Benim burnumda et vardı onuda aldırdım, bu Yüzden kanama fazla oldu, 10 gün burnumdan nefes alamadım, 10 gün Alçılı, 7 gün bantlı kaldı, yaklaşık 2,5 haftalık bi süreç oldu benim için.gamze hanımla gorustum , dun tekrar aradım ama sanırım yogunlardı. benım tek sıkıntım ıse gerı nasıl donecegım kac gun? ve tamponlarla nefes almak. panık oluyorum sılıkon delıklı tampon koyulacak dıye bılıyorm ama hıc mı nefes alınmıyor??
Sevgili Eda cok fazla soru soruyorum ama kusura bakma,Benim burnumda et vardı onuda aldırdım, bu Yüzden kanama fazla oldu, 10 gün burnumdan nefes alamadım, 10 gün Alçılı, 7 gün bantlı kaldı, yaklaşık 2,5 haftalık bi süreç oldu benim için.
Alçılıyken zaten krem ve sprey kullanılıyor, biraz rahatlatıyor onlar, silikonlar çıktıktan sonra ohhhh be diyorsun bol oksijen burun deliklerinden içeri girince :) bence korkulacak bey yok emin ellerdeolduktan sonra, benim yüzyüze görüştüğüm tek doktordu Ozan bey, gerek hakkındaki yorumlar gerekse yaptığı burunları Facebook'tan gördükten sonra ve tabi kendisiyle görüştükten sonra Gönül rahatlığıyla ameliyat olmaya karar verdim, bu arada ameliyat Olduğum Hastanedeki hemşirelerSevgili Eda cok fazla soru soruyorum ama kusura bakma,
benm burnumda bır sorun yok sadece estetık amaclı yıllardır begenmıyorum burnumu, oyuzden sence ne kdr kalır yada tıkanma olur mu nefes problem vs
Aynen bende face de vs gordum inanilmaz begendim ve bilmiorum ama baskabir dr ile gorusmek istemed.. kesn kararliyim ozan beyde tabi gorusmeye gitmem gerekiyor o ayri. Ben gamza hanmla gorustugmde bana bir hafta dedi. Tampon kaliyor dedi yuzde yirmilik bi nfes alma sagliyor dedi. Inanilmaz bi sekilde ameliyatmis anasteziymis vs hepsni gectm. Sadece tamponla nasl nefes alacagim. Sanki nefesm yetmeyecek gb. Panik pluyorum. Gamze hanm en onemsiz yerine takilmissn dedi ama elimde degil.. emnim sonuc mukemmel olacaktr. Ama iste tek olay tampon .. :)))Alçılıyken zaten krem ve sprey kullanılıyor, biraz rahatlatıyor onlar, silikonlar çıktıktan sonra ohhhh be diyorsun bol oksijen burun deliklerinden içeri girince :) bence korkulacak bey yok emin ellerdeolduktan sonra, benim yüzyüze görüştüğüm tek doktordu Ozan bey, gerek hakkındaki yorumlar gerekse yaptığı burunları Facebook'tan gördükten sonra ve tabi kendisiyle görüştükten sonra Gönül rahatlığıyla ameliyat olmaya karar verdim, bu arada ameliyat Olduğum Hastanedeki hemşireler
öncelikle merhaba :) ben şu an lise 3 de okuyorum üniversiteye birkaç değişiklik yaparak başlamak istiyorum bunlardan birisi de burun estetiği.. estetik yapıldıktan sonra burun doğal oluyor mu ben en çok bunu merak ediyorum ve fiyatı ne kadar cevap verirseniz çok memnun olurum ayrıca fotoğrafınız hala duruyorsa görmeyi de çok isterim şimdiden çok teşekkürlerArkadaşlar öncelikle merhaba,bugün dünyaya yeniden doğdum .bu ayın 25 sinde burun ameliyetı oldum.çocukluğumdan beri hep olmak istediğim ama her defasında kor kupta geri dönüş yaptığım bu ameliyatı sonunda oldum.Ozan doktorum siz mükemmelsiniz.hiç isminiz duymamışken bi anda internette yaptığınız video karşıma çıkarak gidip görüşmem hemen karar vermem,Allah sizi gönderdi bana.ne acı ne sızı.mutlak bi iş tam dört dörtlük olmaz diyorsunuz ya.sonuçtan,hastaneden hersey dört dörtlüktü.ameliyatım oldum bi gece hastenede kaldım orda da hastane çalışanları çok ilgililerdi gerçi hastane diyip duruyorum ama onun bile anlamıyorsunuz çünkü 4 yıldızlı otelden sadece eksiği havuzu yoktusonrasın da ne morarma, çok az şişim oldu ama oda abart ıkları gibi değildi.sonra bi hafta geçti . tamponlar içinde çok korkutmuşlardı beni ,insan hiç mi hissetmez Ozan doktorumun eli o kadar hafif ki ,hiç bir şey hissetmedim ve o an aynaya baktığım an direk Ozan doktoruma sarıldım. öncesinde çekilen resimde yapılan çalışmaların birebir aynısı diyebilirim.bir kez daha Ozan doktoruma ve asistanı gamze hanıma çok teşekkür ediyorum.iyi ki karşıma çıkmışsınız iyi ki.evet arkadaşlar bu konuda herkese yardımcı olabilirim.mail adresinizi yazarsanız ön yan fotograflarımı da atabilirim.bu konuda rahatsız olan herkesin mutlu olmasını isterim 
