dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Slm canım hayırlı olsun nasıl oluyor o ben hiç anlamıyorum ayeıntılıya girmemişmi?

Merhaba kızlar hepimizin hamileliği hayırlı olsun. Rabbim kazasız belasız kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah. Ben pcos olduğum için benim tam Doğum tarihi net değil. Bir hafta önce veya sonra diyor doktorlar. Kızlar dün kontrolüm vardı. Doktor 18 haftalık dedi. Cinsiyet erkek dedi. Bundan sonra değişme ihtimali varmı. Bir kızım var.

Amin canım inşallah yani bazende olsa yanılma oluyor çünkü banada 15 ve 18 haftada erkek dedi ama şimdi kız diyorlar

Normalde 8 usg de 9 haftalik belli olur mu acaba bir kizim var bunu da merak ediyorum

Eklentiler

• IMG-20190611-WA0003.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 61
Valla canım bende bilmiyorum kadınıda tanımıyorum eltimin arkadaşı ama doğdu kadın ve oğlu oldu
Böyle olaylar olunca ilk sorum bu oluyor çünkü hep ayrıntılıya gitmeyen ve hep 1 dk.la yetinen annelerde oluyor böyle olaylar ben 3 ayrı usg dk.da oldum hepsi de erkek dedi pipisini görtererek

Kızlar bana da bir yorum yapar mısınız? Doktorum henüz erken bir şey söyleyemeyiz dedi. Pipi görünmüyor ama 2 hafta sonra görüne de bilir dedi. 14.haftadayım

Benimki kız mı erkek mi anlayan arkadaşlar var mı ben çelişkide kaldım.

Eklentiler

• IMG_20190613_153828.webp
    53 KB · Görüntüleme: 55
O zamanda soylemiştim kız deyip oglu olanı oglan deyip kız olanı rabbim gönüllerdekini bazen süpriz yapabiliyor saglıkla buyusun paşacan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…