- 15 Haziran 2019
- 10
- 1
- 86
- 28
Yok malesef bunu sanirim biraz alttan cekmiş doktor.
Tesekkurler bende niyeyse calismiyor o ;(Alt tarafta dosya ekle war oraya basip galeriden fotograf secip ekledm
Kız mı dedi doktorKızlar 10+6 tahminlerinizi alayımDoktorum tahminde bulundu haftaya pazartesi ikili test yaptırcaz
Vajinal mı usg net değilBen de çok meraktayım erkek mi kız mı... Plansız gebelik olduğu için erkek olsun diye bir şey yapamadık artık nasip.
Geçen cuma 7+5 tik bu da ultrason yorumlayabiliyor musunuz kızlarEki Görüntüle 2279599 ?
Kız olma ihtimali yüksek dediKız mı dedi doktor
Bence de kız bebeğiniz ayy ne güzel Allahım bana da nasip etsin böyle usg lerKız olma ihtimali yüksek dedi
Bakalım haftaya daha bi netleşir sağlıklı olsun Allah tüüüüümmm isteyenlere nasip etsin sana da gönlündeki geçeniBence de kız bebeğiniz ayy ne güzel Allahım bana da nasip etsin böyle usg ler
Erkeğe benziyor canım seninkiKızlar banada yorum yapar mısınız 11+5 çok merak ediyorumEki Görüntüle 2279655 Eki Görüntüle 2279656
Cnm cok tsk ederim cevap icin rabbim hepimize gönlündekini nasip etsin insallahBana erkek gibi geldi canım inşallah gönlündeki okur Allahım bana da bi kız evlat nasip eder inşallah sonuçu yazarsın
Yok canım iki oğlum var inşallah bir kız evlat nasip eder Rabbim duş edersen sevinirim ben nup değilde kafa yapısı ve şekline göre dedimCnm cok tsk ederim cevap icin rabbim hepimize gönlündekini nasip etsin insallahHamilemisin buarada cnm? Bana nubu kiz nubu gibi geldi sen niye erkege benzettin cok mrk ettim acaba kacirdigim birseylermi var su nub olayinda? benim oglumda nub tepeye dogru dikti resmen erkegim diyordu bununkisi farkli geldi bana
Erkek gibi12 haftalıgız Bizim bakar mısınız doktorla kavga ettik söylemedi bana bacak arasını da muayene esnasında gördü ama söylemedi
Kız diye tahmin etmiştik sağlıkla gelsin bana da nasip oldu. İnşallahKızlar doktor sonucumu yazacağımı söylemiştim kızım olacak nasipse teyzeleri
Allah herkezin gönlüne hayır olanı koysun ve gönlüne göre versin inşallah
Bi oğlum olsun istiyorum rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah herkesin gönlüne göre inşallah öyledirErkek gibi
Mrb canım senin yorumunu bende merak ettim bana tahminin varmı acaba 12 haftalıgızKaç haftalık bebegınız ben net birsey göremedim başka usg yada 12 hafta usg paylaşırsanız yorumlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?