- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
Canim ikra bana yorum yapti hemde kac kez gonlumdekini soyledi hep sende bir tahmin yaparmisin yalniz bebisim hafif yana donuk burda 12 hafta
Hayırlı bir evlat olur inşallahK
Kız dedi canım
Inşallah olur canım yeterki RABBİM istesinAaa çok şaşırdım benimde öyle olur mu kibide herşeyi pembe aldım
Erkek gibiKızlar bizede söyler misiniz 11+6 dayız ben anlayamadımEki Görüntüle 2278804
Allah senin gönlünü hoş etsin inşallah okumus kadar oldun sagol canım benim allah razı olsun inşallah sendede tutar tahminimIkra meyra simdi gordum daha bu msjini ay usenmemis cizmissin ya cok tatlisin Insallah erkek olsun sana 40 tane ayetel kursu okuyup hediye edicem esimin gonlu olacak diye oyle mutluyumki anlatamam dr a sordum cinsiyeti kizimda bu haftada bilmistiniz dedim bunuda soylermisiniz dedim burdaki cizgiden anliyorum ama seninki belli degil ne yukarda ne assagida kesin bisey diyemem haftaya gel dedi bakalim ben 1 hafta gec gidicem kesinlessin iyice diye
Insallah aminnnnmAllah senin gönlünü hoş etsin inşallah okumus kadar oldun sagol canım benim allah razı olsun inşallah sendede tutar tahminim
Erkek gibi en son usg de diklik var B Berenask19
[/QUOTE
Meltem15151 de kız tahmininde bulundu. Bakalım ikiside başımızın üstüne. 16. Haftada tekrar gidicez doktora , belli olduğunda yazarım. Tahminler için teşekkürler
Kız diyorum cok kıskanıyorum kızı olacaklarıtebrik ediyorum canım tahminim tütmüş dua et benm de bi közüm olsun inşallah
Tahminim tutmuş kız demiştim sana dua edermisin bana da nasip olur inşallahMerhaba kızlar buraya ultrason resmimi atmıştım öğrenince size yazarım demiştim bugün de dan geldik. Bir kızımız olacakmış inşaallah.
Kaç haftalık usg nette degil kafa yapısına yorumlarsam erkek gibi ama tutmayada bilirMerhaba yeni üyeyim ❤ Ilk cocuğum cok merak ediyorum tahminde bulunur musunuz lütfen
13 hafta 3 günlük canımKaç haftalık usg nette degil kafa yapısına yorumlarsam erkek gibi ama tutmayada bilir
Canım nub yeri erkek gibi gibi cok puslu 11 hafta 12 hatta varsa paylaşınKimse yok mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?