İnşşlah canım benm de iki oğlum var kızım olur inşallahBi oğlum olsun istiyorum rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah herkesin gönlüne göre inşallah öyledir
İnşallah canım rabbim gönlüne göre verir seninde inşallahİnşşlah canım benm de iki oğlum var kızım olur inşallah
Hayırlı sağlıklı evlat olsunlarİnşallah canım rabbim gönlüne göre verir seninde inşallah
Amin cnm benim rabbim insallah saglikli ve hayirliYok canım iki oğlum var inşallah bir kız evlat nasip eder Rabbim duş edersen sevinirim ben nup değilde kafa yapısı ve şekline göre dedimIkra meyra bi baksın nub lar ondan sorulur
İnşallah canom herkese yazıyorum kız istediğimi ama hayırlısı ve sağlıklısıysa tabi sen ne istiyorsunAmin cnm benim rabbim insallah saglikli ve hayirli
bir kiz cocugu nasip eder sanada...Bir sürü hamilenin duasini aliyorsundur burda insallah kabul olur
Evet cnm buarada kafatasi doktorun cektigi usg lerde kiz gibi ama benim videodan nubunu cekmek icin calistigim ekran resimlerinde erkek gibi cikmis benimde dikkatimi cektiBakalim ikilemdeyim bende ondan cok mrk ediyorum iki hafta kaldi bütün teorilerin sonuclarini hbr vericem
Erkek diyorum sonucu yazarsın CanımBen de merakla bekliyorum var mi tahmininiz 12.haftaEki Görüntüle 2279695
10+6 da nubları iki tarafa benzer drunuz iyi tahmin etmiş ben şokKızlar 10+6 tahminlerinizi alayımDoktorum tahminde bulundu haftaya pazartesi ikili test yaptırcaz
Ben erkegim diyorKızlar banada yorum yapar mısınız 11+5 çok merak ediyorumEki Görüntüle 2279655 Eki Görüntüle 2279656
Kız gibi12 haftalıgız Bizim bakar mısınız doktorla kavga ettik söylemedi bana bacak arasını da muayene esnasında gördü ama söylemedi
Aynen cnm bende önce saglikli ve hayirlisi sonrada kiz olmasini istiyorumİnşallah canom herkese yazıyorum kız istediğimi ama hayırlısı ve sağlıklısıysa tabi sen ne istiyorsun
Tahminim dogru saglıkla gelsin minnoşKızlar doktor sonucumu yazacağımı söylemiştim kızım olacak nasipse teyzeleri
Allah herkezin gönlüne hayır olanı koysun ve gönlüne göre versin inşallah
Erkek canımKızlar banada yorum yapar mısınız 11+5 çok merak ediyorumEki Görüntüle 2279655 Eki Görüntüle 2279656
Kız gibiBen de merakla bekliyorum var mi tahmininiz 12.haftaEki Görüntüle 2279695
Doktorum kıza benzetti. Pazartesi ikili testte daha net belli olur bakalım ilk olacağı için cinsiyetin çok önemi yok aslında yorum için teşekkür ederim10+6 da nubları iki tarafa benzer drunuz iyi tahmin etmiş ben şoknub degilde kafa yapısına yorum yapıcam net olmamakla birlikte erkek diyorum
Gonlunuzdeki saglıkla gelsin inşallahDoktorum kıza benzetti. Pazartesi ikili testte daha net belli olur bakalım ilk olacağı için cinsiyetin çok önemi yok aslında yorum için teşekkür ederim
Heyecanla bekliyorum valla inşallah öğreniriz bir an önce..Erkek diyorum sonucu yazarsın Canım
İlk bebekmiHeyecanla bekliyorum valla inşallah öğreniriz bir an önce..
Ben erkek dedim bu arkadasaİlk bebekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?