ayy o daha fenaymıs Allah korusunBizim bir arkadasa doguma kdr kiz demisler dogumda erkek oldugu ortaya cikmis baya komik bir durumdu
merhaba cnm
az once kontrolden geldım canm
ay gıtmez olaydımmeraktan catladım sinirden patladımm
bebegım sat a gore 16+4 olması gerekırken cok sukur 17+1 cıktık
kılomuz 189 gram cıktı ve kıpır kıpır bı bebek dedı doktorumuz
ultrason goruntumuzu almayı unuttum ona ayrıyeten sınır oldum
sonra cınsıyetıne baktı ılk bu doktora gıttıgımde 11 haftalıkken erkek demıstı 1 ay sonraya cagırmıstı bende 15 haftalıkkn burda olmadıgım ıcın ıstanbulda bı ozel doktora gıtmıstım o doktorumuzda erkek demıstı
bugun burnum kanayınca 11 haftalıkken gıttıgım doktora tekrar gıdeyım dedım hemde bebıs ne alemde gorurum dedım
doktorumuz cınsıyet ıcın baya cabaladı ama bızım sıpa kıpır kıpır oldugundan bacak arasını bı turlu gostermedı
doktorumuz tam net goremesemde kıza benzettım degınce ben dumur oldummtabı rabbım saglık versın yavruma ama boyle belırsızlıkte kalınca cok sınır oldumm sna resmını gostermıstım erkek demıstın sımdı oylece belırsızlıkte kaldık[/QUOT
Canm erkek dedigim resimi tekrar koubakalim
Canm fotonu tekrar mot drlar goremwyince kiz diyolar genelde nedense
Bugün fotografi yok canimda gecen attigimi atsam olur muCanm fotonu tekrar mot drlar goremwyince kiz diyolar genelde nedense
belki hakkinda hayirlisi buydu canim insallah hayirlisi olur ama cin takvimi sende de tutmus bulunuyor yanilmadigima emindim yinede haktan hayirlisi ben pazartesi günü gidicem insallah gonlumden vecen olurmerhaba cnm
sonra cınsıyetıne baktı ılk bu doktora gıttıgımde 11 haftalıkken erkek demıstı 1 ay sonraya cagırmıstı bende 15 haftalıkkn burda olmadıgım ıcın ıstanbulda bı ozel doktora gıtmıstım o doktorumuzda erkek demıstı
bugun burnum kanayınca 11 haftalıkken gıttıgım doktora tekrar gıdeyım dedım hemde bebıs ne alemde gorurum dedım
doktorumuz cınsıyet ıcın baya cabaladı ama bızım sıpa kıpır kıpır oldugundan bacak arasını bı turlu gostermedı
doktorumuz tam net goremesemde kıza benzettım degınce ben dumur oldummtabı rabbım saglık versın yavruma ama boyle belırsızlıkte kalınca cok sınır oldumm sna resmını gostermıstım erkek demıstın sımdı oylece belırsızlıkte kaldık
http://tinypic.com/r/xc3g60/8Bana da soyleyin bana da soyleyin. 12+6, foto geliyor ☺☺
Benim ultrason resmim de seninkine çok benziyor.acaba sana ne diyecek merak ediyorum.ama ben erkek yorumu yapmıştım sana sanırım.Bana da bakarmisin lütfen cok merak ediyorum
peki 11 haftalıkken neye göre erkek dedi.pipisini görmüşmüydü.veya diğer gittiğin doktor görmüşmüydü pipisinimerhaba cnm
doktorumuz tam net goremesemde kıza benzettım degınce ben dumur oldummtabı rabbım saglık versın yavruma ama boyle belırsızlıkte kalınca cok sınır oldumm sna resmını gostermıstım erkek demıstın sımdı oylece belırsızlıkte kaldık
Ben pazartesi sabahleyin erkeneden gidicem doktorun kapisina ben coktandir gitmiyorum ve acayip merak ediyorum bana herkes erkek diyo kiz diyen bir tane bile yok cin takvimide erkek diyo ama erkek olmasinida cok istiyorum prensim olsun istiyorum benimki hem 10 haftalikti o ultrason daBenim ultrason resmim de seninkine çok benziyor.acaba sana ne diyecek merak ediyorum.ama ben erkek yorumu yapmıştım sana sanırım.
benimde 10+4 günlük resmime çok benziyor o nub çıkıntısı ve bana erkeğe benziyor dedi dr.ama değişir diye ümit ediyorum açıkcası.
çin takvimine neye göre bakıyorsunuz.yumurtlama tarihine göre mi son adet tarihine göre mi.banada bakar mısın rica etsemBen pazartesi sabahleyin erkeneden gidicem doktorun kapisina ben coktandir gitmiyorum ve acayip merak ediyorum bana herkes erkek diyo kiz diyen bir tane bile yok cin takvimide erkek diyo ama erkek olmasinida cok istiyorum prensim olsun istiyorum benimki hem 10 haftalikti o ultrason da
Mart ayindan sonra dogdugunuz icin yasiniza bir ekleniyor ve yasiniz 34 oluyor ve bebeginiz erkek22.10.1981 sat:18 ağustos
oyle tabıkı hayırlısı canımda kesın kız dese zaten sınırım falan bozulmaz sımdı belırsızlıge dusmesı canımı sıktı yavrum saglıklı olsunda suan ne kız ne erkek belırsız kaldık oylecebelki hakkinda hayirlisi buydu canim insallah hayirlisi olur ama cin takvimi sende de tutmus bulunuyor yanilmadigima emindim yinede haktan hayirlisi ben pazartesi günü gidicem insallah gonlumden vecen olurüzülme tamam mı
bacak arasıda 11 haftalıkken cıkıntı gordum dedı 15 haftalıkkende oozeldekı doktor pıpısını gosterdı canmpeki 11 haftalıkken neye göre erkek dedi.pipisini görmüşmüydü.veya diğer gittiğin doktor görmüşmüydü pipisini
merhaba canm bende de aynı sorun var 14haftada kendi özeldeki doktorum erkek ,17. haftada devletteki kız dedi.bakalım haftaya ayrıntılı ultrson var.peki 11 haftalıkken neye göre erkek dedi.pipisini görmüşmüydü.veya diğer gittiğin doktor görmüşmüydü pipisini
AYNI DERT BENDEDE VAR .EN İYİYSİ İİ ULTRASONDA ÖZELDE BAKTIRMAK.AMA ERKEK DENMİŞSE GENELDE DÖNME OLMAZ .O GÖREMEYİNCE KIZ DİYOLAR.GÖREN DOĞRU GÖRMÜŞTÜR.oyle tabıkı hayırlısı canımda kesın kız dese zaten sınırım falan bozulmaz sımdı belırsızlıge dusmesı canımı sıktı yavrum saglıklı olsunda suan ne kız ne erkek belırsız kaldık oylece
bacak arasıda 11 haftalıkken cıkıntı gordum dedı 15 haftalıkkende oozeldekı doktor pıpısını gosterdı canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?