Dr.Ömer Özkan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlar ömer özkana ameliyat oldum bugün ameliyat sonrası 4. günüm sormk istedikleriniz varsa yardımcı olabilirim.konu açmayı başaramadım bi türlü

Son düzenleme:
kızlar ömer özkana ameliyat oldum bugün ameliyat sonrası 4. günüm sormk istedikleriniz varsa yardımcı olabilirim.konu açmayı başaramadım bi türlü

geçmiş olsun öncelikle nasılsınız şimdi ve nasıl bir doktor ben görüşmek isterim ama 200 lira görüşme ücreti varmış ve bende kulak da var fiyatlar çok pahalı diyorlar siz nekadara oldunuz aslında ücretten önemlisi de istekleri dinleyip fikir veriyormu tekrar geçmiş olsun

Son düzenleme:

beyzabeyza ameliyat nasıl gectı, sımdı kı halınden memnun musun ? ne kadar a yaptı omer bey amelıyatı? bnde omer beye gıtmek ıstıyorum ama cok fazla yorum ve resım gormedıgım ıcın tereddut ıcındeyım dogrusu

dediğin doktor yüz nakli yapan doktor mu yoksa başaka biri mi.burun estetiğini her sey dahil ne kadara yapmakta nerde yapmakta sen memnunmusun doktor beyle iletişim nasıl sağlanıyo

ömer özkana cumratesi randevu aldım ve ücreti 400tl oraya gitmişken olmak istiyorum ama korkuyorum burnumda eğrilik var nefes te alamıyorum olan arkadaşlar bana yardım edebilirmi_? fotoğraflarını göremiorm burda yeniyim ama facebooktan özel msjla iletişime geçebilirz yardım lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…