlar. Ben ameliyat oluncaya kadar esim bakar ama nerde bakacak o ara hastanede kac saatmi beklicekler sabah muayene olcam oglen ameliyat. Orda cok yakinda otel varmi onlar icin???

Esim diyor yoksa vazgecsekmi cocukla zor olcak
Vazgecsem cocugumun buyumesini beklemem gerek 5/6 sene sonraya kalir ozn benim kiz 1,5 yasinda daha
 

aslinda bence hastanede kalsan iyi olur. cünkü bi rahatsizlik falan olursa orada daha iyi müdahale edilebilir. Bi de sasirdim demek ayni gün hem görüsme hemde ameliyat. benim 28 agustosta görüsme ve ertesi gün ameliyat. bu bile beni korkutuyor. insallah hepimiz icin iyi olur ne diyeyim. sen necdet ucari nerden duydun bu arada? Kim tavsiye etti?
 

Cnm ben
Necdet beyi forumda okudum ve acik ameliyat yaptigi icin tercih ettim. Sorun burun ucumda oldugu icin.Kalkik



Banada dediler muayeneden ertesi gun ameliyat ama ben okadar kalamam cocukla istanbulda zaten ertesi gune ameliyat olmayi karar verdiysem ozmn ayni gunde olabilir nasil olsa olcam ha ayni gun ha bir gun arayla:)
 

canım hemşireler gece gelip sana iğne falan yapıyolar zaten serumda oluyor. gece kalman daha iyi bence en azından kendine gelmen için. zaten orda sana özel oda veriyolar tv koltuk falan herşey var. kızın eğer usluysa oda sizinle kalsın orda. zaten hastanenin azıcık aşağısında sahil falan var. sen orda dinlenirken kocan onu gezdirir falan sende rahat edersin.

@ ek olarak;
evet canım ilk ameliyatım. korkulcak birşey yok. aslında o korku değil de biraz heyecan oluyor. hiçbirşey anlamıyosun. aslında ameliyat sorun bile değil, asıl sorun ameliyattan sonrası. narkozdan uyanınca olanlar vs. bide kaç kilosun bilmiyorum ama zayıfsan eğer daha kötü oluyor. narkoz çok etkiliyor zayıfları. ben 47 kiloyum bende çok ağır geçti.
 
Son düzenleme:
Ne kadar zor işmiş bu doktor seçimi Hoş ön görüşme de yapmadım hiç bir doktorla ama kolay kandırılan yapım olduğundan bol bol okuyorum.

canım eğer benden tavsiye istersen eğer;
paran varsa 5bin civarında gidip muhammed dilbere yaptır.
fazla paran yoksa da necdet bey fiyatına göre çok uygun.
 

Aaa sahilmi
Var yakininda? Nekadar yakininda kocam refakatci kalirsa kiziminda bizimle kalmasina izin verirlermi acaba?
Goturecek yerimde yok onun icin dedim otel odasi tutalim diye
Ama refakatci koltuktami yatiyo yoksa onundami yatagi var?
 
Aaa sahilmi
Var yakininda? Nekadar yakininda kocam refakatci kalirsa kiziminda bizimle kalmasina izin verirlermi acaba?
Goturecek yerimde yok onun icin dedim otel odasi tutalim diye
Ama refakatci koltuktami yatiyo yoksa onundami yatagi var?

canım yurtdışında olduğun için bilmemen normal. beşiktaş zaten başlı başına popüler yerlerden biri. yani çok kalabalık gezme,görme yeri çok fazla. yani kısacası hayat var orda :) o yüzden eşin ve kızın sıkılmaz gezilcek görülcek yerler var. kocan içinde değişiklik olur. hastaneden çktıktan sonra dümdüz bi yokuştan iniyosun yürüyerek 10 dk falan. -ki o yürüdüğün yerlerde zaten dolu dolu yerler etrafa bakarken nasıl indiğini anlamıyosun bile.
yatakta koltuk işte. çekyat tarzı bişey. koltuğu açıp yatabilicek duruma getirebiliyosun hemşire öyle demişti de annem yapmadı üstünde yattı koltuğun. yani gündüz ameliyat olursan o sırada zaten bişey yapabilcek durumda olmucaksın uyursun, kocanda kızını gezdirir yorar onu akşamıda uyur kızınız. sabahına çıkıyosunuz zaten.
 



