Canım rica etsem resim gösterir misinbende buradaki yorumları ve ozan bey'in internetteki paylaşımlarını okuyup yaptırmaya karar vermiştim ama çok pişman oldum. burnumun ucu hem çok düşük hem de top şeklinde, başlarda şiş ondan diyordum ama 1 sene oldu artık şiş olmadığına eminim. yaptırdığımı en yakın arkadaşlarım bile anlamadı, ben söylüyorum ona rağmen a bir değişiklik yok ki diyorlar anlamıyorlar. verdiğim para bir yana, çektiğim acılar bir yana, psikolojim inanılmaz bozuldu, niye bu kadar kötü olduğunu düşünmeden bir gün bile geçiremiyorum. kendimi sürekli telkin ediyorum, sakin ol kendini bu kadar yıpratma, güzel olmadı tamam ama öncekinden kötü değil en azından diye ama üzülmekten kendimi alıkoyamıyorum. burnumu yaptırmadan önce yaptırıcam güzel olacak gibi bir tesellim vardı, çok araştırdım, uğraştım para biriktirdim, çok güzel düşüncelerle yaptırdım tamamen olumluydum ama şimdi çok pişmanım. ikinci ameliyatı olacak paramda yok, biriktirip ilerleyen senelerde olucam inşallah ama revizyon ameliyatlarında da başka bir yerden kıkırdak alınması gerekiyormuş, bu beni korkutuyor. ama bu hali ile de duramayacağım için eninde sonunda tekrar yaptırmak zorundayım, kaçabileceğiniz bir şey değil ki her aynaya baktığınızda direk burnunuzu görüyorsunuz, unutmanıza izin vermiyor, mümkün mertebe aynaya bakmamaya çalışıyorum ama bu da ne kadar mümkün illa ki bakıyorsunuz. siz siz olun çok iyi araştırın arkadaşlar, sonuç kötü olunca tahmin ettiğinizden çok üzülebiliyorsunuz. karar verdiğiniz doktora daha önce ameliyat olmuş bir tanıdık bulmaya çalışın, internetteki resimlere inanarak doktora karar vermeyin, onların üzerinde oynama yaptıklarını düşünüyorum.
fotonuzu koyabilirmisiniz söylediğiniz kadar kötü mü bende ürkmeye başladım ?bende buradaki yorumları ve ozan bey'in internetteki paylaşımlarını okuyup yaptırmaya karar vermiştim ama çok pişman oldum. burnumun ucu hem çok düşük hem de top şeklinde, başlarda şiş ondan diyordum ama 1 sene oldu artık şiş olmadığına eminim. yaptırdığımı en yakın arkadaşlarım bile anlamadı, ben söylüyorum ona rağmen a bir değişiklik yok ki diyorlar anlamıyorlar. verdiğim para bir yana, çektiğim acılar bir yana, psikolojim inanılmaz bozuldu, niye bu kadar kötü olduğunu düşünmeden bir gün bile geçiremiyorum. kendimi sürekli telkin ediyorum, sakin ol kendini bu kadar yıpratma, güzel olmadı tamam ama öncekinden kötü değil en azından diye ama üzülmekten kendimi alıkoyamıyorum. burnumu yaptırmadan önce yaptırıcam güzel olacak gibi bir tesellim vardı, çok araştırdım, uğraştım para biriktirdim, çok güzel düşüncelerle yaptırdım tamamen olumluydum ama şimdi çok pişmanım. ikinci ameliyatı olacak paramda yok, biriktirip ilerleyen senelerde olucam inşallah ama revizyon ameliyatlarında da başka bir yerden kıkırdak alınması gerekiyormuş, bu beni korkutuyor. ama bu hali ile de duramayacağım için eninde sonunda tekrar yaptırmak zorundayım, kaçabileceğiniz bir şey değil ki her aynaya baktığınızda direk burnunuzu görüyorsunuz, unutmanıza izin vermiyor, mümkün mertebe aynaya bakmamaya çalışıyorum ama bu da ne kadar mümkün illa ki bakıyorsunuz. siz siz olun çok iyi araştırın arkadaşlar, sonuç kötü olunca tahmin ettiğinizden çok üzülebiliyorsunuz. karar verdiğiniz doktora daha önce ameliyat olmuş bir tanıdık bulmaya çalışın, internetteki resimlere inanarak doktora karar vermeyin, onların üzerinde oynama yaptıklarını düşünüyorum.
fotonuzu koyabilirmisiniz söylediğiniz kadar kötü mü bende ürkmeye başladım ?
