- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Canım kız bu minnoş nub paralelEki Görüntüle 2281644 Benim nubu da yorumlayabilir misiniz burda 11 haftalığız
Ben de 3. Yi bekliyorum merak içindeyimAynen cnm bende önce saglikli ve hayirlisi sonrada kiz olmasini istiyorum5 yasinda 1 oglum 17 aylik ta bir kizim var bu ücüncü hayalim hep 1 oglan arkadan gelen son iki tanesinin de kiz olmasiydi...Iki kiz ikiz gibi büy0sün istiyorum ama bakalim nasip kismet artik.Kacinci cocuk oldugu hic farketmiyor ya hep ayni heyecan günler gecmiyor yeminle
7. Haftada nasıl bir teori var acabaBiz de burada 7+5 teyiz ve sanırım teoriye göre erkek olmasi gerek. 16nci haftada erkege benziyor dedi bir doktor. 7nci ayda baska bir doktor kiza benziyor ama net görüntü alamıyorum dedi artik doğunca öğreneceğiz
Evet canimİlk bebekmi
12 hafta içindeyiz şu an doktorum da erkek dedi tahmininiz doktorumla aynıErkek diyorum
Masallahh saglikli olsun bebislerimiz12 hafta içindeyiz şu an doktorum da erkek dedi tahmininiz doktorumla aynıoda erkek dedi ilk gebeliğim benim de 12 hafta ultrason görüntüsü de bu Eki Görüntüle 2281774
Erkek o bebek ustte yorumladı annemizCanım kız bu minnoş nub paralel
Saglıkla gelsin paşa12 hafta içindeyiz şu an doktorum da erkek dedi tahmininiz doktorumla aynıoda erkek dedi ilk gebeliğim benim de 12 hafta ultrason görüntüsü de bu Eki Görüntüle 2281774
ramzi teorisi cnm aratırsan cıkar7. Haftada nasıl bir teori var acaba
7. Haftada nasıl bir teori var acaba
Teşekkür ederimRamzi Teorisi ve cinsiyet tahmini ( tutma olasılığı %85 miş )
%85 yazmışlar ama ben inanmıyorum , siz de inanmayın nub teorisi daha çok olumlu yanıt çıkartıyor Nub dan anlıyor musunuz ☺️www.kadinlarkulubu.com
linke tıklarsanız
Çok anlayamadım sanki benim bebek ortada eğer anlıyorsan bir bakabilir misinRamzi Teorisi ve cinsiyet tahmini ( tutma olasılığı %85 miş )
%85 yazmışlar ama ben inanmıyorum , siz de inanmayın nub teorisi daha çok olumlu yanıt çıkartıyor Nub dan anlıyor musunuz ☺️www.kadinlarkulubu.com
linke tıklarsanız
Çok teşekkür ederim maşallah walla çok iyi görüp söylüyorsunuz doğru da çıkıyorSaglıkla gelsin paşa
Insallah rabbim gönlüne göre verir cnmBen de 3. Yi bekliyorum merak içindeyim
Farketmez canım kızım olsun isterim ama oğlanlara da çok alıştımInsallah rabbim gönlüne göre verir cnmKiz mi geciyor gönlünden?
Ikra meyra nin tahminlerini bende cok begeniyorum gercekten iyi anliyorÇok teşekkür ederim maşallah walla çok iyi görüp söylüyorsunuz doğru da çıkıyor
Cok tesekkurederimIkra meyra nin tahminlerini bende cok begeniyorum gercekten iyi anliyorBen bendeki tahminininde tutacagini düsünüyorum ama nazarada getirmiyim masallahi var Yanilmalar tabikide olur doktorlarda yaniliyor ama tahminlerin ortalamasi cok iyi
Hakkinda hayirlisi insallah cnm...Farketmez canım kızım olsun isterim ama oğlanlara da çok alıştım
Rabbim saglık versin ne guzel iki çiçekten var rabbim olmayanlarada tatdırsın inşallah benimde iki oglandan sonra ikiz kızlarım oldu cok şukur iki çiçekten kokluyoruz oglanlar baba oyunları kızlar anne oyunları ile buyuyorHakkinda hayirlisi insallah cnm...Benimde 1 haftam kaldi ögrenmeye Gönlümden kiz geciyor benimde ama oglan olsada hic farketmez yeterki hakkimda hayirlisi olsun saglikli ve hayirli bir evlat olsun ...Bir oglum bir kizim var ikisininde yeri cok ayri dünyalar üzerinde sevgim, sadece oglumda erkek oyunlarindan anlamadigim ve erkek dilinden anlamadigim icin cok zorlandim sanirim kizlarla iletisim daha kolay geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?