- 11 Mart 2019
- 139
- 67
- 13
- 36
Insallah canim cok moral oldun bana saglikli olsun eli ayagi duzgun olsun once sonra icimden gecen erkek hakkimizda hayirlisi Insallah
Bir hafta önceNe zaman oldu bu olay
Ikra meyra @sazoom ve Havalianne__ slm kızlar daha önce size bi arkadaştan bahsetmiştim 8 ay boyunca kız demişti ya doktorlar kadın 1 hafta önce doğum yaptı ve bi oğlu oldu ustelik kadinin daha onceki dogumu sezaryan olmasına rağmen bunu normal dogum yapmış haber ver demiştiniz bende dün öğrendim
Ikra meyra @sazoom ve Havalianne__ slm kızlar daha önce size bi arkadaştan bahsetmiştim 8 ay boyunca kız demişti ya doktorlar kadın 1 hafta önce doğum yaptı ve bi oğlu oldu ustelik kadinin daha onceki dogumu sezaryan olmasına rağmen bunu normal dogum yapmış haber ver demiştiniz bende dün öğrendim
Canim ikra bana yorum yapti hemde kac kez gonlumdekini soyledi hep sende bir tahmin yaparmisin yalniz bebisim hafif yana donuk burda 12 haftaBenim çoğunluğuna doğru çıktı bi kendime tutturamadım
Biliyorumki canım e 8 aya kadar kiz dediklerine göre büyük ihtimalle ayrintilida görememişler demek artık nasıl kendini sakladiysaayrıntılıda falan da mı kız demişlerdi ?
YOk bebeğim yaa ayın 28 ine randevum o günü beklicekmişizNoldu ögrendinizmi
Kız gibi geldi banaKızlar bizede söyler misiniz 11+6 dayız ben anlayamadımEki Görüntüle 2278804
İnşallah gönlümden geçen hep kız olduKız gibi geldi bana
Kız gibi geldi banaSelam kızlar, 13 haftalık hamileyim doktorum hala cinsiyet tahmininde bulunamadı. 10 ve 13 haftalık ultrason görüntüleri var. Sizce cinsiyeti nedir?
Benim tahminimde öyleydi çöl teşekkürlerKız gibi geldi bana
Selam kızlar, 13 haftalık hamileyim doktorum hala cinsiyet tahmininde bulunamadı. 10 ve 13 haftalık ultrason görüntüleri var. Sizce cinsiyeti nedir?
Oyy kolay gelsin kuzum evet 26 hafta 12 haftan kalmış canım
Kız dedi canımSizin cinsiyet belli oldumu kardeşim? Gösterdimi bıdık
Ikra meyra simdi gordum daha bu msjini ay usenmemis cizmissin ya cok tatlisin Insallah erkek olsun sana 40 tane ayetel kursu okuyup hediye edicem esimin gonlu olacak diye oyle mutluyumki anlatamam dr a sordum cinsiyeti kizimda bu haftada bilmistiniz dedim bunuda soylermisiniz dedim burdaki cizgiden anliyorum ama seninki belli degil ne yukarda ne assagida kesin bisey diyemem haftaya gel dedi bakalim ben 1 hafta gec gidicem kesinlessin iyice diyebuna göre dik görünüyor pipi arada cok az görünüyor bacagı gelmiş 2 haftaya ögerenirsin sabır cnmEki Görüntüle 2278652
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?