- 23 Aralık 2017
- 645
- 1.218
- 113
- 30
Erkek bence
Canım yok bu sefer sadece bu var ama bacak arası üstten çekilmiş karnı ve bacakları doktor kordonu karnının yanından gidiyor dedi bacak arası cıkıntı gözüküyor ama bilmiyorum siz e sormak istedim herald cıkıntı dan pek anlamadınTam anlamadım bacakmı görüntü başka varmı usg kaç haftalık
Uste bacak dimi bende oyle tahmin ettim kolmu bacakmı derken minik bir çıkıntı var gibi ama sen kordon geçmiş dedin canım ilk bebekmiCanım yok bu sefer sadece bu var ama bacak arası üstten çekilmiş karnı ve bacakları doktor kordonu karnının yanından gidiyor dedi bacak arası cıkıntı gözüküyor ama bilmiyorum siz e sormak istedim herald cıkıntı dan pek anlamadın
Gözünüz aydın 28 hafta saklamışmı paşa genelde kızlar saklarbugun ogrendim erkekmis dogru tahmin etmisiniz
Evet kordon değil kordon karnından aşağıda yandan geciyor orda da görmüştük burda da yakınlaştırınca karnın yanında sağ tarafta belli oluyor canm cıkıntı gördük ama ben hala oğlana benziyor dedi ama emin değilim değişir mi acaba ikinci cocuk canım Bi oğlum var oda 11. Haftada hemen belli etmişti kendini bunda bakalım artıkUste bacak dimi bende oyle tahmin ettim kolmu bacakmı derken minik bir çıkıntı var gibi ama sen kordon geçmiş dedin canım ilk bebekmi
bugun ogrendim erkekmis dogru tahmin etmisiniz
[/QUOTEsaglıkla gelsin canım bana dua edermisin hayırlı sağlıklı bi kız evlat nasip etsin Rabbim
Gözünüz aydın 28 hafta saklamışmı paşa genelde kızlar saklar
Saolasın hayırlısı olsun Allah razı olsun cnmSaol canim. Tabiki ederim insallah olur canim :)
Ben ilk usg kıza benzettim bunu cözemedim daha 11+ sanırım 14 -16 hafta kesinleşir cnm senin gönlündekini rabbim saglıkla nasip etsin inşallahEvet kordon değil kordon karnından aşağıda yandan geciyor orda da görmüştük burda da yakınlaştırınca karnın yanında sağ tarafta belli oluyor canm cıkıntı gördük ama ben hala oğlana benziyor dedi ama emin değilim değişir mi acaba ikinci cocuk canım Bi oğlum var oda 11. Haftada hemen belli etmişti kendini bunda bakalım artık
Pipi gördünmü o önemli burda arkadas birini anlattı kız diye bildiği 8.ayında erkek oldugunu öğrenmişHerkes oyle diyordu o zaman kizdir die ama erkekmis 3 kontroldede gostermemisti bugn gosterdi. Doktor bilk cocugun mu dedi hayir ikinci dedim ilki erkekmi kizmi die sordu erkek dedim gozun aydin iki erkek annesi oldun dedi :))
Pipi gördünmü o önemli burda arkadas birini anlattı kız diye bildiği 8.ayında erkek oldugunu öğrenmiş
Bence de erkek sağlıkla gelsinBak buda var ikisini bir çekmiştim bu altta kalmış doktor erkege benzetti sen ne dusunuyorsun
Allah razı olsun bende gönlümden erkek geçiyor bu üçüncü tüp bebek denemem 1.de olmadi 2.cide kizimi kucağıma aldim ins buda sağlıkla gelsinBence de erkek sağlıkla gelsin
Evet cnm sen ilk kız dedin hayırlısı artık beklicez 12+3 üz sabredelim rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese öğrenince yazarımBen ilk usg kıza benzettim bunu cözemedim daha 11+ sanırım 14 -16 hafta kesinleşir cnm senin gönlündekini rabbim saglıkla nasip etsin inşallah
Ben erkegim diyor
[/
doktor bu gidişimde söyledi kız dedi ama gelcek ay netleşicek dedi benimde içime hep erkek doğuyordu.Ben erkegim diyor
Doktorum kız ama gelcek ay netleşicek dedi bende erkek hissediyordum hep hayırlısı bakalım sağlıklı olsun da.Erkek canım
Diğer koydugum fotoya da yorum yapar misinErkek gibi nette degil usg başka varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?