Canım erkek gibi hissettim.
12. Hafta kontrolünde ikili testte bakarken 3 boyutlu ultrasondan önce söyledi. Organının daha oluşmadığını söyledi. 2 boyutlu ultrasona bakarak yorumladı hep.Canım daha erken bence 16 haftada net olur ama cok sasırdım usg tekrar baktım var pipi hayırlısı cnm kaç haftalıkta söyledi dr cok erken kız demesi yaa erkek cabuk belli ederde kız demiş sasırdım
Tşkr ederim. ALLAH RAZI OLSUNCanım erkek gibi hissettim.
Bugun dr gittim canim kiz gibi dedi kesinmi dedim 16.haftada kesinlesir dedi ama kiz dedi ultrasona bak istersen bencede kiz degismez de sanmiyorum esim icin uzuldum kizim icin deli gibi mutlu oldum Allah boyle uygun gordu demekkiCanım bence erkek, belli olunca yaz :)
Net degil usg12 hafta 6 gunluk
Kesin olmaz dr 16 haftada kesinleşir demiş.umut var hala canya diğer usgler hepsi erkek ti bu usg net degil cnm rabbim gönülünüzdekini saglıkla nasip etsin inşallahBugun dr gittim canim kiz gibi dedi kesinmi dedim 16.haftada kesinlesir dedi ama kiz dedi ultrasona bak istersen bencede kiz degismez de sanmiyorum esim icin uzuldum kizim icin deli gibi mutlu oldum Allah boyle uygun gordu demekki
Tekrar tekrar baktım o cıkınti pipi gibi dik görünüyor inşallah pozisyonuyla alakalı değildir cnm ...Bugun dr gittim canim kiz gibi dedi kesinmi dedim 16.haftada kesinlesir dedi ama kiz dedi ultrasona bak istersen bencede kiz degismez de sanmiyorum esim icin uzuldum kizim icin deli gibi mutlu oldum Allah boyle uygun gordu demekki
İkracım bugün doktora gittik %51-55 kız diyor işaretlediğim yere bakarak söyledi şuan 13+2 yim. Bi bakarmısım canım ya ultrason ekranından çektiğim fotoğrafıda ekliyorum o 12 haftalıkkenki, çıktı fotoğrafı 13+2, ekran görüntüsünde bacak arasında görünen nedir?Evet erkek kaç haftalık
Bilmiyorum canim kendimi kiza alistirmaya calisiyorum simdi herseyin hayirlisi degiscegini hic sanmiyorum artik yani imkansiz gibi birsey ilk kizimda da bu dr kiz dedi bunda da gayette emindi gulum ultrason resmi yaniltti galiba hep asker silah bicak goruyodum ruyamda dun ruyada gormedim artik biliyorum diye galiba hayirlisi 3.ye artikTekrar tekrar baktım o cıkınti pipi gibi dik görünüyor inşallah pozisyonuyla alakalı değildir cnm ...
Kız gibi geldi banaKizlar doktorum tahminde bulunda nubtan ben anlamiyorum sizce nedir
Evet diklik var bu aralar usg ler tahminlerim tutmuyor 10 kişiden 3 kişi yanılıyordum.10 kişiden 5-6 kişi oldu bu aralarİkracım bugün doktora gittik %51-55 kız diyor işaretlediğim yere bakarak söyledi şuan 13+2 yim. Bi bakarmısım canım ya ultrason ekranından çektiğim fotoğrafıda ekliyorum o 12 haftalıkkenki, çıktı fotoğrafı 13+2, ekran görüntüsünde bacak arasında görünen nedir?
Erkek gibi dr tahmini nedirKizlar doktorum tahminde bulunda nubtan ben anlamiyorum sizce nedir
Kiz gibi cnmKizlar doktorum tahminde bulunda nubtan ben anlamiyorum sizce nedir
Canim o cikinti pipi olamaz bence bu haftalarda o kadar gelismez o bence ulttasonsan kaynakli goruntu yanilmasi ikinci usg de nubu paralel gibi benimkine benziyor ama seninki cok hafif bir tik yukarda gibi dr kesin konusmamasinin sebebi budur bence bende %55 kiz diyorum hakkinda hayirlisiİkracım bugün doktora gittik %51-55 kız diyor işaretlediğim yere bakarak söyledi şuan 13+2 yim. Bi bakarmısım canım ya ultrason ekranından çektiğim fotoğrafıda ekliyorum o 12 haftalıkkenki, çıktı fotoğrafı 13+2, ekran görüntüsünde bacak arasında görünen nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?