tatlım senin şuanki burnun nasıl? Ve nasıl bir burun istiyorsun? Özkan ne dedi? Ben ameliyattan bi önceki görüşmede artık o konuya açıklık getiricem de
fıstığım benim burun küçükken düşme nedeniyle ortadaki kemik sola kayık haa çok büyük değil ama dikkatli bakıldığı zmn yamukluk belli oluor burun kanatlarımda ve yapıpsnda herangi bi çirkinlik yok ama profilden artk belli olmaya başladı o eğiklik..bide tabi nefes alamıorm ztn hoca direk iki delikten nefes alamaz şuan ki yapısyla dedi..hoca bana tam benm düşündüğm gbi dedi aslında burun kanatlarına dokunmuycam ama şu yamuk olan keğimiği düzeltip burun ucunuda hafif kaldrıcam dedi çünkü kırıklıktan ötürü hafif aşağı da görünüyo dedi ana burnun ztn hafif kalkık dedi (anneme baktı anneminki gbiymişonun ki düzgün ve normal kalkıklıkta) bana ameliyat olmadan önce fotoğrafta çekelim dedi testini yapalım sonra amliyat hanede bile konuşuruz iyice dedi foto çekeriz dedi...öncelikle burun içindeki nefes alışverişini düzenlicem dedi sağlıklı kaliteli nefes alıcaksn dedi sonra burun ucunu dedi yani ne biliim baya güven verdi yarın oluyorum bana dua edin...Allah yardım etsin inşallah..
Hadi bakalım tatlım, Allah kolaylık versin. Eminim çok güzel olucaktır :) Kendini iyi hissedince bize de haber ver. :)
fıstığım benim burun küçükken düşme nedeniyle ortadaki kemik sola kayık haa çok büyük değil ama dikkatli bakıldığı zmn yamukluk belli oluor burun kanatlarımda ve yapıpsnda herangi bi çirkinlik yok ama profilden artk belli olmaya başladı o eğiklik..bide tabi nefes alamıorm ztn hoca direk iki delikten nefes alamaz şuan ki yapısyla dedi..hoca bana tam benm düşündüğm gbi dedi aslında burun kanatlarına dokunmuycam ama şu yamuk olan keğimiği düzeltip burun ucunuda hafif kaldrıcam dedi çünkü kırıklıktan ötürü hafif aşağı da görünüyo dedi ana burnun ztn hafif kalkık dedi (anneme baktı anneminki gbiymişonun ki düzgün ve normal kalkıklıkta) bana ameliyat olmadan önce fotoğrafta çekelim dedi testini yapalım sonra amliyat hanede bile konuşuruz iyice dedi foto çekeriz dedi...öncelikle burun içindeki nefes alışverişini düzenlicem dedi sağlıklı kaliteli nefes alıcaksn dedi sonra burun ucunu dedi yani ne biliim baya güven verdi yarın oluyorum bana dua edin...Allah yardım etsin inşallah..
merhaba arkadaşlar benimde sorunum burnum. Sürekli aklımda dönüp dolaşan bu burnumu düzelttirmeliyim fikri son dönemde iyice psikolojimin bozulmasına sebep oldu. En sonunda ol ve kurtul telkinleriyle doktor arayışı içerisine girdim. Ancak bir kaç doktor arasında gidip gelmekteyim. Örnek fotoğraflara bakmaya çalıştım ancak mesaj hakkını doldurmadığım için onlarada bakamıyormuşum. Dr. Hadi NURAL ve Dr. Ömer ÖZKAN arasın da gidip gelmekteyim. Örnek fotoğrafları göreniniz veya arkadaşlarınız arasında birebir gördüğünüz örnekler var ise fikirlerinizi paylaşırmısınız benimle.:18:
Tatlım merhaba :) Ben bu iki doktorla da görüştüm. Hadi Nural'ın yaptığı burunları gördüm eğer profilden bir sorunun varsa gerçekten mükemmel iş çıkartıyor ama önden aşırı bir değişim göremedim burun genişliğinden yakınan insanlarda. Ömer Hocanın yaptığı burun resimlerine bakmadım ama 2 tane arkadaşım var yaptıran. İkisinin de çok sorunluydu burunları ve güzel olmuştu ikisi deBabamla annem estetik cerrah olsun diye tutturmasa ben de Hadi Nural'a yaptırıcaktım,tasarladığı burna aşık olmuştum diyebilirim Ben de burnumu geniş buluyorum ama Özkan yüzüme uygun oldğunu söyledi,yine de azcık daralttırıcam onun dışında çok ufak bir düşüklük var gülerken belli oluyor ama çok ve ben hep gülerim. Neyse şimdilik bu kadar ben olursam 3 eylülde ameliyat olucam. Şimdilik invincble77'den haber bekliyoruz :)
kızlar oldum sonunda açıkcası suan yüzümü bile tanıyamıyorum heryerim mor ve şiş ilk aynaya baktm ağlama krizlerine girdim gerçi ameliyattan öncede ağlamalarım tuttu.3te gttmm 7de ameliyata grdm beklemek daahada gerdi.bana morfin vurdurdu hocam bi ağlayıp bi gülmüşüm şapşal gbi davranmışım hatrlamıorm gerçi.ameliyathanedegayte ilgili davrandı hocam ama ben pek nasıl deyim sanki hayalimdeki burun deil gbi.gerçi hoca ameliyattan çıkmış kan ter içinde kızcağızın burnu ne kdarada fenaymış nasıl nefes almış bu burunla demiş korkmayın çok beğeneceiği sağlıklı bi buruun yaptm demiş.ama ben odaya alındğmda aynaya bi baktm ağlamaya başladım.gerçi narkozu kusarak atmadım acaba sinir ve ağlaamalarla mı attık dedik..gece boynca uyuyamadm ağlayp durdum.sabah sakinleştici iğne vurdular uyumuşum neyse hoca geldi yine sempatikti ben ağlayarak hocam olmamış dedim hayr suan anlayamassın dedi ben yine ağlamaya devam ettm oda ben sana ne desem anlamayacaksın bekle ve gör dedi saçımı okşadı gitti.suan alçılı ve tamponlu pazartesi alcak ama ben aynaya bakamıorm.burnum uamrım inerse çok güzl oluryoksa hayata küserim gbime geliyor
