dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

doktor bu gidişimde söyledi kız dedi ama gelcek ay netleşicek dedi benimde içime hep erkek doğuyordu.
Canım daha erken bence 16 haftada net olur ama cok sasırdım usg tekrar baktım var pipi hayırlısı cnm kaç haftalıkta söyledi dr cok erken kız demesi yaa erkek cabuk belli ederde kız demiş sasırdım

Son düzenleme:
Canım daha erken bence 16 haftada net olur ama cok sasırdım usg tekrar baktım var pipi hayırlısı cnm kaç haftalıkta söyledi dr cok erken kız demesi yaa erkek cabuk belli ederde kız demiş sasırdım
İkracim son sayfada bugünkü uSg var 12 hafta 6 gunluk Doktor kızdı dedi Bence de nubu Bu karşıya bakıyor kız gibi dimi artik degismez

Erkek olmasini bende o kadar cok istedimki gulum ama dr kiz gibi dedi ilk kizimda da bu dr gitmistim onuda hemen bilmisti ama ilk kizimda kesin kiz dedi bunda kiz gibi dedi ve ekledi erkekte yanilma nadir ama kizda oluyor sonradan o cikinti belirebiliyor dedi 16.haftada netlesir 16.hafta gel dedi istersen sen tekrar bak belki sende kiza benzeticeksin

Eklentiler

• 20190621_125144.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 64
Benim de bebeğime bakabilir misiniz hala küçük ama çok merak ediyorum. 10 haftalık

Eklentiler

• IMG_20190621_171540.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…