ınsalla ogledır bakalım bıraz zaman gecsın yıne gıdıcem doktoraAYNI DERT BENDEDE VAR .EN İYİYSİ İİ ULTRASONDA ÖZELDE BAKTIRMAK.AMA ERKEK DENMİŞSE GENELDE DÖNME OLMAZ .O GÖREMEYİNCE KIZ DİYOLAR.GÖREN DOĞRU GÖRMÜŞTÜR.
ınsallah cnm bakalım hayırlısı artık15 haftada pipisini gösterdiyse dr doğrudur o zaman.15 hafta büyük bir hafta bence.
Bugün fotografi yok canimda gecen attigimi atsam olur mu
Ben pazartesi sabahleyin erkeneden gidicem doktorun kapisina ben coktandir gitmiyorum ve acayip merak ediyorum bana herkes erkek diyo kiz diyen bir tane bile yok cin takvimide erkek diyo ama erkek olmasinida cok istiyorum prensim olsun istiyorum benimki hem 10 haftalikti o ultrason da
Askrhpozitif. Seninki erkek canm drun goremedigi icin oyle dedi bence ben pipisini gordumınsalla ogledır bakalım bıraz zaman gecsın yıne gıdıcem doktora
Sağol cnm 15 haftalıkken ozeldeki doktorumuzda göstermişti pipisini kordonla karismadiysa tabiAskrhpozitif. Seninki erkek canm drun goremedigi icin oyle dedi bence ben pipisini gordum
Canim bir cikinti yok buyuk ihtimal kiz hayirli olsun insaAllahArkadaşlar 16 haftalık fotografimizi yüklüyorum.doktorumuz emin olmamakla beraber kız olduğunu düşünüyorum dedi.cok uğraşmasına rağmen bacaklarını açmadı bebeğimizsanırım doktorumuz kemik yapısına göre yaptı ve erkek belirtisi göremiyorum dedi.bir sonraki kontrolümüz 2 hafta sonra, beklemek de cok zor..Eki Görüntüle 1296870 sizlerden yorum yapabilecek varsa cook sevinirim
Olur ca
Fotonu bekliyorum canm meraklandrma beni
Canim bir cikinti yok buyuk ihtimal kiz hayirli olsun insaAllah
Canim burda kac haftalik nub paralel buyuk ihtimal bir prenses buSelam tecrubeli annisler biz bugun 10+4 duz bebisim bas parmak boyundaydi bugun ve ulstasonra cok hareketliydi baya canlanmis ulstrason resmini eklicem lutfennn cinsiyet konusunda yardimci olunEki Görüntüle 1296942 Eki Görüntüle 1296943
Saol cnm 10+3 canim 2 hafta sonra 2li tarama testimiz var ondada belli olma ihtimali var sanirim annemlerede videosunu gosterdim erkek gibi gorduler ama bak aklim karisti simdiCanim burda kac haftalik nub paralel buyuk ihtimal bir prenses bu
Burdaki resme gore kiz sonradan erkek olursa bilemem ama % 80 kizSaol cnm 10+3 canim 2 hafta sonra 2li tarama testimiz var ondada belli olma ihtimali var sanirim annemlerede videosunu gosterdim erkek gibi gorduler ama bak aklim karisti simdi
Burdaki resme gore kiz sonradan erkek olursa bilemem ama % 80 kiz
Sagligiyla hayurlisiyla gelsinde kizda erkekte bizim minnaklarimizPeki cnmm o zmn bian once kesinlesse baride bende kizim die sevsemmm
Aynen canim ilk bebis olcak kismetse o yuzden farketmiyor saglikli hayirli bir bebis olsun hepimizinkiSagligiyla hayurlisiyla gelsinde kizda erkekte bizim minnaklarimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?