Erkek cnm 12 + hafta degilmi ilk bebekmiBir de bu var usg fotosu doktor tahminde bulunmadı diğer muayenede belli olur dedi
Erkek diyorumBir de bu var usg fotosu doktor tahminde bulunmadı diğer muayenede belli olur dedi
Papp-a ve beta hcg mom 1in altı erkek bebek, 1 in üzerine de kız diyorlar canım. Biri altında diğeri üstünde olursa tahmin edilemiyorPappa mom sanırım 1 altı erkekti yanlış hatırlamıyorsampikolata78 sen daha iyi anlıyorsun
Peki buna göre ne cnmPapp-a ve beta hcg mom 1in altı erkek bebek, 1 in üzerine de kız diyorlar canım. Biri altında diğeri üstünde olursa tahmin edilemiyor
Bunda da tahmin edilemiyor. Benim de ikinci oğlan da betahcg mom 1 in üzerinde, papp-a mom 1 in altıydı. Arkadaşımında tersiydi kızı olacak..bizbu tahmin yöntemine uygun değilmişizPeki buna göre ne cnm
Yan pozisyonda başka varmı 11 yada 1212+6 kizlar Dr cinsiyete erken dedi bakarmisinizEki Görüntüle 2280347
Erkek diyorum
Atayım canimYan pozisyonda başka varmı 11 yada 12
Tam anlamadım bacakmı görüntü başka varmı usg kaç haftalıkCanım bana erkek demiştin sen bugün gittim doktor kesin demedi ama sanki oğlan geliyor dedi bide resim de çektim
Sizce nedir
Kız sanki sizin 13 + haftadasınız az kalmış ogrenmenize bu usg kaç haftalıkBunu videodan cektm bugunkuEki Görüntüle 2280393
Erkek gibi nette degil usg başka varmıBana da bir tahmin yapar mısınız bende merak ediyorum iyi aksamlar
Başka da yok doktorda erkeğe benzetti ama net bisi demediErkek gibi nette degil usg başka varmı
12+6 kizlar Dr cinsiyete erken dedi bakarmisinizEki Görüntüle 2280347
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?