kızlar ömer özkana ameliyat oldum bugün ameliyat sonrası 4. günüm sormk istedikleriniz varsa yardımcı olabilirim.konu açmayı başaramadım bi türlü
2010da gitmiştim tasarımı yapmıştı bana angelina jolienin burnu olmuştu aynı açıkcası tırstım:s
cumratesi gidiorm kısa zmnda msj atın bana
kızlar bayadır siteye giremedigim için yeni mesaj yazabiliyorum.şöyle anlatayım.ameliyat olalı 3 ay oldu.evet ücretler biraz pahalı muayene ücreti 400 tl aldılar.ömer bey evet yüz naklini yapan doktor.burnumun şekli hala tam olarak oturmadı ve bana hala biraz büyük geliyor.ömer bey henüz çok şiş olduğunu dahada küçüleceğini söyledi.kemer vardı kemer tamamen alındı o konuda bi sıkıntı yok ama burnumun bi tarafında sanki gözlük takarsında iz kalırya onun gibi bi iz kaldı geçer diye bekledim.gecmedi.bende randevu aldım gittim gösterdim.doktor bey dolgu yaptı.kafama takılacak bişey olmadığını alçıdan dolayı olmuş olabileceğini söyledi.su anda o iz yok denecek kadar az.ama yapılan dolgu geçici dolgu.umarım o iz kalıcı değildir de dolgunun etkisi geçtiğinde geçmiş olur.zaten takıntılı bi insanım bu seferde onu kafama takıp tekrar ameliyat olabilirim.neticede size sunu söylemek isterim.ömer bey tamam iyi ve başarılı bi doktor ama istanbulda olma sansım olsa istanbulda ameliyat olmak isterdim mesela muhammed dilbere.cünkü muhammed dilber gibi doktolar daha çok güzellik alanında uzmanlaşmış doktolar ve estetik bakış açıları daha gelişmiş.ömer özkan ise rekonstrüksiyonda daha başarılı.örnegin yüz nakli,kol nakli vs.tabi bu benim fikrim.ve şöyle bişey var ömer bey sormazsanız pek fazla bişey anlatmıyor.ayrıca kendisi cok ulaşılmaz.sürekli yoğun sürekli meşgul.bişey kafana takıldı diyelim arayıp doktorunla birebir konusamıyosun.bu açılardan pek memnun kalmadım açıkçası.daha ilgili bi doktorum olsun isterdim.burnum konusuna gelince hala tam oturmadığı için yorum yapamıyorum eskisine göre iyi ve doğal bi burun oldu.ama bakalım zamanla hersey netleşecek.umarım açıklayıcı olabilmişimdir.
cnm tasarım yapmadığını söyledi bana ve tasarım yapmadı.kemerin alınmasını ve biraz kavis istediğimi söyledim.o da tamam dedi
cnm görüştünmü ömer özkanla neye karar verdin bana bi dön
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?