Cinsiyet belirsiz 15 haftalık. Kıza yatkın gibi ama göstermiyor dedi doktor. Sizin Bi tahminini varmıAman canım valla hiç gerek yok ilk heyecanım kalmadı, zaten buralardayım doğunca derim. Belirtiler erkeği gösteriyor ama ben kız hissediyorum
Erkek diyorumBuda ilk gönderdiğim resimdi
İkiside aynı gün çekildi..12+6 çıktı burda ölçüm diğer resimde 12+5.
Yorumlarınızı bekliyorum
Haftaya doktora gideceğim bakalım bıdığımın cinsiyeti neymiş. Yazarım burayaErkek diyorum
Başka usg varmı nubta diklik var gibi 10+ hafta sanırımKizlar 11. Haftadayiz cinsiyet tahmin alabilirmiyim rica etsem
11 yada 12 olmalı daha minik ama şekil almamışşa kız derler seninkide sekil almamış
Erkek gibiBuda ilk gönderdiğim resimdi
İkiside aynı gün çekildi..12+6 çıktı burda ölçüm diğer resimde 12+5.
Yorumlarınızı bekliyorum
Ay hadi inşallah11 yada 12 olmalı daha minik ama şekil almamışşa kız derler seninkide sekil almamış
Hadi bakalım bilenden isim tavsiye isterimErkek gibi
12 usg olmalı 15 haftada nub olmuyor şekil olarak kız gibiCinsiyet belirsiz 15 haftalık. Kıza yatkın gibi ama göstermiyor dedi doktor. Sizin Bi tahminini varmı
Canim evet 10 +5 günlük suan buradan bak istersen net degil cokBaşka usg varmı nubta diklik var gibi 10+ hafta sanırım
Şekil almamış kişiler olabilir bu bebişCanim evet 10 +5 günlük suan buradan bak istersen net degil cok
Anlamadim canim ne demek istediginiŞekil almamış kişiler olabilir bu bebiş
Ayyy ne yaz mışım kız olabilir dicektimAnlamadim canim ne demek istedigini
Ay insallah gönlümden hep kiz geciyor bakalimAyyy ne yaz mışım kız olabilir dicektim
Hayırlı evlat olsun inşallah benm de bi kızım olurAy insallah gönlümden hep kiz geciyor bakalim
Cinsiyet belirsiz 15 haftalık. Kıza yatkın gibi ama göstermiyor dedi doktor. Sizin Bi tahminini varmı
Kız gibi yinede sen 11+ yada 12 hafta usg paylasırsın cnmCanim evet 10 +5 günlük suan buradan bak istersen net degil cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?