Dr.Ömer Özkan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Canım ablam İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesinde oldu ameliyatını. Doktoru Plastik Cerrah Bilge Türk BİLEN' di. biz devreye tanıdığı sevdiği bi abiyi koydukda öyle randevu alabildik. Çünkü kendisinin zamanı yoktu. O kadar yoğun ve rağbet gören bir doktordu.

Şimdi her doktorun uygulaması farklı ama ablamın burnuna her 10 dk da bir serum damlatıyorduk kurumasını engellesin diye. ve böylece ileri de bulunan tamponlar çok rahat çıkıyormuş. senin burnuna öyle bir tampon yerleştirdi mi bilmiyorum. Ama doktorun ne dediyse harfi harfine mutlaka uy ve uygula asla dışına çıkma derim.

az önce geldim tamponlar alındı tekrar alçı gbi bi şey taktı sanırım adı atel...yine tatlı tavırlarıyla yaklaştı biraz mızmızlandım maalesef..tampon acımadı ama bi hava gelince aniden burun içinde sızlama oldu..hoca eliyle bi kaç haraket yaptı burnuma sürekli kendinden emin halleriyle konuştu..çok beğeneceksin biz beğendik falan dedi çok nazlı olma bu kadar dedi güldü burun daha oturcak bak eğer istediğin gbi yine olmazsa yine bi kaç bişey yaparız sen hiç kafanı takma dedi..ama buna gerek bile kalmıcak dedi..bakalım Allah yardımcım olsun :26: cümlemize de tabikii

adam çok tatlı ya tampon nasıl tampon takıyor?
Hem garantiyi vermiş beğenmezsen yine bişiler yaparız demiş çok iyi gerçekten güveni insanı hayran bırakıyor

adam çok tatlı ya tampon nasıl tampon takıyor?
Hem garantiyi vermiş beğenmezsen yine bişiler yaparız demiş çok iyi gerçekten güveni insanı hayran bırakıyor

ameliyattan çıkarken tamponlusun ztn 3 gn sonra akdenz ünide aldı...acı yok yağlı bi gaz bezi gbi bişe baya yağlı yanii,son gün hapşırasıım geldi ama tuttum:)

ameliyattan çıkarken tamponlusun ztn 3 gn sonra akdenz ünide aldı...acı yok yağlı bi gaz bezi gbi bişe baya yağlı yanii,son gün hapşırasıım geldi ama tuttum:)

böyle hapşırmak istediğinde ışığa bakma ve dilini damağına daya bastır. ağzından nefes al yavaşça. Daha önce estetik olanların yazılarında görmüştüm burda. KEndini nasıl hissediyorsun peki bugün? :)

hocaya sorduk tampon kaşıntı yaptığı iiçin hapşırmak ister şimdi olmaz bişe dediolmuoda çok şükür..şimdi nasıl deyim git gel yaşıyorum aynaya bakınca karar vermek istiorm biran evvel ama maalesef moralimi bozuyorum.hatta benim tamponu alırken eşide geldi hocanın oda dedi sen suan atel varken burun hakkın yorum nasıl yapıosun bakiim dedi o daha şekil almadı şişlikvar tam oturmadı dedi..hocada ateli alırken eli alışmış birden çekiverdi hocanın elini tuttum sanki burunda gidiyo sandım:) ama hocam naif bi şeklde halletti..şuan delikler hafif indi ama hala havada dedim oda bak birden değil ama yavaş yavaş o burun aşağı çekcek ztn kendini uff keşke inmse diceksin dedi..bide yüzümdeki şişler yanağıma kaydı baba filmindeki marlon brando(mafya babası) gibiym suan hgdhgghga

Doktor ne derse o tabi :) Sen böyle anlatıyorsun ya ben kendimi öyle düşünemiyorum. Bir arkadaşım sene içinde yaptırmıştı burnunu ve kızın 3.günkü o şiş halini unutamıyorum. Yani gören tanımazdı öyle farklıydı ki sonraki günler pıt pıt sönüverdi şişlikler hemen.Merak etme moralini de hiiç bozma :)

ya bn bu kadar olmaz diyodum cidden ama hocada dedi böyle olması normal olan dedi..mesela bi başka arkdş oldu ama mosmor fln değildi şişlik bile cok yoktu bandaj vardı ama sonuçtan hiç memnun kalmamıştı..hadi ben onu geçtm benim içn önemli olan sonuç umarım çok hoş oluruzzzzz gerçi hoca cok emin kendinden umarım umduğumuz gbi olur...

Umarım tatlım :) Sen okul işini naptın şimdi?

Umarım tatlım :) Sen okul işini naptın şimdi?

sanırım gitmicem dondrcam çünkü ıspartanın ayazı mahveder hani ailemde şimdilik gitmemem yönünde bakıolar..açıkcası hiç halim yok psiklojim tamamen başka yönde yani sanki beni bıraksalar vedençıkmıcam :) ya bu arada burnumun iki tarafındanda kanımsı şeyler gelio ordada kuruyolar yine tıkandım tampon varmış gbi orada kuruyoo nasıl çıkacak onlar yapışmış baya

arada sızıntı şeklinde kanıyordur :/ Doktor bişi önermedi mi hiç* Deniz suyudur,kremdir fln? İstersen arayıp sor. İnsanlar hep bişiler kullanıyolar ama belki de önce dikişlerinin alınması gerekiyordur?

önermedi bu peşmbe tekrar gtcem ama oiki deliğide sızıntı kan tıkıyo kuruyo falan :/ eylül sonu gtcektim ıspartaya bilmiyorum ya kurtulak biran önce inş

önermedi bu peşmbe tekrar gtcem ama oiki deliğide sızıntı kan tıkıyo kuruyo falan :/ eylül sonu gtcektim ıspartaya bilmiyorum ya kurtulak biran önce inş

Of valla ben iki hafta sonra okuldayım. Umarım çok şiş olmam. Zaten spor yapabilceğim zaman hemen başlarım ona da arada bi hafta hiçbişi yapamicam sanırım :s Hoca izin verince sen ufaktan spora da başla, her şeye çare valla şişliklerini de indirir

canım ztn ben 12 yaşmdan beri tenis oynuyorum onuda sordum en az 3 ay yapmazsın bişey dedi yavaş yürüyüş falan aktif olacak yoracak seyler yasak..bide 2 hafta içinde düzelirmi bilmiyorum beklentini yüksek tutma suan ben halahaşat vaziyetteyim aynaya bakınca ağlayasım geliyor..haa gidebilirsin bünyeden bünyeye fark gösterir ben biraz zayıf bi yapıya sahibim başım dönüo fln hala üzerimde yorgunluk seni bilmiorm ama gitsen bile bi operasyon geçirdiğin anlaşılır yüzdeki şişliğe en az 4 hafta diyen vardı omer hocaya olan bi kadın ama bence 3 ay garanti inmicek en azından yüzde hafif kalıcak eminim yani

bide o çok sevdiğim elmacık kemiklerim kayıp eğer cidden geri belirmezlerse benim bunalıma girdiğim andır...

KAlır tabi ya kalmaz mı pf :/ Donduramam da bu sene 1'e geçtim,hazırlık okumuştum. Artık gidicem şişko patates gibi napalım. Hahaha ama ne komik olurum ya vücut minik kafa kocaman haha 3 ay spor yapmamak zormuş ama artık yürüyüş yaparım az yerim. Senin 4-5 gün oldu dimi? Bakalım birinci hafta bittikten sonra nasıl olucak şişliklerin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…