- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
Nerelerdsin canım görünmüyorsun aşk olsunKız gibi canım
Kac haftalıkBu minnoşun yorumlamak mümkün mü acaba azıcık küçük ama yine de biraz şekillenmiş gibi geldi bana
8 hafta filan sanırım daha minik cnm 11 yada 12 hafta olmalı ben bu usg ye kız diyorum ama en dogrusu 12 hafta olmalıBu minnoşun yorumlamak mümkün mü acaba azıcık küçük ama yine de biraz şekillenmiş gibi geldi bana
Nerelerdsin canım görünmüyorsun aşk olsun
Oyy kolay gelsin kuzum evet 26 hafta 12 haftan kalmış canımCanım yavaştan ağırlaştım artık 6 ay bitti, hem çocuklar hem hamilelik fırsatım pek olmuyor valla
Sizin cinsiyet belli oldumu kardeşim? Gösterdimi bıdıkCanım yavaştan ağırlaştım artık 6 ay bitti, hem çocuklar hem hamilelik fırsatım pek olmuyor valla
Noldu ögrendinizmiValla zaman geçmiyor ya bana. Bayramdan sonra söyleyeceğim dedi doktorum ve tarama sonucunda alırsın dedi. Cinsiyet partisi yapıcaz bide korktum şimdi yanılmalardan dolayıboşuna masraf yapmayım sonra başka cinsiyet çıkmasınn. Ben kız hissediyorum ama burda erkek denildi hayırlısı olsun bakalım
Saglıkla gelsin paşacanBizimki bugün kesinleşti. Erkek olucak kafa yapısı kıza benziyr demiştiniz. Haber vereyim dedim teşekkür ederim. Hayırlı günler
Kusura bakmayın o zmn kafa yapısı ilk attığımda kız demiştiniz o aklımda kalmış bu mesajı yeni gördüm.
12 hafta olmalı 8+5 gune göre sekil almamış ben kız diyorum yinede 12 hafta usg paylaşınMrb kızlar nasılsınız ALLAH rızası için Benim bebeğine de yorum yapabilir misiniz? 8 hafta 5 günlüğüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?