Dr.Ozan Balık Hasta Yorumları (Burun Estetiği

Benim burnumda et vardı onuda aldırdım, bu Yüzden kanama fazla oldu, 10 gün burnumdan nefes alamadım, 10 gün Alçılı, 7 gün bantlı kaldı, yaklaşık 2,5 haftalık bi süreç oldu benim için.

Benim burnumda et vardı onuda aldırdım, bu Yüzden kanama fazla oldu, 10 gün burnumdan nefes alamadım, 10 gün Alçılı, 7 gün bantlı kaldı, yaklaşık 2,5 haftalık bi süreç oldu benim için.
Sevgili Eda cok fazla soru soruyorum ama kusura bakma,

benm burnumda bır sorun yok sadece estetık amaclı yıllardır begenmıyorum burnumu, oyuzden sence ne kdr kalır yada tıkanma olur mu nefes problem vs

benm burnumda bır sorun yok sadece estetık amaclı yıllardır begenmıyorum burnumu, oyuzden sence ne kdr kalır yada tıkanma olur mu nefes problem vs
Alçılıyken zaten krem ve sprey kullanılıyor, biraz rahatlatıyor onlar, silikonlar çıktıktan sonra ohhhh be diyorsun bol oksijen burun deliklerinden içeri girince :) bence korkulacak bey yok emin ellerdeolduktan sonra, benim yüzyüze görüştüğüm tek doktordu Ozan bey, gerek hakkındaki yorumlar gerekse yaptığı burunları Facebook'tan gördükten sonra ve tabi kendisiyle görüştükten sonra Gönül rahatlığıyla ameliyat olmaya karar verdim, bu arada ameliyat Olduğum Hastanedeki hemşireler

Aynen bende face de vs gordum inanilmaz begendim ve bilmiorum ama baskabir dr ile gorusmek istemed.. kesn kararliyim ozan beyde tabi gorusmeye gitmem gerekiyor o ayri. Ben gamza hanmla gorustugmde bana bir hafta dedi. Tampon kaliyor dedi yuzde yirmilik bi nfes alma sagliyor dedi. Inanilmaz bi sekilde ameliyatmis anasteziymis vs hepsni gectm. Sadece tamponla nasl nefes alacagim. Sanki nefesm yetmeyecek gb. Panik pluyorum. Gamze hanm en onemsiz yerine takilmissn dedi ama elimde degil.. emnim sonuc mukemmel olacaktr. Ama iste tek olay tampon .. :)))

öncelikle merhaba :) ben şu an lise 3 de okuyorum üniversiteye birkaç değişiklik yaparak başlamak istiyorum bunlardan birisi de burun estetiği.. estetik yapıldıktan sonra burun doğal oluyor mu ben en çok bunu merak ediyorum ve fiyatı ne kadar cevap verirseniz çok memnun olurum ayrıca fotoğrafınız hala duruyorsa görmeyi de çok isterim şimdiden çok teşekkürler

Merhaba kızlar yeni evlendiğm için o koşuşturma yerane arsında cvp veremedim ve resim koyamadım. Birazdan kendi kendime çelişeceğim için ve sizi yanlış yönlendirmiş olabilme ihtimalin için çok üzgünüm. Ozan balık a haziranda ameliyat oldum başta burun ucu diye konuştuk sonra ben eğrilik de düzelsin diye ek bi müdahele istedim anlaştık ve ameliyata karar verdik. Ameliyat sonrası 2 dk uğradı ertesi n hastaneden çıkarken yanıma bile gelmedi. Refakatçi arkadaşım olası bi durumda telefonunu istedi numarasını veremeyeceğini söyledi ki arkadaşım o anda sinirlendi zaten ama ben orta yolu buldum hep fazlasıyla iyi niyetliyimdir. Asistanı Gamze hanıma ulaşın o bana iletir dedi kız hemşire değil doktor değil ne alaka? Sonraki gün kanama fazlalaştı ve Ozan beye ulaşamadık Gamze hanım ilgilendi sağolsun ama insa ne kadar güvenebilir ki. Sonra sonra revizyon olduğu için geç de olsa iyileşti vs. Kısa kısa anlatayım alçım alındı tamponlarım çıktı burnumu gayet beğendim ki hala beğeniyorum. 1-2 ay kadar sonra kontrole gittim odasında müzk dinliyo kulaklıkları bile çıkarmıyo oturdum öyle bekliyo yamukluğundan tam tatmin olmadım dedim geçiştirdi konuyu başka yerlere getirdi inanılmaz derecede ilgilenmedi o kadar şaşırdım ve sinirlendim ki .!! Zaten evlilik hazırlıkları ev yerleştirme aışveriş düğün kına derken bi de buna canımı sıkmak istemedim hatta bu tavrını Gamze hanımla konuştum bildirdim ve asla bir daha ki estetik operasyonlarımda ve ya ufak şeylerde gitmeyeceğimi bildirdim. Cvp yazmakta çok geç kaldım kusura bakmayın ama şimdi çok vaktim var ilk fırsatta resim yüklicem

hilal hanım merhaba,

cok zor atlatmııssınz , insanın gercekten en hassas oldugu bır donem. ben ozan beyı yaklasık bır aydır takıbe almıstım. bnde yaza dogru amelıyat dusunuyordum. fakat suan butun hevesım kactı. evet burunumla alakalı sıkıntım var yıllardır ıstıyorum amelıyat ama sanırım baska bır doktara yaptırcagm amelyatımı. bırde mumkunse tampon kac gun kaldı ve ne gıbı zorluklar yasadınız yazarmısınız?
benm en ck korktugum sey o ?

