Dr.Ozan Balık Hasta Yorumları (Burun Estetiği

ne istediğini doktorla görüş. Ozan bey işinde iyi bir doktor bence. Ama estetik ameliyat şans işi biraz. Ben burnumdan daha cok beklentilerde olsam da cevremde ameliyat oldugumu bilenler cok begendi. Ameliyat oldugumu bilmeyenler hic anlamadi bile dogal oldu.Zaten anlamamaları biraz moralimi bozdu.Ama eski ve yeni burnuma bakınca estetik ameliyat olduguma hic pisman degilim.Her zaman daha iyisini isteriz ama.Ben daha ince olsun isterdim ama bu halinden de memnunum.önceki sayfalarda onceki sonraki resimlerim de var...Belki sana fikir verir.

beğendiysen mutlu oldum=) estetiğe sıcak bakanların hepsi beğeniyor, bakmayanlar ise ne gerek vardı burnun güzeldi diyor. Bakış açısına göre yorum da değişiyor =) Evet bahsettiğin yerde çıkıntı var, doktor bey yukarı doğru çekerek masaj yapmamı söyledi. Sanırsam törpü işleminden dolayı ödem var. Kontrolde aklımda o kadar soru vardı ki, burda bu var dedim ama neden oldu diye sormayı unuttum=) Zaten doktor bey şeker gibi olunca gülmekten,makaradan başka birşey yapmadım.
Senin gördüğün fotograf 1aylık+1.5haftalıktı. Umarım iner =) Ben önceki burnumdan minik isteğim olduğundan beklentilerim daha yüksek belki de ondan bu pesimistliğim.

Alçıdan çıktığında şoka girmiştim,uzun bir süre eblek eblek gezindim. Seninki ilk duruma göre ne kadar indi? gözle fark edilir bir değişim mi? yoksa sen incelediğin için mi anlıyorsun?

Ozan Beyin yaptığı burunlara bakınca karar vermiştim, facebookta sayfası var. Ordan çalışmalarına bakabilirsin. Ofisine gittiğinde de gösteriyor. Ne istediğini ne istemediğini anlat. Ameliyatı nasıl yapıcağını, neleri değiştirmeyi düşündüğünü kendisine sor. Doğal yapıyor zaten, baktığında bu estetik demiyorsun. Değişmesini de istiyorsan sorun yok öyle ise =)

Benden 1.5 ay önce ameliyat olduğunu bilmesem karıştırmış derdim=)) zira benden önce bir ameliyat yaptı.Benden sonra da başka bir ameliyata daha girdi =)

Ameliyat tarihinde yanlışlık yapmışım, gönderdiğim resim 1aylıkmış

Resmini kız kardesime de gösterdim çünkü ameliyat günü ve sonrasında hrp Yanımdaydi başını şişirmiştim. O da resmini görür görmez abla senin burnun da boyleydi suan çok indi bu kızın da iner bence çok belli dedi.o da senin burnunu cok begendi.Sana dedigim gibi ben ilk zamanlarda b ve m harfli kelimelerk soylemekte cok zorlaniyordum.dudaklarim bile kapandiginda ust dudagim garip duruyordu.Ama doktorumu sakin burnumu kaldirma cok dedigim icin doktor ameliyattan cikar cikmaz sakin korkma burnunu hic kaldirmadim inecek demisti o yuzden cok umursamadim.zaten indi de... ama benim 2.5ayım doldu o şişlik azaldı ama tamamen geçmedi. Muayene olmak icin 6.ayı beklemeli miyim sence yoksa 3 ay dolunca gitmeli miyim?

Bu arada bahsettigim şişlik burun kemiğinde ki çıkıntılı kısım.Ozan bey bana hiç masaj vermedi burnun çok güzel oldu sakın darbe alma,dokunma dedi sadece. Evet Ozan bey çok tatlı biri hep sorcam dediğim soruları muayeneye gittigimde unutuyorum :)

Öyle mi diyorsun? bende b ve m harflerini söylerken gerginlik hissediyorum.Tam kontrol edemiyorum o bölgeyi. Kız kardeşinde görüp inecek bence dediyse rahatladım=) hem de ne kadar bilemezsin=)) tek çare beklemek...
Üst dudağım pofuduk oldu, dudaklarım dolgun görünüyor. O da burundan inen ödemden sanırsam. Bantlarımı aldırmaya gittiğimde söyledim biraz kalkık oldu diye, doktor bey inecek inecek dedi. Bende daha fazla sormadım.

