- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
Selam cnm diger topiktende tanisiyorduk seninle :) sen anliyomusun az cok ve de sen hangi doktora gitmistin il neresiydi bu arada ? bnde 12haftada ogrensem iyi olurduKiz bu :)
bence kesin kızMerhabalar,lutfen benim bebisimide tahmin edermisiniz??? 11 haftaligiz,rabbim herkezin gonlune hayirlisini nasip etsin
bence kesin kızMerhabalar,lutfen benim bebisimide tahmin edermisiniz??? 11 haftaligiz,rabbim herkezin gonlune hayirlisini nasip etsin
sanki ilk foto erkeğe benziyor.diğerlerinde göremedim.Benim bebisimede bakin lutfennn . cok merak ediyorum.
sanki ilk foto erkeğe benziyor.diğerlerinde göremedim.Benim bebisimede bakin lutfennn . cok merak ediyorum.
Nubu iyi gordugum surece yorumu iyi yaparimSelam cnm diger topiktende tanisiyorduk seninle :) sen anliyomusun az cok ve de sen hangi doktora gitmistin il neresiydi bu arada ? bnde 12haftada ogrensem iyi olurdu
Bende tam alta eklemistim cnm elimde bu var en son cekilen renkli :)Nubu iyi gordugum surece yorumu iyi yaparimCanim ben ankaradayim zekai tahire gidiyorum varmi ultrason foton
Ama seninkinin bacaklari bile tam gelismemis burda yerim ben onu yaaBende tam alta eklemistim cnm elimde bu var en son cekilen renkli :)
Ama seninkinin bacaklari bile tam gelismemis burda yerim ben onu yaa
Ama seninkinin bacaklari bile tam gelismemis burda yerim ben onu yaa
Oyyy totosunu yiyim ama 8+0 daha bu en iyi 11 ile 13 .hafta arasinda tahmin yapilabilir
Peki cnm haftaya 10+3de yine kontrolum var onda bakariz ztn sonraki kontrolumdede 12 haftalik oluyoruz belki ikili testte cikarOyyy totosunu yiyim ama 8+0 daha bu en iyi 11 ile 13 .hafta arasinda tahmin yapilabilir
sanki ilk foto erkeğe benziyor.diğerlerinde göremedim.
Canim banada yorum yapar misin ????
yarın artık başka fotoğrafını yüklerim şimdi işyerindeyim resim evde inşallah ona bir yorum yapabilirsinHiç görünmüyor canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?