erkek...
9 haftalık bi bebegin bu kadar iri ve hemn hemn vucudunun şekillenmesi erkek olmasıyla açiklanabilir bnm tahmnlerim genelde tutar canim hayırlısı bnmde iki oglum var kndiminkileride bilmiştim ultrason resimlerinden
kaç haftalik bu resim . Bu resime gore kız gbi ama haftası kuçukse sanki erkege donecek nublardan geldi bna çunku buyuk duruyor ama haftası onemli.Canim benimkinede bakabilirmisin kiz diyen oldu ama bi kac kisiden daha bilgi almak istedim
Eki Görüntüle 1297169 Eki Görüntüle 1297171
Oncelikle cok saol cnm degerlendirme icin...kaç haftalik bu resim . Bu resime gore kız gbi ama haftası kuçukse sanki erkege donecek nublardan geldi bna çunku buyuk duruyor ama haftası onemli.
valla yazıyorum ama çıkmıyo sanki cennetimeleğim kız bence
Canm nubunu goremedim malesefEki Görüntüle 1296787 Orkide hanım bizde 11 haftaya bugün girdik fotomuzu yüklüyorum bizde yorum yaparmısınız çok rica edicem
Sirti donuk ama uccizgi goruyorum kiz galibaArkadaşlar 16 haftalık fotografimizi yüklüyorum.doktorumuz emin olmamakla beraber kız olduğunu düşünüyorum dedi.cok uğraşmasına rağmen bacaklarını açmadı bebeğimizsanırım doktorumuz kemik yapısına göre yaptı ve erkek belirtisi göremiyorum dedi.bir sonraki kontrolümüz 2 hafta sonra, beklemek de cok zor..Eki Görüntüle 1296870 sizlerden yorum yapabilecek varsa cook sevinirim
bu haftada nub nerdeyse aynı oluyor cnm en iyi tahmin 12 13 te illa bi yorum yap dersen kız gibi geldi bence iki hafta sabret yeni foto koyCanim benimkinede bakabilirmisin 10+3uz burda Eki Görüntüle 1297431 Eki Görüntüle 1297432
burda nub görünmüyo cnmEki Görüntüle 1297065 Yorumlarınızı bekliyorum kızlar merakla 11+0 haftalığız
burası sırtı cnm böbrekleri bile seçiliyor maşallahArkadaşlar 16 haftalık fotografimizi yüklüyorum.doktorumuz emin olmamakla beraber kız olduğunu düşünüyorum dedi.cok uğraşmasına rağmen bacaklarını açmadı bebeğimizsanırım doktorumuz kemik yapısına göre yaptı ve erkek belirtisi göremiyorum dedi.bir sonraki kontrolümüz 2 hafta sonra, beklemek de cok zor..Eki Görüntüle 1296870 sizlerden yorum yapabilecek varsa cook sevinirim
ben foto göremedim cnm
Canim yanilmiyorsam bir erkek:)Arkadaslar bu foto arkadasımın 13 haftalık hamıle bebegı kızmı erkekmı sızce bana erkek gıbı geldı fotoya bakınca nub cok net sızınde yorumlarınızı almak ıstıyorum tesekkurler
Haftası küçük olduğundan mı görünmüyor acaba?burda nub görünmüyo cnm
Neden görünmüyor acaba nubu? Haftası küçük ondan mıdır?Canm nubunu goremedim malesef
Tekrar yükledim fotosunu Zeynep hanım çok teşekkürler tekrar ilginiz içinCanm nubunu goremedim malesef
Tekeşkür ederim ilginiz için tekrar fotosunu yüklüyorumburda nub görünmüyo cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?