dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Kızlaaaaaaaaaar duydum ki yorum yapıyomuşsunuzz bi de bana bakınn :) 12+6 yiz burda doktor erken dedi bişey söylemedi. Var mı bi tahmin? :)

Eklentiler

• 20141031_123230.webp
    334,4 KB · Görüntüleme: 125
Canım bana da bi yorum yapsanaa :)

Bugün ikili tarama testi için doktora gitmiştim ultrason görüntüsü hastanede kaldı sanırım test sonuçları çıkınca verecekler.Bu konuyu önceden görseydim foto çekerdim
Şimdi nasıl geçer 1 hafta

Canm

Sanabaktim baktim ama emin olamadim sanki kiz gibi ama hani nette gorunmuyo erkekte olma ihtimali olabilir yani armada kaldim senin bebikicin ya ogrenince don kesin gonlundeki olsun ins saglikla
İnşallah ogreniyim dönerim zaten ogrenince dünyalar benim olacağı için herkese söylerim

Canm

Sanabaktim baktim ama emin olamadim sanki kiz gibi ama hani nette gorunmuyo erkekte olma ihtimali olabilir yani armada kaldim senin bebikicin ya ogrenince don kesin gonlundeki olsun ins saglikla
merhaba cnm
az once kontrolden geldım canm
ay gıtmez olaydım meraktan catladım sinirden patladımm
bebegım sat a gore 16+4 olması gerekırken cok sukur 17+1 cıktık
kılomuz 189 gram cıktı ve kıpır kıpır bı bebek dedı doktorumuz
ultrason goruntumuzu almayı unuttum ona ayrıyeten sınır oldum
sonra cınsıyetıne baktı ılk bu doktora gıttıgımde 11 haftalıkken erkek demıstı 1 ay sonraya cagırmıstı bende 15 haftalıkkn burda olmadıgım ıcın ıstanbulda bı ozel doktora gıtmıstım o doktorumuzda erkek demıstı
bugun burnum kanayınca 11 haftalıkken gıttıgım doktora tekrar gıdeyım dedım hemde bebıs ne alemde gorurum dedım
doktorumuz cınsıyet ıcın baya cabaladı ama bızım sıpa kıpır kıpır oldugundan bacak arasını bı turlu gostermedı
doktorumuz tam net goremesemde kıza benzettım degınce ben dumur oldumm tabı rabbım saglık versın yavruma ama boyle belırsızlıkte kalınca cok sınır oldumm sna resmını gostermıstım erkek demıstın sımdı oylece belırsızlıkte kaldık

Amann ne kdr gicik bir durum ailelere desen bizi kandrdin derler gibi konusurlar bana 13+1 de buyuk olasilikla erkek denildi desene bnde heran dumur olabilirim saglikli olsunlarda koz erkek farketmez cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…