dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Ilgin icin cok tesekkur ederim canim skilmadan bizim merakimizi gidermen kalbinin guzelligi Allah seni hep iyilerle karsilastirsin
Rc ederim ne demek estgfurullah guzel duana amin diyorum tatlım rabbim senin guzel gönlünün istedigini nasip etsin saglıkla versin inşallah

Size usg vermiyormu daha öncekilerde böyle net degildi
Veriyor aslında ama daha net diye ekran fotoğrafı paylaştım tam bacak kısmıydı o yüzden, ekran resmini tekrar koydum işaretlediğim yer nub değilmi? Usglerde aşağıda bu arada, teşekkürler.

Eklentiler

• BA1F5F24-B052-42D1-A943-DD1FD52429D5.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 59
  • 9F4B4963-FBAC-4625-BC1C-7B37F44BB338.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 53
  • 41E1F883-78F7-45E0-BBE8-9E02B297DA39.webp
    26 KB · Görüntüleme: 52
Kızmı gönlünüzdeki rabbim saglıkla nasip etsin bizler tahmınciyiz
Valla bi kizim var canim yine kiz olsa uzulmem ama esim cok iyi biri onu cook seviyorum o kizimiza cok duskun eve gelir gelmez yanina alir uyuyana kadar yanindan ayirmaz ama oda birde oglum olsun diyor Insallah bende o yuzden bunun erkek olmasini cok istiyorum canim

Veriyor aslında ama daha net diye ekran fotoğrafı paylaştım tam bacak kısmıydı o yüzden, ekran resmini tekrar koydum işaretlediğim yer nub değilmi? Usglerde aşağıda bu arada, teşekkürler.
2 usg diklik var erkek sanki

Çok teşekkür ederim doktorumu da seviyorum aslında ama garantici davrandı sanırım biraz. Hadi hayırlısı
Sızin gönlünüzden hangisi geçiyor rabnim onu size saglıkla nasip etsin inşallah ilk bebekmi

Yok o nub degil

2 usg yakınlaştır dr + koydugunun sag tarafında diklik var bakarsan oraya görürsünüz

Bir de 11+4 tahmin ettiyse güvenmeyin 13+ dogruluk payı vardır 11+ ya kadar kız ve erkek nubu benzer azda olsa siz 12+ dan sonrasına itimat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…