Dr.Ömer Özkan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

beyzabeyza__ Allah yardım etsin buarada umarım kalbine göre olur düzelir burnun ama bende panik ve korku var ee bide takıntı ... amlieyattan sonra yüzünde cok değişiklik oldumu peki? aa ameliyatlı denilebilirmi yoksa evet ya güzel diyebiliomusun..ben bu cuma olurum diye düşünüyorm :/ keşke fotoğrafının görebilsem

beyzabeyza__ Allah yardım etsin buarada umarım kalbine göre olur düzelir burnun ama bende panik ve korku var ee bide takıntı ... amlieyattan sonra yüzünde cok değişiklik oldumu peki? aa ameliyatlı denilebilirmi yoksa evet ya güzel diyebiliomusun..ben bu cuma olurum diye düşünüyorm :/ keşke fotoğrafının görebilsem

bide yapay duruyomu senşn eğrilik mi vardı yoksa büyükmüydü? çok soru sordm farkndaym ama bana döbersen cok sevnrm canım

bide yapay duruyomu senşn eğrilik mi vardı yoksa büyükmüydü? çok soru sordm farkndaym ama bana döbersen cok sevnrm canım

cnm burnumda eğrilik nefes almada sorun gibi problemlerim yoktu sadece büyüktü yüzüme göre ve kemer vardı bariz bi şekilde.suanda burnumun ameliyatlı olduğu cok belli değil çünkü önden görüntüsü cok fazla değişmedi.zaten memnundum önden görntüsünden.su çöküntü gibi duran yerde dolgudan sonra gayet düzgün görünüyor.inş böyle kalır.ve ilk aya göre gercektende daha da küçülmeye ve oturmaya başladı.biraz daha küçülse gayet memnun olcamda bakalım bekliycez yapacal bişey yok.cnm senin için fotoğraf ekliycem en azından bi fikir edinirsin.sormak istediklerin olursa her zman yardımcı olabilirm.

cnm bende aynı sorunları yasadım.düşününce gerçekten git gel bi sürü iş ve maliyet.akıl işi değil.en sonunda antalyada olayım diye düşündük eşimle.ama istanbulda yasayanları cok kıskanıyorum.muhammed dilbere ameliyat olmayı cok isterdim:)

madem okula baslıycaksın bi an evvel yaptırman iyi olur gerçekten.inş istediğin gibi bi burnun olur ve hersey yolunda gider.ameliyat olmakla da bitmiyor.oturması için en az 6 ay geçmesi gerekiyor.kısacası sabır işi.

ay canım Allah razı olsun inan uyku uyuyamıyorum hem korkudan hemde acaba simada değişikli olcakmı iç kısmı nasıl diye ye yedim kendimi. açıkcası bende istanbul turu yapmış biri olarak sana yardımcı olayım ben o deniilen tüm doktorlara uğradım yakup avşar,emre ilhan..inan hiç beğenmedim ve ztn suratıma bile bakmadılar özellikle yakup avşar! 15bin para istiolar bide utanmadan.muhammet dilbere gelince yakın bi arkadş olmş ve netten olanlarla konuştm hiç memnun değiller..burunda çöme olup nefes alamayan bile varmış.ömer özkana aklımın kayması pek bi candan evet yoğundu benim elim ayağm titriyodu okdr rahatlattıki pamuk gibi oldum.burnumda kemik eğriliği var çok vahim olmadığını iç sağlığı ve görünüm olarak doğal ve güzel olacağını dile getirdi.yarın arıcam netleşcek ondan önce bidaha görüşürüz iyice detaylı dedi sempatikti.ama benim terazı burcu ve yükselen terazi burcum yüzünden titz ve pinpirik yapımdan korku halindeyim ::18:

gelişmelerden haberdar edersen sevınırım canm bnde omer ozkan ıle akın demiralay arasında kararsız kaldım

Tatlım, ben de yarın gidicem Özkanla görüşmeye. Burdan konuşalım görüşmelerimizle ilgili? Ay çok tedirginim. Bide fiyat konusu da muamma :/

gelişmelerden haberdar edersen sevınırım canm bnde omer ozkan ıle akın demiralay arasında kararsız kaldım

yarın detaylı konuşmaya gidiyorum aslında doğallıktan yana olduğunu ve başka doktorlarada gittim ama çok kokrtum dediğimde güülerek korkmalısın zaten dedi..bir sürü 2.ameliyatını olmaya gelenler vardı..ve genelde hastaları memnun gbiydi.aslında tam olarak yarınki görüşme kritiğim olacak haber veririm tabiki... ama diğer görüştüm doktorlar gbi değildi yakup avşar gbi mesela adam artık paraya doymuş yüzümüze bile bakmadı şekli tasarladı okdr..bu adam baya baya rahatlattı benii..umarım yarında keyifli geçerde rahatlarım ...