haklısınız sanırım zaten facebooktan araştırdım baya güzel burunlar gördüm size fiyat konusunda bilgi verildimi ? bende para biriktiriyorum da umarım bütçemi aşmazOzan beyin ameliyat ettiği ve çoooooooook güzel burunları olan hastalar biliyorum kendi gözlerimle de gördüm. İnstagramda ve facebookta paylaştığı hastalarında herhangi bir fotograf oynaması yok. Burunları nasılsa gerçekte,fotografta da öyle. Gayet başarılı operasyonları var. Yüzyüze görüş tüm doktorlarla.Benim aklımda 3 doktor vardı ama diğer 2 doktorun verdiği fiyatlar biriktirdiğim paranın 2 katı olduğu için onlara ameliyat olamadım.Forumlar bilgi edinmek için güzeldir ama yüzyüze doktorunla görüşmeden sadece burayla hareket edip karar verme.
amin cnm burnunun şuanki hali gayet iyi görünüyor inş sonradan da sorun çıkmaz tekrar bende hala araştırmadayım ama kışın olmayı düşünüyorum zaten şuan rahat bir şekilde doktor arayışındayım benimde burnumda kemer var birde burun deliklerim geniş biraz onlarıda küçülttük mü çok güzel olucak diye düşünüyorum :) umarım istediğim gibi olur en çok korktuğum şey pişman olmak çünkü :)Ben ameliyat olali 6 ay oldu. Ameliyat ucretleri degismis olabilir. Asistanini ararsaniz her sorunuzu cevapliyor.Yuzyuze gorusmede nasil birsey istediginizden emin olun ozan beye anlatin.Ben cok ani karar verip 2 gün sonra ameliyat oldum hemen.Ozan bey bana çk guven vermisti.ilk gorusmede soyle olsun boyle olsun derken 2.gorusmemde size birakiyorum lutfen dogal olsun ama demistim sadece.Evet ameliyattan sonra bahsettigim sorun oldu burnumda,ama ben herzaman sonuç odaklı bir insanım. Suan burnum gayet iyi gozukuyor bu goruntunun bozulmamasi icin dua ediyorumVe burnum kesinlikle eskisinden cok daha guzel gorunuyor. ama sonucta biz kabul edelim takıntılı insanlariz bir baskasi olsa benimki gibi bir burunla bir ömür gecirirdi ama ben daha iyisini istedim o yuzden o sorun moralimi cok cok bozmustu ama cok şükür halloldu gibi görünüyor :) Ama sutten agzi yanan biri olarak yogurdu ufleyerek yemek istiyorum suan yine de hemen sevinmek istemiyorum insaallah burnumdaki problem tekrarlamaz.Herkes her kime ameliyat olursa olsun saglikli tam istedigi gibi burunlara kavussun
cnm ben oldum 2010 da.göğüs ucundan olmaz demişti ben zorladım yaptı ama çok iz kaldı.ama memnunum tabi yıllar geçtikçe hafif sarktı ilk zamanlar süperdi .bende üstüne yatıyorum ama bu nedenlede olabilir.Memnunum yani.dirende takmamıştı.1 hafta zorlandım ama ben tek yaşadıgımdan ilk günler kolumu oynatırken bile acıyordu.yanında biri varsa iyi olur.başka sorun olursa yardımcı olurum.Arkadaslar Ozan beye meme ameliyati olan var mi,bilgi verin lutfen.
malesef fotograf gonderemem ama bilemiyorum tabi simetri sorunun için ayrıca konuş ltf çünkü ben farkında degildim.Ameliyatta koydugunda çok belirginleşince estetik olarak düzeltmeye çalışmış ama yeterli degil tabi.iz için kendisi gelmemi söylemişti ama ben düğün gibi işlerle meşgul oldugum için o dönem gidememiştim.Ama gitmeyi planlıyorum yakında.dikleştirme yapılmadı bende .bide çok sarkık degilse düşünme çünkü silikonla zaten kalkıyo bayaca.ama sen bilirsin tabi.birde üstüne yatma deforme ediyor benceCanim kac cc koydu sana,simetri problemim var,zaten en buyuk sorun o.Izini gorebilirmiyim,niye kotu oldu ki.
Bide diklestirme de olmali bende.Canim fotolarini gorebilirmiyim
Ben 11 Nisan da oldum meme altı kesisi ile bugün 11. Günüm 2. Kontrolüme gidicem inşallah şuan iyi hissediyorum kendimi normal ağrılar dışında bi sıkıntı çekmedim Ozan bey gerçekten iyi bir doktorArkadaslar Ozan beye meme ameliyati olan var mi,bilgi verin lutfen.
Canım ben 1 ay önce oldumArkadaslar Ozan beye meme ameliyati olan var mi,bilgi verin lutfen.
Canim gecmis olsunCanım ben 1 ay önce oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?