kızMerhabalar,lutfen benim bebisimide tahmin edermisiniz??? 11 haftaligiz,rabbim herkezin gonlune hayirlisini nasip etsin
kesin erkekkkkvar mı tahmini olan :) 12+3 üz :)Eki Görüntüle 1291011
kesin diyemm ama erkeğe bnzıyorrrEki Görüntüle 1290078 Eki Görüntüle 1290080 Merhaba bunlardan cinsiyet tahmini yapılabilir mi. Tahmininiz var mi
minecan facen varmi varsa beni bulsana fotolarini orkideme filanda gosterim ne dicek cunku ben tamda emin olamdim telden giriyorum pc den gorupte bakarlar hem cunku pcden baktim alel acele anemdeyken iki tane daha resim koymussun onlari gordum kac haftalik resimlerin haftanida soyleYorum yapan
arkadaslar cok tesekkur ederim,bi kizim olmasini cok isiyorum,3 oglum var insallah bu kiz olur supriz bebegim benim..)))
Sağol canım doktor da aynısını demişti bir ay sonra kesinleşir inskesin diyemm ama erkeğe bnzıyorrr
canım benimkine de yorum yapabilir misin cinsiyetini öğrenemedim henüzNubu iyi gordugum surece yorumu iyi yaparimCanim ben ankaradayim zekai tahire gidiyorum varmi ultrason foton
bu da başka bir görüntüsü canım inşallah yorum yapabilirsinHiç görünmüyor canm
kesin erkekkkk
zeyneppp bana da yorum yapar mısın lütfen :)kesin erkekkkk
Ah canm keşke gorebilsemde soylesem sanada ama poz hiç uygun değil gokcecim kendi adıma yüzde ikiyüz eminim öğrenince dõn bize amazeyneppp bana da yorum yapar mısın lütfen :)
Arkadaşlar cinsiyet konusunda yardım edermisinizTeşekkür ederim arkadaşım, sanıyorum yakın zamanda aynı gebeliğimiz var seninle.Hayırlısı olsun,
Diğer ultrason görüntülerini atıyorum, lütfen bide bunlara bakarmısın?
Eki Görüntüle 1277161 Eki Görüntüle 1277162
erkekvar mı tahmini olan :) 12+3 üz :)Eki Görüntüle 1291011
Cnm bisi görüyorum ama nubumu göbek kordonumu ayırt edemedim eğer göbek kordonu değilse erkek olabiluZeynepelas bana da yorum yapar misin ?
Canm sana dedimmi bisi bilmiyorum ama prensessss geliyo sankiArkadaşlar cinsiyet konusunda yardım edermisiniz
Tesekkur ederim canim :)) iki erkek bir kiz tahmin oldu. Hayirlisiyla dogsunda gerisi merak :) tesekurler tekrarCnm bisi görüyorum ama nubumu göbek kordonumu ayırt edemedim eğer göbek kordonu değilse erkek olabilu
Hayirli ve sağlıklı olsunda gerisi merak ışte insan bian önce öğrenmek istiyo nedense bakalım senden emin olarak bisi diyemiyorum görüntünün yanıltma ihtimali var çünkü ama yinede erkek ihtimalinin ağır bastığını düşünüyorum ilk bebismi busene erkek senesi yine öğrendiğinde muhakkak haber ver tamammi kimse geri dönmüyor hele kesin ddiklerimi çok merak ediyorum bakalım kesinler nekadar doğru olmuş bize dönmeyi unutma sağlıkla kabusun insTesekkur ederim canim :)) iki erkek bir kiz tahmin oldu. Hayirlisiyla dogsunda gerisi merak :) tesekurler tekrar
Tesekkur ederim canim :)) iki erkek bir kiz tahmin oldu. Hayirlisiyla dogsunda gerisi merak :) tesekurler tekrar[/QUOTE
Tamam canim. Haftaya 12 haftalik fotosunu atarim doktora gitcem :) tesekkur ederim. Evet ilk bebegim o yuzden coookk merak ediyorum :) Rabbim hayirlisini versin de kiz erkek hic farketmez. Ama bu merak yok mu :)) mutlaka yazarim ogrenincede :)Zeyyal bebek on haftalikmis daha senin nub icin erken zaten 12haftalik fotosuna bakarız ınş ozaman daha doğru bişey deriz sen benim şimdiki yorumumabakma çünkü nub bu haftadan sonra acı alır yeni foto bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?