- 17 Aralık 2018
- 10
- 4
- 6
- 32
Çok teşekkkür ederimBizler tahmin ediyoruz tutuyor bazen tutmuyor rabbim gönlündekini saglıkla versin inşallah
Yok degil ikinci ALLAH nasip ederseİlk bebekmi
Çok teşekkür ederim yorumunuz için :) 12 haftalıkErkek gibi 11 hafta sanırım
Burada görünüyor gibi değilmi?Nubu göremedim
Ayy hic farketmemisim simdi siz yazinca farkettim12 +4 yazmışınız o nedenle 11 hafta varsa diye sordum cnm
Kusura bakmayin Net degil derken ultrason goruntusunden bahsettiniz dimi yoksa cinsiyet tahmini icinmi soylediniz acabaİlk bebekmi
Evet usg görüntüsü net degilKusura bakmayin Net degil derken ultrason goruntusunden bahsettiniz dimi yoksa cinsiyet tahmini icinmi soylediniz acaba
Yok tatlım net degilBurada görünüyor gibi değilmi?
A Anneolmakmucize size yaptıgım yorum canım net degil vs yazmışım cevabımı alıntıladımNet degil diklik göremedim gibi kız sanki bi önceki usg varsa paylaşırmısınız 11 hafta varsa
Değişmez inşallah :) Teşekkür ederimEvet hatırladım sanki 15 hafta yanılmaz diyorum ama siz yinede 18 haftayı bekleyin derim
Anladim tesekkurler dedigim gibi hic durmadi minjosEvet usg görüntüsü net degil
Daha once erkek demistiniz cunku 9 haftalik usg yeŞekline göre kuş gibi geldi nub tan anlamıyorum
Tahmin sadece benim ki bir kaç haftaya doktor söyler zaten hayırlı evlat olsun inşallahDaha once erkek demistiniz cunku 9 haftalik usg ye
11. Haftada şekil almamış kız olabilirKizlar 11. Haftadayiz cinsiyet tahmin alabilirmiyim rica etsem
Ayy insallah saglikli olsun yavrumda benimkisi merak iste11. Haftada şekil almamış kız olabilir
Aminn tesekkulerTahmin sadece benim ki bir kaç haftaya doktor söyler zaten hayırlı evlat olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?