O şişlik kafanı meşgul ediyorsa kesinlikle 3. ayında git. Aklında soru işareti kalmasın.Bende merak ettim şimdi.Bakalım doktor bey ne diyecek, ama telaş da yapma. Sonuçta 6 ayı doldurmadan hiçbirşey tam belli, kesin değilmiş. Şu zamanın çabucak geçmesini isteyeceğim hiç aklıma gelmezdi =)

Ameliyat olacaktın, oldun mu? nasılsın merak ettim...
Cnm ameliyat oldum, gayet iyi gitti her yaklaşık üç hafta olu, şişlik var daa yandan akınca burnumun ucuna doğru hafif bir çukurluk var daha yeni oldu, doktorun asistanı Gamze Hanımı Aradım, ödem (şişlik) yer değiştirmiştir dedi, bakalım, 2 hafta sont kontrolüm var o zama daha iyi olur inş

Hadi gecmiş olsun:) iyi gectigine cok sevindim. Umarim istedigin gibi olmustur. Evet odem olur, yer yer oynar, yerini degistirir diyorlar.

Benim şuan moralim cok bozuk.ilk gittigimde ozan beye burun ucumun top gibi goruntusunden rahatsiz oldugumu soylemistim defalarca.İlk zamanlardan beri burun ucum hep top. ödemdir 6 aya gecer dedi 3ay bitti hala top gibi. sag taraftaki şişlik icin de ödemdir gecer dedi asistanı gamze hanım o da aynen olduğu gibi duruyor.Moralim cok bozuk :s Etrafimda hic kimse anlamadi bile

evet burun kemerim gitti evet burun ucumu kaldirmadigi icin onden burun deliklerim gorunmuyor. bu durumlardan cok memnunum.ama ne olurdu sanki burun ucumu inceltse kemeri tamamen alsa boyle ufak da olsa çıkıntı kalmasa ben de bunları kafama takmasam

arkadaslar bende ozan beyı dusunuyorum amelıyat ıcın , gıdıp gorusmedım fakat asıstanı gamze hanım ıle gorustum.
bana detaylı bılgı verır mısınız?
en buyuk korkum tamponlarla nefes alamak...
morlukların yogunlasması vs

Detaylı bilgiyi Ozan Bey'le görüştüğün takdirde kendisi verecektir zaten, Ozan beye Yeni ameliyat biri olarak söyleyebilirimki, çok ilgili alakalı, sorduğun her sorunun cevabının içtenlikle alıyorsun, ayrıca eli çok hafif , benim çok fazla morlukarım olmadı, 1 haftada toparladım, ama burnum hala Şiş, tamponlarla nefes alma konusuna gelince ben nefes alamamıştım, ama silikon tamponlar çıktıktan sonra nefes alma problemi bitti sayılır, burun içinde hala şişlikler olduğu için tam anlamıyla nefes alamıyorum.

Muhakak nfees problemi olacak.. fakat inanilmaz panik yaptm kendome evde deneme yapip druyrm nefes alamayim panik oluyrm agzmdan aldigm nwfes yeterli gelmiyor?cokmu skntili gercekten. Ve ne kadar odediniz?

Muhakak nfees problemi olacak.. fakat inanilmaz panik yaptm kendome evde deneme yapip druyrm nefes alamayim panik oluyrm agzmdan aldigm nwfes yeterli gelmiyor?cokmu skntili gercekten. Ve ne kadar odediniz?
Birdee bir haftaa ise donebilirmiyiz?tamponlar alcilar vs cikiyor mi ilk hafta icinde

Birdee bir haftaa ise donebilirmiyiz?tamponlar alcilar vs cikiyor mi ilk hafta icinde
Alçının burunda kalma süresi sizin kemik yapınızla alakalı, benim burun kemiklerimin kalın olduğunun söyledi Ozan bey bu nedenle 10 gün alçılı kaldı, 1 haftada bantlı, burun Alçılı haldeyken nefes alma problem oluyor, şöyleki gece sık sık su içmeye kalkmak zorundasın, dilin damağın kuruyor, ama sonucu düşününce bunları pek dert etmedim, fiyatlar yeni yılda değişmiş olabilir. Gamze hanım bu konuda size yardımcı olacaktır eminim.

gamze hanımla gorustum , dun tekrar aradım ama sanırım yogunlardı. benım tek sıkıntım ıse gerı nasıl donecegım kac gun? ve tamponlarla nefes almak. panık oluyorum sılıkon delıklı tampon koyulacak dıye bılıyorm ama hıc mı nefes alınmıyor??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…