Dr.Ozan Balık Hasta Yorumları (Burun Estetiği

Merhaba, yıllardır kadınlar kulübünün takipçisiyim Tup bebek forumlarında aktif kullanıcıydım ) ancak ilk defa bu foruma kendimde bir mesaj yazma zorunluluğu hissettim çünkü burun estetiği konusunda sizlerden gelen her cümle benim içim oldukça değerliydi ve ben de aynı yardımı başkalarına sağlamak istiyorum.

Kız kardeşim (25 yaşında) bundan 2 buçuk ay önce Op.Dr. Ozan Balık tarafından rinoplasti ameliyatı oldu ve 17 yaşındaki kızım da yarın aynı ameliyatı sabah olacak inşallah. Biliyorum sizlerin de bizim gibi oldukça sorusu vardır ama bizim özellikle odaklandığımız iki şey vardı: birincisi ameliyatın zorluğu, ikincisi ise ortaya çıkacak olan görüntü.

Öncelikle kendimin bundan 9 sene önce bir burun estetik ameliyatı geçirdiğimi belirteyim. (Evet galiba genetik olarak karakteristik burunlarımız var ) Ben kendi yaşadıklarıma göre kardeşimi ameliyat sürecine hazırlamıştım. Korkutucu bir benzetme olmasın ama kamyon çarpmışa döneceksin bile demiştim. Yaşadıklarımız ise tam tersi oldu ve bu durum hepimizi hem şaşırttı hem de oldukça mutlu etti. Kardeşim ameliyattan çıktığında ne bir morluğu ne de şişlik söz konusuydu. Tek şikâyeti kolundaki acıydı. (Hastane bu konuda başarısızdı diyebilirim çünkü damar yolu açmak için 4 farklı yeri denediler ve her giriş morarmıştı.)

(Bu arada 36-48 saat arası anlatıldığı şekilde buz uygulamasını yapmak çok önemli,.)

Normalde kızımın bu yaşta böyle bir ameliyatı kaldıramayacağını düşünürken, bu deneyim ameliyatı erteleme kararımı gözden geçirmeme neden oldu ve hatta değiştirdi.

Önemsediğimiz ikinci konu ise ortaya çıkacak olan görüntüydü. Kardeşim özellikle çok kalkık ya da ameliyatlıyım diye bağıran bir burnunun olmasından tedirgindi. Ozan Bey bizi bu konuda da mutlu etti. Oldukça doğal ve klasik söylem olan “karşıdan bakıldığında deliklerin içi görünmeyen” sevimli bir burnu oldu.

Kızımın ameliyat ve sonrasını da ki gelişmelerinde sizlerle paylaşmayı düşünüyorum.

Bu ameliyatı geçirecek herkese diledikleri gibi bir sonuç diliyorum.

Evet hanımlar kızım Çarşamba günü ameliyat oldu gayet başarılı geçti çok şükür . gelecek Perşembe saat 12 de tampon lar çıkacak ameliyat hemen sonra fotoğraf çektim . Biraz yorgun e kolay değil yeni bir burun yapıldı tüm bu süreçte yanımızda olan Gamze Hanım'a da güler yüzü ve samimiyeti ile hep destek oldu. ( özelikle belirtmek istememin nedeni Ozan beyin asistanı gibi değil bizim yakınımız gibi hissettirdi )

Hanımlar sizler için 1. fotoğraf ameliyat öncesi ( Gamze hanımla biraz çirkinlik yaptılar ) , 2.fotoğraf amelıyattan çıktıktan 10 dk sonrası ( çok yorulmuş benım küçük kızım ), 3. resim ertesi gün hastane çıkışı ( hemen başladık yan profil poz vermeye )

Hepinize doğal güzel burunlar :)

Eklentiler

• IMG_4322.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 1.348
  • IMG_4339.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 1.783
  • IMG_4347.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 1.683

Meraba bende ozan beye ameliyat olmak istiyorum sizden bilgi almam mumkun mu cok kararsizim bu konuda

ben varım canım muayenemi oldum tarihi de mayıs haziran gibi alıcam bişey sormak istersen yanıtlarım :)

Canim.hasta resimlerini gosterdimi ben burda bir kac kisi gordum.ama.sadece bitanesi var sarisin uzun sacli bi onu begendim digerleri face de resimlerden cok farkli geldi bana face dekiler daha gzl ... gerci internet uzeri doktor bulup.gitmeyi dogru bulmiyorum cunki daha once bu hatayi yaptim ve pisman olmak istemiyorum yine senin su anki.burnun nasil ve nasil.yaptirmak istiosun ?

canım bende öncelikle deviasyon var onun tedavisi olucak bide kemer var o alınacak ozan bey gayet işinde başarılı bi doktor hastalarının yorumlarını hergün takip ediyorum instagram üzerinden görebilirsin çok başarılı burunları bide sen gidince sana özel çizim yapıyor o yönden çok güzel bence pişman olmazsın

yapılcak işleme göre değişebilir sadece burun ucu düşmesi olan hastaya 6 bin demiş ama tabi sizin burnunuza göre değişebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…