Dr.Ömer Özkan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

age6 selam. Sakıncası yoksa fotoğraflarını görebilirmiyim. Arkadaşlık talebide gönderdim bu arada.Eğer korkumu yenebilirsem ben de istiyorum ameliyat olmayı, o yüzden çok merak ediyorum Ömer beyin ameliyatlarını.

Merhabalar,
4 ayını dolduran- revizyon - burun fotoğraflarımı ekliyorum,Ömer Özkan ile ilgilenenlere duyurulur...

Merhabalar,
4 ayını dolduran- revizyon - burun fotoğraflarımı ekliyorum,Ömer Özkan ile ilgilenenlere duyurulur...

Merhaba , bn de yaptırmayı düşünüyorum Ömer beye sn de resimlerini gün gün koymuşsun sanırım bn görmek istiyorum ama göremiyorum mümkünse özelden gönderebilecek misin ? Gönderirsen çok sevinirim ..

Ömer bey ameliyatlarını nerde yapıyor acaba yaptıran arkadaşlar bilgi verebilir mi? Yani tıp fakültesinde mi başka bi hastanede mi ücreti nedir ?

1 sene oldu,olacak,30 unda 1 senem dolacak arkadaşlar,burnum oturdu ve iyi ki ömer bey benim doktorum olmuş,keşke keşke ilk ameliyatımı ona olsaydım da,bu kadar sıkıntı,stres olmasaydı;ki benim birinci ameliyatımın sonucu fiyaskoydu,doğal burnumu arar olmuştum((ondan beter olmuştu,offf aklıma geldikçe pişmanlık,neyse,ömer bey ile görüşmeden önce burada ismi çokça zikredilen doktorla da görüşmüştüm,bana burnumun düzeltilmesinin neredeyse imkansız olduğunu ifade etmişti-o an yaşadığım sıkıntı cabasıydı-9 milyar da ücret söylenmişti,sevgili doktorum ömer bey yaparız dedi ve yarısına bu ameliyatı yaptı,kendisine çok müteşekkirim,çok memnunum arkadaşlar,darısı isteyenlerin başına,aynaya bakınca yüzümle uyumlu tatlı bir burnum var:)

Merhabalar,

merhabalar burda yeniyim ilk kez sizinle iletişime geçiyorum yazılarınızı okudum merak ettim doğrusu sonucu çünkü bende ömer özkana ulaşmaya çalışıyorum bikaç doktorla görüştüm ama bişeyler eksik hislerim ömer özkan diyo doğru yoldamıyım merak ediyorum..?fotoğraflarını göremiyorum mesaj atamıyorum bu forum çok karışık buarada şimdi ki ücretler nasıl acaba? çok pahalı olduğunu duymuştum aynı zamanda ulaşılması zor yarın arıyıp bi randevu talep edicem bakalım hayırlısı!

Son düzenleme:
arkadaşlr yokmu kimseee gökhan özerdeme ameliyat olan fotoğraf paylaşın lütfen kafam karıştı iyicee

şu mesaj haklarımda dolmadııı gitti fotoğraf göremiyorum

BURUN+MEME hayat bana güzel artık :))) 17.günüm ve hiç ameliyat olmamış gibiyim ağrım ilk gün harici hafif olmakla beraber hiç olmadı burundan yana en ufak bir ağrı sızı yaşamadım, meme için en ufak bir fikrim yokken hem meme hem burun aynı anda oldu,aslında söyleyecek çok bişi yok bomba gibi oldum :)))) şimdi yaza hazırım valla yıllardır eziyet etmişim kendime...dr.GÖKHAN ÖZERDEM minnettarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…