Nasıl anlıyorsunuz canım bana söyöermisiniz ben anlayamıyorumErkek gibi
Ben de erkek demiştim Hayırlı evlat olsun inşallahDoktor da dün erkek dedi. Bi umut buraya da sorayim dedim. Kız olsun istiyorduk ama hayırlısı artık. Teşekkür ederim cevapladığınız için
Başka konudamı tahmin ettin canımBen de erkek demiştim Hayırlı evlat olsun inşallah
İnşallah gönlünüzdeki olur rabbim saglıkla nasip etsin cnm benimki tahminİnşallah gönlümden geçen hep kız oldu
Usg net degil ve usg kaç haftalık yazarsanız iyi olur net degil ama sanki kız gibi
Başka konu da etiketlemiş arkadaş bende sen gör diye burayı etiketlemiştim zate doktor da erkek demişBaşka konudamı tahmin ettin canım
Nasıl anlıyorsunuz?Ben erkegim diyor
Nubu dikse erkek paralelse kızNasıl anlıyorsunuz?
Onu okudum ama o resimde baktım göremedim.Nubu dikse erkek parellelse kız
İşte dikkat edersen görürsünOnu okudum ama o resimde baktım göremedim.yaklaşırdım da ama yine göremedim.
Yine göremedim. Demek ki her yiğidin harcı değilmişİşte dikkat edersen görürsün
HamilemisinizYine göremedim. Demek ki her yiğidin harcı değilmişsağlık olsun.
Hayır değilim. 8 aylik bir kızım var. Sadece merak ettim.Hamilemisiniz
Kız gibi geldi banaHanımlar iyi günler ...bugün doktora gittim ölçümleri yaptı sıra cinsiyete bakmaya gelince kapalı dedi göremediğini söyledi ama ben evvelinde dr kalbini dinlerkenvideoya çektim ve bir yerde sanki nub gördüm sizcede öylemi
Kizlar yardım o cikintiyi sizde goruyor musunuz sizce pipi mi????Kizlar sizce şu ufak şey pipi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?