Slm canım hayırlı olsun nasıl oluyor o ben hiç anlamıyorum ayeıntılıya girmemişmi?Ikra meyra sazoom ve @SLVESTER slm kızlar daha önce size bi arkadaştan bahsetmiştim 8 ay boyunca kız demişti ya doktorlar kadın 1 hafta önce doğum yaptı ve bi oğlu oldu ustelik kadinin daha onceki dogumu sezaryan olmasına rağmen bunu normal dogum yapmış haber ver demiştiniz bende dün öğrendim
Valla canım bende bilmiyorum kadınıda tanımıyorum eltimin arkadaşı ama doğdu kadın ve oğlu olduSlm canım hayırlı olsun nasıl oluyor o ben hiç anlamıyorum ayeıntılıya girmemişmi?
Amin canım inşallah yani bazende olsa yanılma oluyor çünkü banada 15 ve 18 haftada erkek dedi ama şimdi kız diyorlarMerhaba kızlar hepimizin hamileliği hayırlı olsun. Rabbim kazasız belasız kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah. Ben pcos olduğum için benim tam Doğum tarihi net değil. Bir hafta önce veya sonra diyor doktorlar. Kızlar dün kontrolüm vardı. Doktor 18 haftalık dedi. Cinsiyet erkek dedi. Bundan sonra değişme ihtimali varmı. Bir kızım var.
Böyle olaylar olunca ilk sorum bu oluyor çünkü hep ayrıntılıya gitmeyen ve hep 1 dk.la yetinen annelerde oluyor böyle olaylar ben 3 ayrı usg dk.da oldum hepsi de erkek dedi pipisini görtererekValla canım bende bilmiyorum kadınıda tanımıyorum eltimin arkadaşı ama doğdu kadın ve oğlu oldu
Ikracim bugunki ultrason bu daha netti ekranda ama kagitta o kadar degil yinede bakarmisim12 hafta olmalı 8+5 gune göre sekil almamış ben kız diyorum yinede 12 hafta usg paylaşın
Sen tm garantiye gittmişsinBöyle olaylar olunca ilk sorum bu oluyor çünkü hep ayrıntılıya gitmeyen ve hep 1 dk.la yetinen annelerde oluyor böyle olaylar ben 3 ayrı usg dk.da oldum hepsi de erkek dedi pipisini görtererek
Erkek cnmIkracim bugunki ultrason bu daha netti ekranda ama kagitta o kadar degil yinede bakarmisim
ErkekBenimki kız mı erkek mi anlayan arkadaşlar var mı ben çelişkide kaldım.
O zamanda soylemiştim kız deyip oglu olanı oglan deyip kız olanı rabbim gönüllerdekini bazen süpriz yapabiliyor saglıkla buyusun paşacanIkra meyra sazoom ve @SLVESTER slm kızlar daha önce size bi arkadaştan bahsetmiştim 8 ay boyunca kız demişti ya doktorlar kadın 1 hafta önce doğum yaptı ve bi oğlu oldu ustelik kadinin daha onceki dogumu sezaryan olmasına rağmen bunu normal dogum yapmış haber ver demiştiniz bende dün öğrendim
Bu usg kaç haftalıkKızlar bana da bir yorum yapar mısınız?Doktorum henüz erken bir şey söyleyemeyiz dedi. Pipi görünmüyor ama 2 hafta sonra görüne de bilir dedi. 14.haftadayımEki Görüntüle 2278438
14Bu usg kaç haftalık
Size usg vermiyormu daha öncekilerde böyle net degildiMerhaba arkadaşlar 12 haftalık bugün baktı doktor %51 kız dedi, nubta sanki kıza benziyor sizce nedir?
Kız bence 14 haftada nub olmaz 11 yada 12 hafta olmalı görüntüsüne kız diyorum
Erkek olsaydı belli olurdu diye düşünüyorum ben de değil mi? 14 de artık yaniKız bence 14 haftada nub olmaz 11 yada 12 hafta olmalı görüntüsüne kız diyorum
Meltemcim 12 haftalik olduk sende bir bakarmisin canim11. Haftada şekil almamış kız olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?