dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Ben de 3. Yi bekliyorum merak içindeyim

Meraklı anne adayı ve yakınları için biraz da eğlenceli olan bu deneyim şu şekilde gerçekleşiyor:
  • Anne adayı sırt üstü yatırılır.
  • Bir ipin ucuna alyans geçirilir anne adayının göbek deliğinden yukarı kaldırılır.
  • Yüzüğün sallanışına bakılır.
  • Yüzük ileri geri sallanıyorsa bebeğin cinsiyeti erkek.
  • Yüzük yuvarlak şekilde sallanıyorsa bebek kız.
Kızlar internette böyle biişey bulmuştum deneyen oldu mu acaba

Çok teşekkür ederim maşallah walla çok iyi görüp söylüyorsunuz doğru da çıkıyor
Ikra meyra nin tahminlerini bende cok begeniyorum gercekten iyi anliyorBen bendeki tahminininde tutacagini düsünüyorum ama nazarada getirmiyim masallahi varYanilmalar tabikide olur doktorlarda yaniliyor ama tahminlerin ortalamasi cok iyi

Ikra meyra nin tahminlerini bende cok begeniyorum gercekten iyi anliyorBen bendeki tahminininde tutacagini düsünüyorum ama nazarada getirmiyim masallahi varYanilmalar tabikide olur doktorlarda yaniliyor ama tahminlerin ortalamasi cok iyi
Cok tesekkurederim rabbim saglıkla nasip etsin inşallah gönüllerdekini

Farketmez canım kızım olsun isterim ama oğlanlara da çok alıştım
Hakkinda hayirlisi insallah cnm...Benimde 1 haftam kaldi ögrenmeyeGönlümden kiz geciyor benimde ama oglan olsada hic farketmez yeterki hakkimda hayirlisi olsun saglikli ve hayirli bir evlat olsun...Bir oglum bir kizim var ikisininde yeri cok ayri dünyalar üzerinde sevgim, sadece oglumda erkek oyunlarindan anlamadigim ve erkek dilinden anlamadigim icin cok zorlandim sanirim kizlarla iletisim daha kolay geldi

Rabbim saglık versin ne guzel iki çiçekten var rabbim olmayanlarada tatdırsın inşallah benimde iki oglandan sonra ikiz kızlarım oldu cok şukur iki çiçekten kokluyoruz oglanlar baba oyunları kızlar anne oyunları ile buyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…