- 31 Ekim 2014
- 48
- 2
- 18
- 42
teşekkür ederim canımAh canm keşke gorebilsemde soylesem sanada ama poz hiç uygun değil gokcecim kendi adıma yüzde ikiyüz eminim öğrenince dõn bize ama
Canım bana da bi yorum yapsanaa :)minecan facen varmi varsa beni bulsana fotolarini orkideme filanda gosterim ne dicek cunku ben tamda emin olamdim telden giriyorum pc den gorupte bakarlar hem cunku pcden baktim alel acele anemdeyken iki tane daha resim koymussun onlari gordum kac haftalik resimlerin haftanida soyle
Bana da bakarmisin lütfen cok merak ediyorum
Bana da bakarmisin lütfen cok merak ediyorum
Yuzustu yatiyocanm nubu tan gorunmuyor baska yokmu resmKızlaaaaaaaaaar duydum ki yorum yapıyomuşsunuzz bi de bana bakınn :) 12+6 yiz burda doktor erken dedi bişey söylemedi. Var mı bi tahmin? :)
Ayy kuzucum başka yokki, olanlari da çok minik zaten. En son bu vardı. Doktor da söylemedi bsy. Neyse on gün sonra gitcem o zaman öğrenirim inş. Yine de teşekkürler canım :)Yuzustu yatiyocanm nubu tan gorunmuyor baska yokmu resm
On hftalikken hepsi kizgibi Paralel olurnublari genelde erkekse bu haftalardan sonra acı alır yani ense kalinlogina bakildigi yani 12 13.haftalar uygun nub icin suan ne desem dogru olmaz simdilik kiz bibi paralel duruyo ama Kiz oldugunu gostermiyo hafta kucuk oldugundan dolayiCok merak ediyorum
Sanabaktim baktim ama emin olamadim sanki kiz gibi ama hani nette gorunmuyo erkekte olma ihtimali olabilir yani armada kaldim senin bebikicin ya ogrenince don kesin gonlundeki olsun ins sagliklaEki Görüntüle 1293610 Yorum yaparmisniz bekliyorum13 haftalik 4gun
İnşallah ogreniyim dönerim zaten ogrenince dünyalar benim olacağı için herkese söylerimCanm
Sanabaktim baktim ama emin olamadim sanki kiz gibi ama hani nette gorunmuyo erkekte olma ihtimali olabilir yani armada kaldim senin bebikicin ya ogrenince don kesin gonlundeki olsun ins saglikla
merhaba cnmCanm
Sanabaktim baktim ama emin olamadim sanki kiz gibi ama hani nette gorunmuyo erkekte olma ihtimali olabilir yani armada kaldim senin bebikicin ya ogrenince don kesin gonlundeki olsun ins saglikla
Amann ne kdr gicik bir durum ailelere desen bizi kandrdin derler gibi konusurlar bana 13+1 de buyuk olasilikla erkek denildi desene bnde heran dumur olabilirimmerhaba cnm
az once kontrolden geldım canm
ay gıtmez olaydımmeraktan catladım sinirden patladımm
bebegım sat a gore 16+4 olması gerekırken cok sukur 17+1 cıktık
kılomuz 189 gram cıktı ve kıpır kıpır bı bebek dedı doktorumuz
ultrason goruntumuzu almayı unuttum ona ayrıyeten sınır oldum
sonra cınsıyetıne baktı ılk bu doktora gıttıgımde 11 haftalıkken erkek demıstı 1 ay sonraya cagırmıstı bende 15 haftalıkkn burda olmadıgım ıcın ıstanbulda bı ozel doktora gıtmıstım o doktorumuzda erkek demıstı
bugun burnum kanayınca 11 haftalıkken gıttıgım doktora tekrar gıdeyım dedım hemde bebıs ne alemde gorurum dedım
doktorumuz cınsıyet ıcın baya cabaladı ama bızım sıpa kıpır kıpır oldugundan bacak arasını bı turlu gostermedı
doktorumuz tam net goremesemde kıza benzettım degınce ben dumur oldummtabı rabbım saglık versın yavruma ama boyle belırsızlıkte kalınca cok sınır oldumm sna resmını gostermıstım erkek demıstın sımdı oylece belırsızlıkte kaldık
aynen canm kesın konussalar bıle ınsan guvenemeyecekAmann ne kdr gicik bir durum ailelere desen bizi kandrdin derler gibi konusurlar bana 13+1 de buyuk olasilikla erkek denildi desene bnde heran dumur olabilirimsaglikli olsunlarda koz erkek farketmez cnm
Bizim bir arkadasa doguma kdr kiz demisler dogumda erkek oldugu ortaya cikmis baya komik bir durumduaynen canm kesın konussalar bıle ınsan guvenemeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?