kızlar oldum sonunda açıkcası suan yüzümü bile tanıyamıyorum heryerim mor ve şiş ilk aynaya baktm ağlama krizlerine girdim gerçi ameliyattan öncede ağlamalarım tuttu.3te gttmm 7de ameliyata grdm beklemek daahada gerdi.bana morfin vurdurdu hocam bi ağlayıp bi gülmüşüm şapşal gbi davranmışım hatrlamıorm gerçi.ameliyathanedegayte ilgili davrandı hocam ama ben pek nasıl deyim sanki hayalimdeki burun deil gbi.gerçi hoca ameliyattan çıkmış kan ter içinde kızcağızın burnu ne kdarada fenaymış nasıl nefes almış bu burunla demiş korkmayın çok beğeneceiği sağlıklı bi buruun yaptm demiş.ama ben odaya alındğmda aynaya bi baktm ağlamaya başladım.gerçi narkozu kusarak atmadım acaba sinir ve ağlaamalarla mı attık dedik..gece boynca uyuyamadm ağlayp durdum.sabah sakinleştici iğne vurdular uyumuşum neyse hoca geldi yine sempatikti ben ağlayarak hocam olmamış dedim hayr suan anlayamassın dedi ben yine ağlamaya devam ettm oda ben sana ne desem anlamayacaksın bekle ve gör dedi saçımı okşadı gitti.suan alçılı ve tamponlu pazartesi alcak ama ben aynaya bakamıorm.burnum uamrım inerse çok güzl oluryoksa hayata küserim gbime geliyor
Kendisiyle görüştüyseniz,bilgi verebilir miisniz?ben 2. Ameliyat için istiyorum
Saçmala canım ya sakın öyle krize falan girme olumsuz şeyler düşünme. Ben ameliyattan sonra hep kardeşimle birlikteydim. Ameliyathaneden çıktığı anda anneme baktım ve napıcaz suratı darmadağın olmuş dedim ve o gün kesinlikle kendim için bunu yapmama kararı aldım. Suratı davul gibiydi, o gece hiç uyuyamadı, sürekli içi buz dolu balon kompleksi uyguladım ama ertesi gün gözleri mosmordu ve iyice şişmişti. ancak ağrısı hiç yokmuş öyle söylüyor. Şimdi yaklaşık 2 sene geçti üstünden ve bebek gibi burnu var. Yine olsa yaptırırmısın diye sorduğumda bugüne kadar beklemem bile hataymış yine olsa yine yaptırırdım diyor. Ben seninde müthiş bir burna sahip olacağına inanıyorum ve son halini sabırsızlıkla bekliyorum
Bu arada sen demiştin ya fiyat için 7.500 diye. Ömer Hoca onu belli bi fiyattan düştü mü yoksa direk bunu mu verdi? Bide hastaney sorucaktım. ameliyat öncesi kontrollerin falan yapıldı mı? Hastaneden memnun kaldın mı? Orda kalmışsın sanırım.
bidesuan öyle bi haldeyim ki okulu bile dondrucam kayıt yaptırayım direk evde olcam coook gaip bi his bana sorsalar benden sizetavsiye burunda herangi sağlık sorunu yoksa hiç elletmeyin bile inanın sağlığım kötüye gtmeseydi olmayı bile düşünmüodum ama 8 yıldan beri oynadğm tenisi bıraktm kalbimde ritm bozulmuş falan olmalıydım umarım değerr dua edin
tatlim cok gecmis olsun.merak etme kesin guzel olmustur herkes senin gibi diyor.ilk cikinca aman yaptirmayin diyolar bi sure sonra oh iyi ji yaptirmisim olucak o :) okulun kacinda basliyor ki duzelirdi iki uc hafta icinde. ben okul baslamadan iki hafta once olucam hem burun hem cene sen dusun. ceneyi dusunmuyordum ama yaptirmam gerekiyormus :/ neyse balim en kisa zamanda toparlarsin umarim iyi bak kendine :))
doğru tatlı herkes oyle dio ömer hocada dedi ztn ama suan oyle bi haldeyim ki ne ne desem boş olcak..hoca cok emindi yine kendinden annemlerede içi ve dışı mükkemmele yakınoldu ama baya uğraştm kızcağıza yazık demiş..banada öyle dedi hemşirelerde sakinleştrdi en az 6 ay dedi bilemiyorum umarrım bende 5 6 ay sonra ohh iyi yaptırmışlım derim :)
sağolasın darısı senin başına inş biran evvel sende kurtulursun burdanda olsa desteğiniz için teşekkürler.bu tür şeylerde destek çok önemli bide moral.şişmlik yayılmaya başladı birazdaha toparlanıcam inş sürekli sıvı tüketiorm özellikle yoğurt ve su içmeye özen gösteriyorum,ameliyatından sonra burdn destek ve yardmcı olmaya devam ederim inşallah..ama hoca cidden kendinden baya emin hatta benim odaya geldi nazımı çekti rsmen sonra konuşurz bak suan ne desem anlamıcaksın dedi saçımı okşadı çirkin kızzz seniiii dedi el salladı çıktı hakkaten insan evladı bi adam hep böyle devam eder umarım A
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?