- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
Dr.una baglı canım ıyi dr denk geldiysen iyi bakar söyler ama kız bu usgErkek olsaydı belli olurdu diye düşünüyorum ben de değil mi? 14 de artık yani
Ilgin icin cok tesekkur ederim canim skilmadan bizim merakimizi gidermen kalbinin guzelligi Allah seni hep iyilerle karsilastirsinErkek cnm
Amin canımO zamanda soylemiştim kız deyip oglu olanı oglan deyip kız olanı rabbim gönüllerdekini bazen süpriz yapabiliyor saglıkla buyusun paşacan
Kızmı gönlünüzdeki rabbim saglıkla nasip etsin bizler tahmınciyizMeltemcim 12 haftalik olduk sende bir bakarmisin canim
Rc ederim ne demek estgfurullah guzel duana amin diyorum tatlım rabbim senin guzel gönlünün istedigini nasip etsin saglıkla versin inşallahIlgin icin cok tesekkur ederim canim skilmadan bizim merakimizi gidermen kalbinin guzelligi Allah seni hep iyilerle karsilastirsin
Çok teşekkür ederimDr.una baglı canım ıyi dr denk geldiysen iyi bakar söyler ama kız bu usg
Veriyor aslında ama daha net diye ekran fotoğrafı paylaştım tam bacak kısmıydı o yüzden, ekran resmini tekrar koydum işaretlediğim yer nub değilmi? Usglerde aşağıda bu arada, teşekkürler.Size usg vermiyormu daha öncekilerde böyle net degildi
Valla bi kizim var canim yine kiz olsa uzulmem ama esim cok iyi biri onu cook seviyorum o kizimiza cok duskun eve gelir gelmez yanina alir uyuyana kadar yanindan ayirmaz ama oda birde oglum olsun diyor Insallah bende o yuzden bunun erkek olmasini cok istiyorum canimKızmı gönlünüzdeki rabbim saglıkla nasip etsin bizler tahmınciyiz
Aynı ikinci oğlumun usg sı gibi baştan kız gibi geldi ben kızım olmasını cok istediğim için herkesi kıza benzetiyorum ama senin ki erkek Canım bence sağlıkla gelsin sonucu yazMeltemcim 12 haftalik olduk sende bir bakarmisin canim
Tamm canim yazicam tesekkur ederim yorum icinAynı ikinci oğlumun usg sı gibi baştan kız gibi geldi ben kızım olmasını cok istediğim için herkesi kıza benzetiyorum ama senin ki erkek Canım bence sağlıkla gelsin sonucu yaz
2 usg diklik var erkek sankiVeriyor aslında ama daha net diye ekran fotoğrafı paylaştım tam bacak kısmıydı o yüzden, ekran resmini tekrar koydum işaretlediğim yer nub değilmi? Usglerde aşağıda bu arada, teşekkürler.
Sızin gönlünüzden hangisi geçiyor rabnim onu size saglıkla nasip etsin inşallah ilk bebekmiÇok teşekkür ederimdoktorumu da seviyorum aslında ama garantici davrandı sanırım biraz. Hadi hayırlısı
İnşallah cnm ya bizde erkek istiyoruz ama doktor %51 kız dedi tabiki sağlıklı olsun hiç önemli değil ama gönlümüz erkekten yana. Ekran görüntüsünde çerçeveye aldığım yer sizce nub değilmi?2 usg diklik var erkek sanki
Yok o nub degilİnşallah cnm ya bizde erkek istiyoruz ama doktor %51 kız dedi tabiki sağlıklı olsun hiç önemli değil ama gönlümüz erkekten yana. Ekran görüntüsünde çerçeveye aldığım yer sizce nub değilmi?
2 usg yakınlaştır dr + koydugunun sag tarafında diklik var bakarsan oraya görürsünüzVeriyor aslında ama daha net diye ekran fotoğrafı paylaştım tam bacak kısmıydı o yüzden, ekran resmini tekrar koydum işaretlediğim yer nub değilmi? Usglerde aşağıda bu arada, teşekkürler.
Bir de 11+4 tahmin ettiyse güvenmeyin 13+ dogruluk payı vardır 11+ ya kadar kız ve erkek nubu benzer azda olsa siz 12+ dan sonrasına itimat edinİnşallah cnm ya bizde erkek istiyoruz ama doktor %51 kız dedi tabiki sağlıklı olsun hiç önemli değil ama gönlümüz erkekten yana. Ekran görüntüsünde çerçeveye aldığım yer sizce nub değilmi?
Tam anlamadım cnm ama sen daha iyi anlıyorsun tabi umarım öyledir valla çok seviniriz 22 sinde tekrar gideceğiz bakalım ne çıkacak.2 usg yakınlaştır dr + koydugunun sag tarafında diklik var bakarsan oraya görürsünüz
Sata göre şuan tam 12 yim aslında ama ölçüme göre 11+5 im, cnm valla sağlıklı bir erkek olsun dile benden ne dilersen:)Bir de 11+4 tahmin ettiyse güvenmeyin 13+ dogruluk payı vardır 11+ ya kadar kız ve erkek nubu benzer azda olsa siz 12+ dan sonrasına itimat edin
Estagfurullah rabbim gönüllerdekini saglıkla nasip etsin butun dileğim bu yöndeSata göre şuan tam 12 yim aslında ama ölçüme göre 11+5 im, cnm valla sağlıklı bir erkek olsun dile benden ne dilersen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?