:)

Merhaba arkadaşlar.. Ben ozan beye hem burun hem meme protezi hem de meme dikleştirme ameliyatı oldum ve sonuç harika beni resmen baştan yarattı kendisine bu aralar karın germe operasyonu için tekrar başvuracağım. İşinde son derece profesyonel bir cerrah. Ameliyattan 2 ay sonra çektiğim yan profil resmini paylaşıyorum burnum tam oturmadığı halde sonuç bence muhteşemdi. İlgilenme konusuna gelince son derece mütevazi çok ilgili çok ince bir beyefendi. Hilal arkadaşımızın yaptığı yorumu okuyunca çok şaşırdım zannediyorum Ozan Balığı yanlış analiz etmiş. Anlatılanın tam aksine çok çok ilgili şeker gibi biri. Ona ne kadar teşekkür etsem azdır.

.bende yıllardır bu problem yüzünde n olmamaısdım şimdi dr bülent koçu burdan bsylmz diye bqyan tavsiyevrttii iyikide gitmişim ameliyat günümü aldım bekliyorum suanda kan degerlerim düşük oldugu için biraz beklemedeyim :)

Çok kalkık

Ben çok sık siteye giremediğimden geç cvp veriyorum kusıra bakmayın. Bende ilk görüşmede çok memnundum ki sizinle paylaştım ama ameliyat sonrası malesef sinir bozucu şeyler yaşandı. Yine de işinden memnunum nankörlük edemem sadece bu durumu herkes bilsin istedim çünkü ben sorunsuz biriyimdir asla sıkıntı yapmam saygı görmek için cımgar çıkarmak gerekmemeli... Kalite böyle bişey değil.!
Tamponu soran elipp85, canım benim revizyon olduğundan uzun zaman kalmıştı 8-9 gün kadar

ozan bey ve bekirsivri arasında gidip geliyorum sanırım ıkısıylede gorusup oyle karar verıcem. gorustukten sonra hemen bıle olbılırım ama tek sıkıtnım tampon:)

Bende bekir sivri ile görüştüm çok ikna edemedi beni ozan balığı tesadüfen gördüm iyikide gormusum suan 3. Hafta oldu ve gören bayılıyor beni tanımayan anlamıyor gamze hanim saolsun ikna etti beni şu an sıkıntım yok memnunum:))

Benim burnum sagdan cok guzel soldan tumsekli.ilk gunden beri boyleydi. ozan bey sabret 6 aya kadar gececek dedi ama hala ilk gun ki gibi duruyor.ilk zamanlarda odemdir diye takmiyordum ama artik odem oldugunu dusunmuyorum resmen kemer kalmis bence. yarin muayeneye gitcem enjeksiyonla halledilebilirmis. odem degil ki enjeksiyonla halledilsin.basina boyle birsey gelen var mi? resimlerimi de yukledim. Suana kadar hic soldan resim cekmiyordum moralim bozuluyor diye ama gecmeyince dun cekip resimlerini asistanina attim

Burnumun sagdan ve soldan hali çok farkli... sagdan tam istedigim gibi... ama soldan berbat!!!! aynaya bakmak bile istemiyorum soldan.6ayim bitti 7.aya giriyorum hala oram yamuk..

Ilk aylarda burnum odemden cok şiş oldugu icin bu kadar belli degildi çıkıntı. ödemlerim indikce azalacagina daha cok ortaya cikti tümseklik... ilk zamanlarda fotografta bile gozukmez dedi ozan bey ama suan baskalari da fark ediyor fotograflarda da gozukuyor hatta camdan yansimamda bile goruyorum.ilk gorusmemizde ameliyat sonrası herhangi bir sıkıntıda ben hastalarima her konuda yardimci olurum demisti ozan bey. umarim dedigi gibi olur ve bir an once bu goruntuden kurtulurum.ama enjeksiyonla duzelecek bir durum oldugunu hic dusunmuyorum.kemigin torpulenmesi gerek bence cunku odem degil basbaya kemik gibi

Dün Ozan beyle görüştüm. Asistaninin dedigi gibi enjeksiyonla halledilebilecek birseymis.megersem aylardir çıkıntı sandığım yerde aksine minik bi cukur varmis o goz yaniltiyormus.Burnuma dolgu enjeksiyonu yapildi ve hemen o an da egrilik gitti Ama dolgu maddesi oldugu icin cok endiseliydim surekli yaptirmam gerekecek mi?zararlı mi? diye...Uygulanan dolgu maddesinin hic bir zarari yokmus ve ömürlükmus.Aylar sonra aynaya hem sagdan hem soldan gülümseyerek bakmak super bir duygu.tekrar ameliyat olcam sanip cok korkup panik yapmistim Muayeneden cikar cikmaz şişmeden cektigim resmi atiyorum cunku ilk hafta biraz şişecekmis daha sonra oturacakmis ışığın yansımasından da anlaşıldığı gibi artik orası düz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…