- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
16 haftaya girmişiniz dr gitmedinizmi
Kız gibi
AynenSen tm garantiye gittmişsin
Bu arada 2. Usg nin ekran görüntüsünüde buldum:))Estagfurullah rabbim gönüllerdekini saglıkla nasip etsin butun dileğim bu yönde
20 sinde randevum ondan canım16 haftaya girmişiniz dr gitmedinizmi
Kız sankiTeyzeleri bizide yorumlarmisiniz? 11+4 tük ama biraz fazla büyümüsüz doktorumuz 12+4 olarak degistirdi.Benim ilk cocugum erkekti ve nubumuz da 30 derecelik aciyla havaya dogru dikti yani resmen ben erkegim diyordu.Bu bebegimde öyle birsey göremedigim icin kiz gibi geldi birde sizlere sormak istedim
Banada yorum lutfeennnGozunaydin canımsana demiştim senin de net erkek diye :) hadi tekrar hayırlı olsun.
Erkek gibi cnmBu arada 2. Usg nin ekran görüntüsünüde buldum:))
Ikracim cok ustune geliyorum ne olur kusuruma bakma inan erkek olmasini o kadar cok istiyorumki dayanaymayip sana sunu sormak istiyorum tahminlerinde hic yanildinmi yada yuzdelik olarak yanilman kac oldu senin tahminine cani gonulden inaniyorum ama dedigin gibi takdir AllahinErkek gibi cnm
Cnm çok tsk ederim zaman ayiripta cvp verdigin icinKız sanki
Bilgiler banada bir yorum yaparmisin burdaki arkadaslar sagolsun kirmadilar yaptilar ama kimi kiz dedi kimi erkek birde sen yorum yapiver lutfenAy csnim ya cook uzuldum .Allahim sabir versin sana ve ailene.inan yazinj okuyunca cok kotu oldum ya.tuylerim diken diken oldu.
Canım tutanda oldu cogunluk tuttu 10 kişiden 2-3 kişi tutmadı .rabbim gönlündekini versin inşallah erkek bebeginIkracim cok ustune geliyorum ne olur kusuruma bakma inan erkek olmasini o kadar cok istiyorumki dayanaymayip sana sunu sormak istiyorum tahminlerinde hic yanildinmi yada yuzdelik olarak yanilman kac oldu senin tahminine cani gonulden inaniyorum ama dedigin gibi takdir Allahin
Ne zaman oldu bu olayIkra meyra sazoom ve @SLVESTER slm kızlar daha önce size bi arkadaştan bahsetmiştim 8 ay boyunca kız demişti ya doktorlar kadın 1 hafta önce doğum yaptı ve bi oğlu oldu ustelik kadinin daha onceki dogumu sezaryan olmasına rağmen bunu normal dogum yapmış haber ver demiştiniz bende dün öğrendim
Insallah canim cok moral oldun bana saglikli olsun eli ayagi duzgun olsun once sonra icimden gecen erkek hakkimizda hayirlisi InsallahCanım tutanda oldu cogunluk tuttu 10 kişiden 2-3 kişi tutmadı .rabbim gönlündekini versin inşallah erkek bebegin
1 ay yazmıştı 8 aylık kız bebege erkek demiş dr ve erkek dogurmuş daha yeni 1 haftalık sanırım dogumNe zaman oldu bu olay
Şaşırdım valla . Umarım aynısı b3nde de olur . Evladın cinsiyeti olmaz ama insan iki ciciginde koklamak istiyor umarım gonlumuzdekini rabbim yaşatır bize1 ay yazmıştı 8 aylık kız bebege erkek demiş dr ve erkek dogurmuş daha yeni 1 haftalık sanırım dogum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?