Merhaba kızlar yeni evlendiğm için o koşuşturma yerane arsında cvp veremedim ve resim koyamadım. Birazdan kendi kendime çelişeceğim için ve sizi yanlış yönlendirmiş olabilme ihtimalin için çok üzgünüm. Ozan balık a haziranda ameliyat oldum başta burun ucu diye konuştuk sonra ben eğrilik de düzelsin diye ek bi müdahele istedim anlaştık ve ameliyata karar verdik. Ameliyat sonrası 2 dk uğradı ertesi n hastaneden çıkarken yanıma bile gelmedi. Refakatçi arkadaşım olası bi durumda telefonunu istedi numarasını veremeyeceğini söyledi ki arkadaşım o anda sinirlendi zaten ama ben orta yolu buldum hep fazlasıyla iyi niyetliyimdir. Asistanı Gamze hanıma ulaşın o bana iletir dedi kız hemşire değil doktor değil ne alaka? Sonraki gün kanama fazlalaştı ve Ozan beye ulaşamadık Gamze hanım ilgilendi sağolsun ama insa ne kadar güvenebilir ki. Sonra sonra revizyon olduğu için geç de olsa iyileşti vs. Kısa kısa anlatayım alçım alındı tamponlarım çıktı burnumu gayet beğendim ki hala beğeniyorum. 1-2 ay kadar sonra kontrole gittim odasında müzk dinliyo kulaklıkları bile çıkarmıyo oturdum öyle bekliyo yamukluğundan tam tatmin olmadım dedim geçiştirdi konuyu başka yerlere getirdi inanılmaz derecede ilgilenmedi o kadar şaşırdım ve sinirlendim ki .!! Zaten evlilik hazırlıkları ev yerleştirme aışveriş düğün kına derken bi de buna canımı sıkmak istemedim hatta bu tavrını Gamze hanımla konuştum bildirdim ve asla bir daha ki estetik operasyonlarımda ve ya ufak şeylerde gitmeyeceğimi bildirdim. Cvp yazmakta çok geç kaldım kusura bakmayın ama şimdi çok vaktim var ilk fırsatta resim yüklicem
.bende yıllardır bu problem yüzünde n olmamaısdım şimdi dr bülent koçu burdan bsylmz diye bqyan tavsiyevrttii iyikide gitmişim ameliyat günümü aldım bekliyorum suanda kan degerlerim düşük oldugu için biraz beklemedeyim :)Sevgili Eda cok fazla soru soruyorum ama kusura bakma,
benm burnumda bır sorun yok sadece estetık amaclı yıllardır begenmıyorum burnumu, oyuzden sence ne kdr kalır yada tıkanma olur mu nefes problem vs
Çok kalkıkEki Görüntüle 1414936 Merhaba arkadaşlar.. Ben ozan beye hem burun hem meme protezi hem de meme dikleştirme ameliyatı oldum ve sonuç harika beni resmen baştan yarattı kendisine bu aralar karın germe operasyonu için tekrar başvuracağım. İşinde son derece profesyonel bir cerrah. Ameliyattan 2 ay sonra çektiğim yan profil resmini paylaşıyorum burnum tam oturmadığı halde sonuç bence muhteşemdi. İlgilenme konusuna gelince son derece mütevazi çok ilgili çok ince bir beyefendi. Hilal arkadaşımızın yaptığı yorumu okuyunca çok şaşırdım zannediyorum Ozan Balığı yanlış analiz etmiş. Anlatılanın tam aksine çok çok ilgili şeker gibi biri. Ona ne kadar teşekkür etsem azdır.
Ameliyattan 2 ay sonraki hali kalkık olması çok normal şimdi çok daha doğal duruyor kimse estetik olduğunu anlamıyor. Sevgiler :)Çok kalkık
ozan bey ve bekirsivri arasında gidip geliyorum sanırım ıkısıylede gorusup oyle karar verıcem. gorustukten sonra hemen bıle olbılırım ama tek sıkıtnım tampon:)Ben çok sık siteye giremediğimden geç cvp veriyorum kusıra bakmayın. Bende ilk görüşmede çok memnundum ki sizinle paylaştım ama ameliyat sonrası malesef sinir bozucu şeyler yaşandı. Yine de işinden memnunum nankörlük edemem sadece bu durumu herkes bilsin istedim çünkü ben sorunsuz biriyimdir asla sıkıntı yapmam saygı görmek için cımgar çıkarmak gerekmemeli... Kalite böyle bişey değil.!
Tamponu soran elipp85, canım benim revizyon olduğundan uzun zaman kalmıştı 8-9 gün kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?