Kacinci haftada kiza benzetti canim suan kac haftaliksinKızlarrrr dün Dr gittim son gittiğimde kıza benzetmişti ama dün erkeğe benzetti
Şuan 11+5, 5 gün önce kontrolüm vardı o zaman kıza benzetmişti buraya da usg attım ikra dışında herkess kız dediKacinci haftada kiza benzetti canim suan kac haftaliksin
Degismez gonlundeki olsun canimKizlar erkek dedi doktorum %90 degisir mi bilmiyorum 12. Haftada söyledi
Banada 11+5 te bisey soylemedi 12+4 te kiz dedi ikra banada erkek dedi Insallah dr yanilmistir hadi hayirlisi olsun saglikla gelsin minnoslarimizŞuan 11+5, 5 gün önce kontrolüm vardı o zaman kıza benzetmişti buraya da usg attım ikra dışında herkess kız dedi11. Hafta görüntüsü bunlar tatlım nasip ya hayırlısı bakalım bir sonra ki gelişinde net konuşuruz dedii
Aminnn canım inşallahB
Banada 11+5 te bisey soylemedi 12+4 te kiz dedi ikra banada erkek dedi Insallah dr yanilmistir hadi hayirlisi olsun saglikla gelsin minnoslarimiz
Ilk resimde pipi var sanki benki hic anlamam gordum gibi bencede erkekKızlarrrr dün Dr gittim son gittiğimde kıza benzetmişti ama dün erkeğe benzetti
Kizlar erkek dedi doktorum %90 degisir mi bilmiyorum 12. Haftada söyledi
[/QU
canim az once yine baktimda anladigimdan degil boyle yukari dogru bisey var eger o kordon degilse pipisi var resmen :)
Yine erkek diyorumKızlarrrr dün Dr gittim son gittiğimde kıza benzetmişti ama dün erkeğe benzetti
Tahminim dogruKizlar erkek dedi doktorum %90 degisir mi bilmiyorum 12. Haftada söyledi
12 haftada barız pipi oluyor canım ve bebekte pipi var ☺☺Yok canimm o pipisi degil pipi gibi birsey gördük ama bu haftalarda bebeklede kizda olsa erkekte olsa bir cikinti oluyormus
12 haftada barız pipi oluyor canım ve bebekte pipi var ☺☺
Erkek bebege benziyor ben nubdan anlamıyorum ama erkek gibi tipi benceKizlar doktorum tahminde bulunda nubtan ben anlamiyorum sizce nedir
İlk bebekmiBen cok kiza hazirladigim icin alismam gerekiyor iste oglusuma
Ben anlamıyorum dr'ları nasıl bilmiyorlar dr'ların cogu kemik yapısından anlıyorlar benim drda oglum göstermedi kemigi erkek dedi bende kızdır o kızdır dedim 2.oglumdaBiz de burada 7+5 teyiz ve sanırım teoriye göre erkek olmasi gerek. 16nci haftada erkege benziyor dedi bir doktor. 7nci ayda baska bir doktor kiza benziyor ama net görüntü alamıyorum dedi artik doğunca öğreneceğiz
Erkek diyorumEki Görüntüle 2281644 Benim nubu da yorumlayabilir misiniz burda 11 haftalığız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?