dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Bu minnoşun yorumlamak mümkün mü acaba azıcık küçük ama yine de biraz şekillenmiş gibi geldi bana

Eklentiler

• IMG-20190611-WA0008.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 39
Bu minnoşun yorumlamak mümkün mü acaba azıcık küçük ama yine de biraz şekillenmiş gibi geldi bana
8 hafta filan sanırım daha minik cnm 11 yada 12 hafta olmalı ben bu usg ye kız diyorum ama en dogrusu 12 hafta olmalı

Evet küçük minnoşum 8 haftalık ama anası heyecandan geberecek 12 haftalık atarım yine

Bizimki bugün kesinleşti. Erkek olucak kafa yapısı kıza benziyr demiştiniz. Haber vereyim dedim teşekkür ederim. Hayırlı günler

Noldu ögrendinizmi

Mrb kızlar nasılsınız ALLAH rızası için Benim bebeğine de yorum yapabilir misiniz? 8 hafta 5 günlüğüz.

Eklentiler

• IMG_20190613_103150.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 44
Mrb kızlar nasılsınız ALLAH rızası için Benim bebeğine de yorum yapabilir misiniz? 8 hafta 5 günlüğüz.
12 hafta olmalı 8+5 gune göre sekil almamış ben kız diyorum yinede 12 hafta usg paylaşın

Ikra meyra sazoom ve Havalianne__ slm kızlar daha önce size bi arkadaştan bahsetmiştim 8 ay boyunca kız demişti ya doktorlar kadın 1 hafta önce doğum yaptı ve bi oğlu oldu ustelik kadinin daha onceki dogumu sezaryan olmasına rağmen bunu normal dogum yapmış haber ver demiştiniz bende dün öğrendim

Merhaba arkadaşlar 12 haftalık bugün baktı doktor %51 kız dedi, nubta sanki kıza benziyor sizce nedir?

Eklentiler

• D0236BB0-E4F0-417D-B57E-4C9F4BFADE19.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…