Arada kaldım sen kız diyorsan kızdırKız o bebek
Soyleyen oluyor dra baglıİkili testte belli oluyor mu cinsiyet
Kaç haftalık nubu görünmüyor kafa yapısı erkek gibi başka usg varmıArkadaşlar selamlar, bana da bir bakıp tahmin edebilir misiniz? Bence doktorum anladı ama bana söylemedi. Çok merak ediyorum mmm
13 haftalık. Bir de bu varKaç haftalık nubu görünmüyor kafa yapısı erkek gibi başka usg varmı
Erkek diyorumArkadaşlar selamlar, bana da bir bakıp tahmin edebilir misiniz? Bence doktorum anladı ama bana söylemedi. Çok merak ediyorum mmm
Çok kız hayal ettim ama bana da erkek gibi geliyor. :)Erkek diyorum
Nasip Canım umarım yanılmışım dırÇok kız hayal ettim ama bana da erkek gibi geliyor. :)
Erkek gibi13 haftalık. Bir de bu var
Baya erkek Canım bu doktora söylemiştir 13 haftalık13 haftalık. Bir de bu var
Canım bence erkek, belli olunca yaz :)Meltemcim 12 haftalik olduk sende bir bakarmisin canim
Ay bayağı zaman giremedim canım, ev taşıma hamilelik derken :) senin tekrar hamilelik durumun var mı?
Yok canım ben daha yeni adet oldum kürtaj dan sonra yetmiş gün sonra oldum biraz dinleneyim dua mı edeyim sende kalbinden geçir beni hayırlı sağlıklı bi kız evlat için kaç aylık oldunAy bayağı zaman giremedim canım, ev taşıma hamilelik derken :) senin tekrar hamilelik durumun var mı?
İnşallah canım benim, buraya girmesem de aklımdan geçtiğin oldu. Hayırlısı ile sağlıklı güzel bir kız verir sana inşallah RabbimYok canım ben daha yeni adet oldum kürtaj dan sonra yetmiş gün sonra oldum biraz dinleneyim dua mı edeyim sende kalbinden geçir beni hayırlı sağlıklı bi kız evlat için kaç aylık oldun
İnişlah cnm aimn inşallahİnşallah canım benim, buraya girmesem de aklımdan geçtiğin oldu. Hayırlısı ile sağlıklı güzel bir kız verir sana inşallah Rabbim
Ben 34. hafta içindeyim :)
Yok karından ama devlet hastanesi ondan mı net değil acabaVajinal mı usg net değil
Net degil usteki dönük altaki görüntü net degil kafa sekli erkek gibi başka varsa tahmin ederizArkadaşlar merhaba bana da tahminde bulunabilir misiniz? 12+4 teyiz bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?