dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Tam anlamadım bacakmı görüntü başka varmı usg kaç haftalık
Canım yok bu sefer sadece bu var ama bacak arası üstten çekilmiş karnı ve bacakları doktor kordonu karnının yanından gidiyor dedi bacak arası cıkıntı gözüküyor ama bilmiyorum siz e sormak istedim herald cıkıntı dan pek anlamadın

Uste bacak dimi bende oyle tahmin ettim kolmu bacakmı derken minik bir çıkıntı var gibi ama sen kordon geçmiş dedin canım ilk bebekmi

Uste bacak dimi bende oyle tahmin ettim kolmu bacakmı derken minik bir çıkıntı var gibi ama sen kordon geçmiş dedin canım ilk bebekmi
Evet kordon değil kordon karnından aşağıda yandan geciyor orda da görmüştük burda da yakınlaştırınca karnın yanında sağ tarafta belli oluyor canm cıkıntı gördük ama ben hala oğlana benziyor dedi ama emin değilim değişir mi acaba ikinci cocuk canım Bi oğlum var oda 11. Haftada hemen belli etmişti kendini bunda bakalım artık

Gözünüz aydın 28 hafta saklamışmı paşa genelde kızlar saklar

Herkes oyle diyordu o zaman kizdir die ama erkekmis 3 kontroldede gostermemisti bugn gosterdi. Doktor bilk cocugun mu dedi hayir ikinci dedim ilki erkekmi kizmi die sordu erkek dedim gozun aydin iki erkek annesi oldun dedi :))

Ben ilk usg kıza benzettim bunu cözemedim daha 11+ sanırım 14 -16 hafta kesinleşir cnm senin gönlündekini rabbim saglıkla nasip etsin inşallah

Herkes oyle diyordu o zaman kizdir die ama erkekmis 3 kontroldede gostermemisti bugn gosterdi. Doktor bilk cocugun mu dedi hayir ikinci dedim ilki erkekmi kizmi die sordu erkek dedim gozun aydin iki erkek annesi oldun dedi :))
Pipi gördünmü o önemli burda arkadas birini anlattı kız diye bildiği 8.ayında erkek oldugunu öğrenmiş

Bak buda var ikisini bir çekmiştim bu altta kalmış doktor erkege benzetti sen ne dusunuyorsun

Eklentiler

• 20190620_080725.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 62
Ben ilk usg kıza benzettim bunu cözemedim daha 11+ sanırım 14 -16 hafta kesinleşir cnm senin gönlündekini rabbim saglıkla nasip etsin inşallah
Evet cnm sen ilk kız dedin hayırlısı artık beklicez 12+3 üz sabredelim rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese öğrenince yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…