dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Yok canım iki oğlum var inşallah bir kız evlat nasip eder Rabbim duş edersen sevinirim ben nup değilde kafa yapısı ve şekline göre dedim Ikra meyra bi baksın nub lar ondan sorulur
Amin cnm benim rabbim insallah saglikli ve hayirli
bir kiz cocugu nasip eder sanada...Bir sürü hamilenin duasini aliyorsundur burda insallah kabul olur
Evet cnm buarada kafatasi doktorun cektigi usg lerde kiz gibi ama benim videodan nubunu cekmek icin calistigim ekran resimlerinde erkek gibi cikmis benimde dikkatimi cektiBakalim ikilemdeyim bende ondan cok mrk ediyorum iki hafta kaldi bütün teorilerin sonuclarini hbr vericem

İnşallah canom herkese yazıyorum kız istediğimi ama hayırlısı ve sağlıklısıysa tabi sen ne istiyorsun

Kızlar 10+6 tahminlerinizi alayım Doktorum tahminde bulundu haftaya pazartesi ikili test yaptırcaz
10+6 da nubları iki tarafa benzer drunuz iyi tahmin etmiş ben şok nub degilde kafa yapısına yorum yapıcam net olmamakla birlikte erkek diyorum

İnşallah canom herkese yazıyorum kız istediğimi ama hayırlısı ve sağlıklısıysa tabi sen ne istiyorsun
Aynen cnm bende önce saglikli ve hayirlisi sonrada kiz olmasini istiyorum5 yasinda 1 oglum 17 aylik ta bir kizim var bu ücüncü hayalim hep 1 oglan arkadan gelen son iki tanesinin de kiz olmasiydi...Iki kiz ikiz gibi büy0sün istiyorum ama bakalim nasip kismet artik.Kacinci cocuk oldugu hic farketmiyor ya hep ayni heyecan günler gecmiyor yeminle

Kızlar doktor sonucumu yazacağımı söylemiştim kızım olacak nasipse teyzeleri
Allah herkezin gönlüne hayır olanı koysun ve gönlüne göre versin inşallah
Tahminim dogru saglıkla gelsin minnoş

10+6 da nubları iki tarafa benzer drunuz iyi tahmin etmiş ben şok nub degilde kafa yapısına yorum yapıcam net olmamakla birlikte erkek diyorum
Doktorum kıza benzetti. Pazartesi ikili testte daha net belli olur bakalım ilk olacağı için cinsiyetin çok önemi yok aslında yorum için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…