Supermis cok sevindim gezcek yerin cok olmasina
Besiktasa hic gitmedim Oyuzden bilmiyordum. Burnun nasil oldu senin
Goruntu bellimi guzel biseye benziyormu yoksa cok sismi?
 



Supermis cok sevindim gezcek yerin cok olmasina
Besiktasa hic gitmedim Oyuzden bilmiyordum. Burnun nasil oldu senin
Goruntu bellimi guzel biseye benziyormu yoksa cok sismi?
 
Supermis cok sevindim gezcek yerin cok olmasina
Besiktasa hic gitmedim Oyuzden bilmiyordum. Burnun nasil oldu senin
Goruntu bellimi guzel biseye benziyormu yoksa cok sismi?

enfeksiyon kaptırmadan önce tampon ve alçım çıkmıştı zaten sadece 1 gün ince bi bantla gezdim. öyleyken çok belliydi minnak bişey olmuştu tek kelimeyle bayıldım desem yeridir. ama ertesi gün enfeksiyon yüzünden tampon taktılar sonra tekrar alçıyı koydular. şuan tampon yüzünden genişlemiş gibi duruyor. necdet bey demişti zaten alçı koyalım genişlemesin diye. alçıya rağmen genişledi bence. inş ödemdendir iner zamanla. şuanki durumum başladığım yere geri dönmek desem yeridir. ameliyatın ilk günleride böyleydim. alçılı ve tamponlu... çıktı ikiside tam sevinmiştim ki mutlluğum kısa sürdü :2:
yarın randevum var necdet beyle bakalım napıcak bilmiyorum. tampou çıkarır mı çıkarmaz mı.
 
kızlar o kadar korkuyorum ki burnum bir daha kanıcak diye.öyle bir kanama allah düşmanımın başına vermesin. ağzndan burnundan kan geliyo şırıl şırıl. birde bende kansızlık vardı siz düşünün halimi. takside kan kaybından bayıldım zaten neyseki kendime geldim sonradan. tampon çıkarsa yine kanıcak diye düşünüyorum korkuyorum. burnumdan akan irin 2 gün önce durdu çok şükür. şimdide çok az az kan akıntısı oluyor. burnumda tampon varken bile akıntı oluyorsa, tampon çıktıktan sonra kanamayacağının garantisini kim verebilir ki?
 


cnm insallah bir an önce düzelir bu kanama durumun. ama burnunun kücük olmasina sevindim. bende allahin izniyle 29 agustosda ameliyat olcam necdet beye. senin burnun sorunlumuydu?. acaba daha sonra fotolarini görebilirmiyiz. istersen sana mail adresimide yollarim.
 

koymayı düşünüyorum canım. burnum ince bi bantlayken 6 günlükken yani foto çekmiştim. onun resmini koyuyorum şimdi. bugünde necdet beyin müdahalesine göre tekrar koyucam resim. bakabilirsiniz kızlar.

@edit: FOTOĞRAF EKLEDİM KIZLAR BAKABİLİRSİNİZ HERKESE AÇIK
 
Son düzenleme:
alçım ve tamponum sonunda çıktııııııı :))

burundan nasıl nefes alınıyodu acaba biri anlatabilir mi? hayır yani 10 gündür tamponlu olduğum için nefes almayı unutmuşum
 
alçım ve tamponum sonunda çıktııııııı :))

burundan nasıl nefes alınıyodu acaba biri anlatabilir mi? hayır yani 10 gündür tamponlu olduğum için nefes almayı unutmuşum


hadi hayirli olsun cnm. artik "derin bi nefes alabilirsin" :))))))
ha bide son halinin fotosunu koyarsan bize cok yardimci olursun. bide varsa tabiki eski halinide.
seninde bildigin gibi insan güzel yapilmis burunlari görünce daha bir cesaretleniyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…