Tatlım, ben de yarın gidicem Özkanla görüşmeye. Burdan konuşalım görüşmelerimizle ilgili? Ay çok tedirginim. Bide fiyat konusu da muamma :/

canım burunu görmeden fiyat vermiyor ama ztn girip muane olurkende sevimli ve ilgili tavrı güven veriyo yaa tamam olurum diyosun hatta ikinci kezde detaylı görüşelim dedi gayet ilgili ve sevimliydi işte bende yarın akşama doğru gidicem bana iyicekonuşup detaylı bi şeklide inceleyelim seninle dedi hastasının düşüncelerini de hor görmediğini gösterir bu..yarın eğer gönlüme göre olursa rahatlarsam bu cumaya olurum diyorum cünkü bana vahim bişe yok ztn bu burunda güzel falan dedi buda hoş...bide ben girer girmez ztn anlamış neden geldiğimi, analizide kuvetli..belli zeki bi adam ve kendine çok güveniyo güvenio derken kibirli değil kendinden emin..yüzümüzüde muhakkak analiz edipuygulamayı yapıcak hemen anladı çünkü kemiğimin eğriliğini..cok belli değil cünkü burnumun eğriliği o iki taraftanda nefes alamaz bu burun dedi direk..baya mutlu ederek yolladı..muane ücretinin 400 tl olması benide şaşırttı ama çok kalabalıktı belki ufacık şeylere bile gidenler oluodur yada olmıcak olanda gider adamı oyalar diye 400 yapmışlarki kesin ameliyat olmak isteyenler gelsin diye...

Ben de bugün gidicem muayeneye 4 buçukta. Akşam da buraya yazarım. Ya Ömer Özkan'a yada İzmir'deki Ufuk Bilkay'a olmayı düşünüyorum bakalım :)

gelişmeleri lütfen aktar canm merakla bekliyorum doğrusu : bn akın demiralaya gittim cuma da engin erkalla görüşmem var sizden gelen yorumlara göre ömer hocayıda bi ziyaret edicem bu gişişle sanırım cok zor bı karar bın an once karar verıp amelıyat olmak ıstıyorum

kızlar yenigeldim ameliyat öncesi görüşmemdi bu baya sempatikti yine iğne atsan yere düşmüodu envai çeşit hasta gelmiş hepsi memnun özellik yurt dışından çok vardı ruslar falan...neyse görüşmeden önce arkadaş olduğumuz ablalardan size bi msj var aman sakınn olmayın diyolar çoğu o adama olmuş ve hepsi adamın arkasından bela bile okuo..kadını mahvetmiş böyle bloıklada herkese yayın dedi akın demiralay tam bi fiyaskoymuş bide küstahça kadına sen beni mahkemeye versen bile bişe ispat edemssin demiş lanet..kadının psikolojisi bile bozulmş benden söylemesi onun gbi bi kaç kişide o adamdan şikayetçi haberiniz olsun... bu cuma oluyorm ameliyatımı ömer hoca çok nazikti yine hatta benim paniğimi anladı bana sarıldı iltifat bile etti çok hoş:)) korkum kalmadı açıkcası güven verdi yine ne yapacağınıözet geçti..ameliyat önceside ameliyat hanede fotoğrafımı çekip detaylı konuşalm seninle dedi...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de bugün gidicem muayeneye 4 buçukta. Akşam da buraya yazarım. Ya Ömer Özkan'a yada İzmir'deki Ufuk Bilkay'a olmayı düşünüyorum bakalım :)

yani muane hanedekilerin çoğu bu ünlü adamlarada gtmiş benim gbi kesinlikle memnun değiller düzeltmek için ömer hocaya gelmişler o kadarıı bile beni rahatlattı..ömer hoca nazikti baya bana sarıldı falan bilmiorm bu cuma olucam Allah yardım etsin hepimizee:18:

Ben de gittim bugün görüştüm. Ömer Hocayı çok sevdim, o kadar sempatik bir adam ki Bana burnun düzgün çok oynamayalım dedi ama ben biraz kalkmasını istiyorum zaten bide azcık daralmasını,toparlama yaparım dedi ona. Çenemde kemik çıkıntısı oluşmuştu onu alıcak bide çenemi biraz geri alıcağını söyledi. Burun için gitmiştim ama bak nelere geldik Ben de 3 eylülde ameliyat olucam.Bekliyoruz bakalım :) Ameliyattan sonra yorumlarını bekliyoruz canım, umarım istediğin gibi olur :)

ya bilmiyorum ama herkes korkarak girip gülerek çıkıyo ztn bide analizi çok kuvvetli ne yapılması gerekiyosa söylüyo hemen çok nazik davranıyo..dediğim gbi sarıldı bana falan yani önemli olan karar vermek aslında ondan sonrası Allah'a kalıyo ve yapan kişiye bol bol dua edelim inş herşer gönlümüzce olurrr..bide oraya gidince ztn hemen olayım diyosun ,ilginç bi etkisi var

Aynen acayip değişik bir his Neyse umarım en kısa zamanda hallolur her şey

canm verdiğin bilgiler için sagoll:))))))))))) bu arada omer hoca ne kadara amelıyatı yapıyor acaba :S

canm verdiğin bilgiler için sagoll:))))))))))) bu arada omer hoca ne kadara amelıyatı yapıyor acaba :S

açıkcası burunu görmeden fiyat söylemiyolar ama ben sekreterine sormuştum 7binden başlıyor dedi..ben 14bine yapıo sanmıştm açıkcası hastane masrafıyla birlikte iyi geldi gerçi yakup avşar 15 16bin dediği için bana daha iyigelmiş olabilir..ama şu kadarını söyleyim nacizane fikrim ömer hocanın kliniğinegelenlerin hepsi daha uyguna olayım diye biran önce araştrmadan olmuşlar ve sonuçtan çok üzgünler şimdi ne kadar derse desin fiyatı benimm mucizem olsun yeter diyen çok kişi vardı..çok farklı tabi..

tatlım senin şuanki burnun nasıl? Ve nasıl bir burun istiyorsun? Özkan ne dedi? Ben ameliyattan bi önceki görüşmede artık o konuya açıklık getiricem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…