Arkadaşlar merhaba bana da tahminde bulunabilir misiniz? 12+4 teyiz bugün
Erkek benceArkadaşlar merhaba bana da tahminde bulunabilir misiniz? 12+4 teyiz bugün
Pappa mom sanırım 1 altı erkekti yanlış hatırlamıyorsamİkili test değerlerim sizce cinsiyet ne buna göreEki Görüntüle 2279895
İkili usg yokmu yada tahminde bulundumu drİkili test değerlerim sizce cinsiyet ne buna göreEki Görüntüle 2279895
Doktor erken dedi canım tahminde bulunmadı ultroson resmini atmıltım buraya sadece ikili testte bakıp yorum yapılıuormuş onu merak ettim neye göre diyeİkili usg yokmu yada tahminde bulundumu dr
Son usg leri atarsan yorum yaparızDoktor erken dedi canım tahminde bulunmadı ultroson resmini atmıltım buraya sadece ikili testte bakıp yorum yapılıuormuş onu merak ettim neye göre diye
Ben kıza benzettimBu 11+5 deki resimler
Daha önce paylaştınızmıDoktor erken dedi canım tahminde bulunmadı ultroson resmini atmıltım buraya sadece ikili testte bakıp yorum yapılıuormuş onu merak ettim neye göre diye
Bu usg ye göre kafa şekli sanki erkek cnm ilk bebekmiKizlar sizce şu ufak şey pipi mi
Erkek gibiBu 11+5 deki resimler
Cnm meraktan çatlayacağım ultrosan videosunu saatlerce duraklatarak izledim :) bir görüntü buldum iki bacağını açmış arada sanki yumurtalığa benzer çıkıntımı var benmi öyle görüyorum acaba :) fikrin nedir?Erkek gibi cnm
Evet erkek kaç haftalıkCnm meraktan çatlayacağım ultrosan videosunu saatlerce duraklatarak izledim :) bir görüntü buldum iki bacağını açmış arada sanki yumurtalığa benzer çıkıntımı var benmi öyle görüyorum acaba :) fikrin nedir?
Sata göre 12+5 şuanda canım sen nubtada diklik var erkek gibi demiştin zaten doktor %51 kız gibi dedi geçen hafta, valla erkek çıkarsa doktara dicem ikra daha iyi biliyor diye :)Evet erkek kaç haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?